Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

harkocsi a motorodra
és ott mi van
yamaha fehér
esetleg dunlop qualifier? a 3 közül melyiket választanád? ha a legjobb tapadás a cél
kész a csomagolás, reggel megy postára
ma már nem fért bele, bocs
köszönöm szépen még húz a szívem a brigestone felé, de a pénztárcám meg a conti felé, szal dönteni kell
elől 120/70 jó. conti sport attack szintén fasza.
felraktad?
meg még egy kérdésem lenne, elöl 3,5-es hátul 4,5es a felni, előre 120/60 volt felrakva, hátulra 160/60, bridgestone bt 92 van elöl-hátul,
szerintetek mekkora az a maximális méret amit betudnék rakni előre-hátra? a hátsó az sztem marad mert régebben már dobtam fel képeket hogy milyen szűkös ott a hely, de előre olvastam vhol hogy vki 120/70est rakott, ez mennyivel jobb? mivel másabb?
most brigestone bt 016 és continetal sport attack között filózok, szerintetek? melyiket éri meg megvenni? van róla tapasztalatotok?
előre is köszi: Erik
ohhh basszus én is megvettem volna áhhh , nincs véletlen vkinek egy 8 liternél nagyobb tankja? vagy legalább egy magyar linket dobjatok légyszi
Az universalmotor.hu-tól vehetsz viszonylag kevés pénzért, de arról nem hallottam túl sok jót, azt mondták hogy törnek az idomok attól is ha meghúzod a csavart fölötte. Nekem mondjuk még nem volt. De 7-ért szettet biztosan nem kapsz...
annyiért legfeljebb 1-1 darabot kapsz....
2001-es a motorom. :)
sziasztok! hol tudok venni utángyártott vagy gyári idomokat a 426-osomra? egy haver mondta, h látott a debreceni RMZ boltban 7.000 Ft-ért teljes szettet (utángyártottat). de nem találom a honlapjukat a neten, h megtudjam rendelni. :S vhol tudtok még esetleg? köszi szépen.
hopp rossz a link ez a jó
fuvókát it kapsz

ilyen gányolást meg felejts el mert ez nem simson
Kösz, végre valami építő... :) Egy helyen asszem elírtad, hogy az "óramutató járásával megegyezően tekerd ki", a jobbmenet asszem pont fordítva megy. :) Az alapjárati keverékcsavar ugye a karbi elején ferdén lefelé-előre áll és pici? Az európai modellek 160-as, az amcsik 165-ös fúvókával mennek, az enyém európai, és gyári benne minden (tehát 160-48), a múltkor megnéztem. A kipu egy akrapovic EVO titán, szóval jah, elég fojtatlan. Megpróbálom először majd a keverékcsavaros megoldást, hogy egyszerre csak egy valamit tegyek tönkre. :D Honnan lehet fúvókát szerezni? Még dörzsölnék is szívesen, csak a szám ami ezeken van, valami átfolyó mennyiség-alapú akármi, nem igazán tudom hogy hogy lehet milliméterre átváltani, mert amúgy századra be tudnám állítani minden gond nélkül... Apropó, ha tudnék mondjuk a gyári főfúvóka méreteivel azonos, dörzsölhető (valami kis lyukkal bíró) fúvókát csinálni, az érdekelne valakit? Pár darabot esztergálnék valami bronzból akkor, aztán elpostáznám annak akit érdekel.

Üdv!

P
oké, holnap megy
orosháza 5903 virág utca 33. polasek attila.
kéne a cím megint, már nem tom hol van
reggel tegyed fel postára egy huszasért,de tanksapkával.
Nem az át lett szerelve a mostani 7 literes tankra
üzemanyag csap.
milyen csap?