Tudom hogy ez egy ritka szar amatőr kérdés, de a hűtővíz tágtartályából hogy tud fogyni a víz azon kívül hogy eldőlsz és kifolyik a túlfolyón? Nekem most kevesebb lett, de lehet hogy csak amikor toltuk le a garázsba, pöppet meg kellett dönteni. Vasárnap töltöttem bele. A hűtősapkáról úgy tudom hogy az egy egy irányba működő biztonsági szelep.
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy wr426 f tipust motorhibásan le szakadt a szelep és rendet rakott csúnyán sajnos! A segítségeteket szeretném kérni! szelepet hol és milyet érdemes bele tenni? Hengert érdemes meg hüvelyezni? vagy bontott esetleg valakinek? minden megoldás érdekel esetleg gépműhely megbízható stb.... előre is köszönöm remélem életet tudok bele lehelni!
Hello
2002es évjarat és igyen wr250f típusú.
A hátsó gumi kopott de azon kívül költségmentes.A lánc,a futómű,a blokk,a fékek mind nagyszerűen működnek.Nincs szét baszva.
Ha érdekel írj vissza.
Köszcsi! A külseje 18, kicsit mínuszos. :) A furat érdekelt igazán, mert csináltam csapszegkinyomót, a manual azt írta hogy akár kellhet is, aztán nem tudtam hogy milyen pöcköt kreáljak hozzá. :) Kösz még egyszer!
Wr200 ashoz hol lehet alkatrészt kapni? hengerfej tömités kellene és 1-2 aproság! A Power szelepje megeggyezik a DT125 éval?
Tudom hogy ez egy ritka szar amatőr kérdés, de a hűtővíz tágtartályából hogy tud fogyni a víz azon kívül hogy eldőlsz és kifolyik a túlfolyón? Nekem most kevesebb lett, de lehet hogy csak amikor toltuk le a garázsba, pöppet meg kellett dönteni. Vasárnap töltöttem bele. A hűtősapkáról úgy tudom hogy az egy egy irányba működő biztonsági szelep.
Kösz!
P
Ha nem felejted el,és időd engedi,írnál egy mail-t? Köszi,üdv:B
Pár perc múlva írok egy mail-t,ha megnéznéd...Köszi,üdv:Brit
2002es évjarat és igyen wr250f típusú.
A hátsó gumi kopott de azon kívül költségmentes.A lánc,a futómű,a blokk,a fékek mind nagyszerűen működnek.Nincs szét baszva.
Ha érdekel írj vissza.
P
Nekem van egy Yamaha Wr 250f típusú motorom ami aladóvá vált ha érdekel.
Nagyon jó állapotú. Ha érdekel írj vissza.
amúgy mi a csere ára ?