Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia általános dolgok érdekelnének fogysztás szervizigény alkatrész ellátás hibák elönyök megbízhatósád stb stb szóval minden érdekel az üzemben (JÓL) tartásával kapcsolatban és föleg hogy kb mennyi ért érdemes venni elöre is nagyon köszönöm
Télen kellene gumit vennem a motorra. SM-re kéne, főként közúti használatra. Ha esetleg volna itt aki ilyen irányú tapasztalattal bír, ne tartsa magában. :)

Más. Van bontásból pár alkatrészem. Van komplett idomszett, használt, karcos. Van első UFO supermoto sárvédő, kék színű, használt, jó állapotú, meg van fekete színű karcos használt acerbis supermoto sárvédő, az a csinos girbegurba fajta. Meg van egy szerelt lámpás fejidomom is, kompletten, de azt csak akkor adom el, ha valaki ad helyette pici lámpásat, vagy miután tudtam olyat szerezni. Minden megalkuvás tárgya.

Egyelőre ezek vannak.

Üdv!

P
Általánosságban?
Talán a legkidolgozottabb motor, de sajnos nem olcsón.
Mire vagy pontosan kíváncsi?
Sziasztok venni szeretnék egy wr 426 ot de túlónn túl sokat nem tudok róla esetleg ha túndátok nekem mondani rola egy két pozitivumot és negavivumot azt nagyon meg köszönném most is yamahám van szerintem a legjobb japán jah és érdekelne -e esetleg csere valakit a motorom a képeken melékelem de légyszi minden képp irjatok a wr röl köszi
tud valaki 2004 es wr450 hez légszűrődobozt?
Rendben!

Majd csörgök aztán egyeztetünk valamit.

Üdv;
kérdezd meg raptor csabit, ő lehet megcsinálná
Akarnék az akrapovicsra egy új külső héjat a hangtompítóra, ütve volt a gyári és az előző gazdája lecserélte, de nem túl szép. Valakinek valami tippje volna esetleg? Kösz előre is.

P
Helló!

Küldtem mailt.
Cső Wr_Peti!

Lehet érdekelne a dob, hol lehetne megtekinteni?
Már meg is van a kérdésemre a válasz. (bocs az offért)
Néztem a did katalógusba, yz/wr400 ésyz426-ra 120as hosszt ir wr426 meg 118-at..(vez lánc hossz) én ugy tudom hogy a 4 féle moci csont ugyan az kb.. akkor ez vmi elirás vagy mi?
Tavasszal vettem és azóta nem sokat mentem vele, kb minden hétvégén egy kicsit. Most télen nézem át rendesen... a vez láncot meg mindenképpen cserélem. 1000km alatt 1 gramm olajat se eszik szóval nem nagyon lehet elkopva a dugó... szelephézag meg majd kiderül h jó-e :
szia!
A DID lánc 15600.-Ft hozzá
A PROX 13230.-Ft
Szerintem jó a DID lánc csak a katalógusba rosszul van feltüntetve a méretezés! De a Fórumon meg keresed Robogó tuningot ő tud segíteni én is sok mindent rendeltem már tőle! Mióta van meg a motor? Cseréltél már rajta valamit? Szelep hézagot álítottál már?
Sziasztok. Most akarok énis vezérműláncot cserélni.... Milyen márkát ajánlotok? Maradjak a gyárinál vagy utángyártott is jó? DiD gondolkodtam. Vélemény? (01es 426f)
Bocs de hitetlen vok és nem nagyon akarom elhinni h az gyárilánc !
Üdv. Mindenkinek!
Yamaha WR450F eladó
link http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
genuine yamaha vezérműlánc a fehérmotornál 12000.-
Most cseréltem láncot kb 1 hónapja ! Wr 400 ason ! (Ugyanaz mint a 426os)
Gyárit tettem rá de elég kemény az ára mert ilyen 23 ezer körül mozog ! Javasolni a Parillánál kapható MT láncot (MORSE) javasolnám mert ott kb 11 ezer és a gyárilánc ugyanez ! Még az oldalában is bele van ütve a gyárinak az MT felirat !
Sziasztok! Wr-426 kapcsolatban vezérmű lánc 3/2-es volt rajta tökéletesen illeszkedik oldalirányba nincs holtjátéka 118 csapos de rendeltem did láncot és az 120 csapos és 4/3 a lapka száma és kb 1mm lóg oldal irányba! cseréltetek már láncot és milyet raktatok rá? köszönöm a választ
taraikristof@freemail.hu-ra is elküldhetnéd
Köszi
benibalazs@gmail.com-ra elküldhetet a karbis írást.
esetleg a hangjáról nincs vidid?
a ,,belét" le tudnád fotózni? vagy belefotózni? meg van rajta sérülés vhol vagy nem fúj ki vhol? csak azért érdeklődök mert nekem a mostani kifúj elöl sajnos, pedig minden újra lett cserélve :S