meg még egy kérdésem lenne, elöl 3,5-es hátul 4,5es a felni, előre 120/60 volt felrakva, hátulra 160/60, bridgestone bt 92 van elöl-hátul,
szerintetek mekkora az a maximális méret amit betudnék rakni előre-hátra? a hátsó az sztem marad mert régebben már dobtam fel képeket hogy milyen szűkös ott a hely, de előre olvastam vhol hogy vki 120/70est rakott, ez mennyivel jobb? mivel másabb?
most brigestone bt 016 és continetal sport attack között filózok, szerintetek? melyiket éri meg megvenni? van róla tapasztalatotok?
előre is köszi: Erik
Az universalmotor.hu-tól vehetsz viszonylag kevés pénzért, de arról nem hallottam túl sok jót, azt mondták hogy törnek az idomok attól is ha meghúzod a csavart fölötte. Nekem mondjuk még nem volt. De 7-ért szettet biztosan nem kapsz...
sziasztok! hol tudok venni utángyártott vagy gyári idomokat a 426-osomra? egy haver mondta, h látott a debreceni RMZ boltban 7.000 Ft-ért teljes szettet (utángyártottat). de nem találom a honlapjukat a neten, h megtudjam rendelni. :S vhol tudtok még esetleg? köszi szépen.
Kösz, végre valami építő... :) Egy helyen asszem elírtad, hogy az "óramutató járásával megegyezően tekerd ki", a jobbmenet asszem pont fordítva megy. :) Az alapjárati keverékcsavar ugye a karbi elején ferdén lefelé-előre áll és pici? Az európai modellek 160-as, az amcsik 165-ös fúvókával mennek, az enyém európai, és gyári benne minden (tehát 160-48), a múltkor megnéztem. A kipu egy akrapovic EVO titán, szóval jah, elég fojtatlan. Megpróbálom először majd a keverékcsavaros megoldást, hogy egyszerre csak egy valamit tegyek tönkre. :D Honnan lehet fúvókát szerezni? Még dörzsölnék is szívesen, csak a szám ami ezeken van, valami átfolyó mennyiség-alapú akármi, nem igazán tudom hogy hogy lehet milliméterre átváltani, mert amúgy századra be tudnám állítani minden gond nélkül... Apropó, ha tudnék mondjuk a gyári főfúvóka méreteivel azonos, dörzsölhető (valami kis lyukkal bíró) fúvókát csinálni, az érdekelne valakit? Pár darabot esztergálnék valami bronzból akkor, aztán elpostáznám annak akit érdekel.
ma már nem fért bele, bocs
szerintetek mekkora az a maximális méret amit betudnék rakni előre-hátra? a hátsó az sztem marad mert régebben már dobtam fel képeket hogy milyen szűkös ott a hely, de előre olvastam vhol hogy vki 120/70est rakott, ez mennyivel jobb? mivel másabb?
most brigestone bt 016 és continetal sport attack között filózok, szerintetek? melyiket éri meg megvenni? van róla tapasztalatotok?
előre is köszi: Erik
ilyen gányolást meg felejts el mert ez nem simson
Üdv!
P