Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem maradt ki egy o gyűrű pl hengertalpnál vagy a jobbos delinél ?

a vízpumpaház alján lévő furaton nem folyik a víz ?
igen az a szám.
erről a kipuról van szó.
én úgy tudom csere is érdekli valami halkabbra
Pedig ez vizpumpa gyanus szokott lenni vagy gát repedés és akkor is befolyhat a viz.
Hali!Kis segitség kellene!Fullra felújitottam a wr 426-ot,csapágyak,hajtókar,szimeringekstb...ahogy kell.Szépen elindul,jól megy,de belefolyik az olajba a viz.Vizpumpa szimeringek kicserélve,tömitések,hengerfej tömités uj,nem találom hogy hol!Valakinek tapasztalat,ötlet?Köszi!
Nem ez lenne az első amit hallok... Egy cimbim mesélte, hogy a VTR1000F-re a hátsó idomra a bal oldali kis matrica 8500, a jobb oldali meg 9500, és ugyanaz van rajta. :D Érdekelne hogy hogy jönnek ki ezek a számok...
Igen, csak ehhez adtak 6 mágnest. Mivel úgyis most csináltam új agyrészt a féktárcsának, abba martam be a helyét, meg beragasztottam őket. Ez ilyen passzív jeladós, ugyanaz mint amit bicajra is tesznek, ezzel elvileg akár 30 mágnes jelét is fel lehetne vetetni. :) De én ugyan ki nem próbálom... :P
Hello mindenki ! Olyan kérdésem lenne meg tudná e mondani nekem valaki a első lánckerék mögötti szimering méreteit Wr 400/426 nál ?
Köszi elöre is ! :D
Sebeséget azt ugyan úgy veszi mint a bicikli órák?
Pudvapapa
A kipufugó tulaj szám aa link amit elküldtél?
Ő erről a motorról adja el?
vagy van neki mégegy ugyan ilyen rendszer?
köszi
nincs mit
Értem.szép állapotban van.
átgondolom és ha úgy alakul akkor beboltoljuk ill. a tulajjal
köszönöm a segítséget.
üdv
az ára az kapufa a tulajt már nem tudom felhívni ezk a kémények ekörül mennek ezért írtam 60-70 körül
elsősorban egyben mert úgy van értelme ilyen 60-70 környéke
full titán rendszer konkrétan erről van szó link
nem tudom mennyikért mennek azért érdeklődöm.
mennyire gondoltál?
külön külön is eladó vagy csak egyben?
én tudok egyet ! sérülésmentes nem horpadt sem a dob sem az összekötő sem a könyök ! mennyit szánsz rá ?
de igen, ha kell valakinek gyári alkatrész, azt is be tudom szerezni.
Minden esetben alvázszám szükséges
sziasztok.
Érdekelne egy yamaha wr400f re való akrapovic kipufogó rendszer vagy külön dob.
köszi
gondolom te ilyet nem forgalmazol
kizárólag csak gyáriban létezik
igen igen, de a léptetővilla az talán menthető mivel a sebesség bekacsolható viszont a pontos diagnózist csak a blokk széthúzása után tudom meg !

nálad ezek az alkatrészek nem kaphatók ? csak gyári alkatrész van ezekből ?
a fogaskerék kapcsolókörmei le vannak kerekedve, ezért átugrál és közben megfeszíti a léptetővillát.
Megoldás: fogaskerékpár csere + léptetővilla.
azt nem is mondom hogy új hengertömítés készlet és csapágyak a váltóhóz meg ki tudja hogy még mi , határ a csillagos ég !

"yamaha én így szeretlek"
kb. 250e lapátoltam a blokkbaa tél folyamán erre ma a yamaha fehérnél a 3. fogaskerékpár egyik darabja 35e-t az ellendarab 27e -t léptetővillára 17e-t mondtak!
a dolog iróniája az hogy pont a 3. fokozat alkatrészei a legdrágábak a többi olyan 20e ft körül mozog !
A jelenség annyi hogy 3. ban elkezdett ugrálni mint a hegyikecske közben ratatatatatat mondom mi a pi..... aztán ki dobta üresbe !
megáltam nézem mi lehet nagy semmi ! azt hittem a lánc ! elindultam 1-2-3 puff megint raatatatatta ezek után stop spanifer elővesz utánnakötöttük a kolega motorjának..... stb stb stb !

az hogy konkrétan mi a baja azt nem tudom ugyanis a motor még itthon sincs ! el kellene mennem érte haverhoz kisbusszal !
valószínűleg a 3. fokozat kapcsolókörmei vagy fogai törtek koptak le ,nem hiszem hogy léptetővilla lenne a ludas mivel a sebesség kapcsolható könnyen mint a többi csak terhelés hatására mintha szorulna majd elugrana.
ez azért is vicces mert a motor 1300 km t ment a felújítása óta és a váltó volt az az alkatrész amin semmilyen kopás nem látszott erre tessék !
Itt még nem mutat, de majd csinálok olyan képet is, jópofa kütyü. Mér meleget is, két helyen is, akinek van tippje hogy hova tegyem a másikat az olajat mérni, az mondja bátran. Meg benzinszintet is mérne, de az nincsen ugyebár. Egümotors-ból van, valami 30k körül.