Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az oke hogy hamar bemelegszik azt ertem de termosztat hianyaban ugyanugy vissza is hulhet a folyamatos szeltol.?!? Csak kerdezem, tudakozodom :)
Ennél olcsóbban nem nagyon kapsz, én gyorsan megvenném a helyedben.
Nekem van szívó szelepszettem raktáron, Prox acél szelepek+rugók komplett, 33900Ft, számlával, Posta nem gond, 1 nap alatt nálad van ha kell.
Minimum ennyiért kapod meg mindenhol
HA megkérlek tudnál nekem valami elérhetőséget adni? mert akkor felhivnám.
Előre is köszönöm
Még1szer mondom, a szerelő, Dénes Árpi mondta nekem, hogy ilyet már csinált, esztergálni kellett a szelepen és tökéletesen működött...
De ez csak egy tipp volt, 36000ér biztos nincs szelepszett, mert akkor én sem kísérleteznék...
MOst néztem meg annyiba a 3db szivó szelep kitt kerül
Az 5db szelep,rugóval eggyüt 450-esbe annyiba kerülne? Az már nem sok... Csak az a baj hogy hétvégén nincsneke nyitva....
Hogy micsoda? Egy ilyen motor nem fog túlhűlni... :) Fogd meg a hűtőt ha hidegen beindítod, kell vagy fél perc és már érzed hogy melegszik az egész.
Én nem tenném... Ha a szelepszár vége keményebb mint a többi részén, akkor elpuhítod azzal hogy elveszel belőle. A prox is gyárt acélszelepeket rugókkal, 36550 magyar forint a pinknél a szett. Ennyiért nekiállnál köszörülgetni? Hát nemtom...
Ha rám hallgattok, azt csináltok amit akartok...
de most darabját számolt 5 ezerrel az = 25e + a rugó darabja van vagy 6-7 ezer az kerekítve 35 ezer szóval robogótuning .hu és vegyétek meg a BELEVALÓT mert ugyan ott vagytok
Valóban jó lesz vele? mert a gyári titán szelepjeim az összes megnyúlott majd 4 tized mm-er, és ezeket sürgősen cserélnem kellene azért keresem rá a megoldást hogy mit lehetne betenni helyette
" "ez lemaradt a szerelő szó körül !
próbálkozni lehet de ha elfogadod tanácsom, a 426/400 szelepek hosszabbak mint 450 esé.

de a 426osét fel kell köszörülni azt jó lesz !
Így van, elég húzós ára van, és milyen átalakitást igényel?
Hali!
Nekem a szerelő mondta, hogy ha cserélek szelepet akkor majd a 400-as WR-ét rakja bele, mert annak 5000Ft körül van db-ja, a 450-sé meg csillagászati áron van, persze kisebb átalakítást igényel....
Koszi, még annyi, hogy túlhűtés lehetséges? Vagy akkor mar porog annyit hogy uzemi hőfokon mennjen?
Koszi!
Mert valahol itt egy régebbi hozzá szólásban olvastam, aztán azért vagyok kiváncsi rá, mert nem lenne mindegy az ára akkor...
nem hiszem
Szerintem nem kell ventilátor, még senkit nem láttam aki tett volna. Supermotóval eleve gyorsabban is mész. Ha meg nem versenyzel, akkor simán jó a gyári olajcsere periódus, nem tudom az mennyi a 400-asra, 450-re 1000 km.
Igaz az hogy a 426 szelepe berakható 450-be?
nem tudom, mi számít jó árnak, de itt találsz hozzá alkatrészeket:
http://robogotuning.hu/spl/797...
Hey! Szerintem probald meg a tarjáni motorbontot, alkudni lehet, szinte mindenuk van. Rendesek es ertenek a motorokhoz. Gasgas kereskedes is, ha bontokent nem talalod
Na annyit azért nem tudok :) Jó8