Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah hát slick ott kicsit más a méretezés abból méret szerint nagyobb is felmegy, márkától függően
Keressetek inkább rá a Wösner dugókra nekem azt ajánlották, most Wiseco van benne, meg is jegyezték hogy úgy kopog mint egy KTM
gyári lengővilla van benne, a 160-as Michelin épp hogy elfér de a szélesebb Dunlop ugyan akkora és jobban tapad, persze ez slick-re vonatkozik.
őőő szerintem a Wiseco egy pillanatra sem olcsóbb mint a Prox.... legalábbis nem találtam 300 dollár alatt sehol..(60 e Ft)

Felújitás első lépései....
http://www.moto-complet.hu/?/m...
próbáld meg itt a vázvédőt
Szia, neked, hogy-hogy 5,5ös felni van benne? Hogy fér el benne vagy nem gyári a lengővillád? Csak mert nekem a 4,5es is eléggé necces, rajta a 160as conti gumi és pár milin múlik h nem ér bele
Vázvédőt hol lehet venni? Mert nézegettem neten de nem nagyon találtam... lehet rosszul keresem?
Dunlopból még a 175-ös is, de nekem 5,5 széles a felni
köszi és grat nagyon jól néz ki! :)
hátsó villába 160as gumi elfér még?
Ktm kerekek, átalakítóval távtartóval a gyári Yamaha tengellyel, hűtő terelő műanyag kifurkálva, nézd meg a galériámat.
hali! válaszoltam
Igen sikerült, köszönöm a segitséget, majd beszámolok ha kész a moci
Hali!

Na sikerült kiderítened valamit?
Eladó lett a használt gyári hengerszettem. ára 60 pénz.
703377989
Kérdés hogy valakinek eladó első sárvédője van-e? gyári érdekelne(vagy valami jó minőségű) nem ilyen racetech-es okosság :)

Vagy komplett karc mentes idom szett. És ha van valakinek '03-'05-ös matrica szettje, az is nyugottan zaklathat
apropó valakinek valami formás kipufogólya nincs eladó ?
szerintem jók !
hajtókarban sokan használnak ilyet !
dugattyúba meg szerintem érdemesebb valami kovácsolt verziót venni és ha jól tudom a prox az nem az .

én most a wisecora vagyok rákattanva ! olcsóbb mint a prox
wiseco
balagemaster! Irtam Email-t a szett miatt!

Másik hogy a prox cuccokkal kinek mi a tapasztalata?
Dúgó,szelepek, egyéb.
Ekkora a különbség 450 és 426 szelepei között?
akinek van 450 es hengerfeje hengere az porolja le mert hamarosan keresni fogják !

szelepeesztergálás ........ teccik
Sziasztok!
Vásárolnék yamaha yzf/wrf 426 (8) literes műanyag tankot.Aki tud segítsen.
köszönöm
OK köszönöm szépen. akkor hivom majd hétfőn nehogy gond legyen MEgkérdezem mit mond mit hogyan csinálna meg aztán mérlegelek! Köszönöm szépen mindenki segitségét!
Igen tudok. Itt a száma:06308192937, de hétvégén nem szereti ha zaklatják... :)
Én a helyedben nem alakíttatnám át a gépsárkányt... nyernél rajta kb egy 20-30ast? Szerintem ennyiért nem éri meg... de te tudod