Oké, kösz az jó lenne, én amugy megtekercseltettem, és most olyan h hidegen egyáltalán nem, melegen viszont szivatóval mindig elindítja, néha anélkül is.
egyébként meg nagyon függ a kicsikém hangulatától hogy mennyire indul könnyen, van amikor hidegen 2 rúgásra indul, van amikor 5 percet rugdosni kell, és ugyan ez melegen. Dehát neki is van lelke ugyhogy ezt el kell viselnem
az öninditó konkrétan felejtős...legalábbis amit eddig láttam WR-t aminek gyári volt az indítója az egy most próbálok valami más motorról önindítót rá szerkeszteni. ha sikerül akkor ki fogom írni.
Hali
Nem tud valaki Wr200 ast bontva ? kuplung kosár kellene hozzás meg 1-2 aproság! Vagy valami ami kompatibilis vele!? A DT125R alkatrészei megeggyeznek a Wr 200éval?
nekem 2003 as, azóta szó szerint nem lett hozzá nyúlva, kb 35-40'000 Km van benne(ebből 20-at én raktam bele), és még mindig megy amúgy még egyszer sem sikerült megforráznom a kicsikét. a Fúvóka méretről fogalmam sincs sajnos de ha szét szedem megnézem.
Nekem ez az első 4T motorom, annyira még én sem vágom a dolgokat, de a 2T-be nyugodt szívvel beleraktam a Prox-ot, sztem közel kibír annyit mint a gyári.Neked mennyit ment el a motor, hogy most nagyfelújítás jön?A fúvókaméreteket eltudnád mondani, mert én ha nagy gázt húzok akkor megtorpan a motor egy pillanatra és csak utána indul meg...Meg még 1 kérdés, hogy neked ilyen szopós helyen nem forr meg hamar a motorod?
köszönöm az eddigi válaszokat, de arra a kérdésemre hogy a Prox, Vertex... és hasonló márkák mennyire jók ebbe a motorba, még nem kaptam választ... ugyhogy ha valaki megmondaná, annak örülnék, mert szeretném ha legalább addig kitartana a motor, mint ameddig most kitartott.
Jaj meg még egy kérdés : Ha valaki esetleg tudja hogy hol tudok venni/csináltatni GYÁRI mintájú matrica szettet(vagy a tribal Skull mintájút) 2003-as WR 450 -re, annak komolyan mondom szobrot csináltatok
Nekem minden van raktáron ha kell, hajtókarszett (Prox) 35500, dugattyúszett (Prox) 34500, vezérműlánc (Did) 12500Ft. Ha extra baja nincs, más nem nagyon kell hozzá, ennyiből megvan. Esetleg még tömítésszett kellhet de az is van ha kell.
Ha érdekel keress nyugodtan Üdv.
Yamaha WR450F eladó 2006.os 5500km-el.Papíros, minden gyári tartozékával. Igen jó állapotban van a gép. Irányár: 830.000Ft
Tudtok valami infót a hátsó rugó előfeszítésről és beállításról? Negatív rugózása érdekelne főleg!
Amúgy hol használod a gépet?
Nem tud valaki Wr200 ast bontva ? kuplung kosár kellene hozzás meg 1-2 aproság! Vagy valami ami kompatibilis vele!? A DT125R alkatrészei megeggyeznek a Wr 200éval?
A válaszokat előre is köszönöm !
Eladó yamaha yz/wr 400-456-450f motorhoz Ngk gyujtó gyertya
Ha érdekel keress nyugodtan Üdv.