Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ti hogy oldottátok meg a féklámpakapcsoló kérdését? Én tettem az elsőre hosszú menetes simson kapcsolót (megfúrtam a fékkart), és tök jól működött - máig. :( Behalt a gagyi olcsó kapcsoló egy hónap után, de rendesebbet meg az istennek se találok hosszú 6-os menettel. Mondhatni minden megoldás érdekel...

Üdv!

P
okés kattints már egy párat ha nem gond.
köszi
ezt meg kell néznem hétvégén jön haza a srác azt nyilatkozoik az árról
nagyon hullámos/vállas?
mennyi?
köszi szépen
426 on volt állapota közepes

haverom motorján volt
milyen állapotú?mennyiért?a 220-as nem kell valakinek?
feredo volt ! most épp a motoromon teljesít szolgálatot !

esetleg tudok egyet gyáriba is ha érdekel !
hali!
megvan még a braking tárcsa amit cseréltünk?kell az neked?
visszacserélném vagy visszavenném lehet ha fölösleges
blokkba? 1.2 L
tényleg azt el is felejtettem megkérdezni hogy hány liter olaj kell bele?
Nekem most így néz ki az utolsó képen nem látszik rendesen de ha jobban megnézitek a gumi peremét akkor talán látszik, hogy kicsit legyalulta, bocs csak ilyen képeket tudott a teló
Nekem 4.25-ös felni van hátul 150-es gumival és rendesen megeszi a szélét a lánc. Én mindenképp be fogok ruházni egy olyan Giraffe féle cuccra majd, mivel nekem már perec is volt ez miatt pályán.. Kikente a lánc sprayt és balosból kifele elment a hátulja. Szóval annyira nem jó dolog ez a beleérés.
4.25ös a hátsó, szerintem először megpróbálkozom a 150es gumival, ha nem lesz jó, akkor majd a későbbiekben felni és gumicsere.
én már a drz-nél is halálra aggódtam magam
nem mondom, hogy nincs semmi haszna a láncvezetőnek, sőt végülis tetszik hogy valaki lekopizza a ktm terméket és olcsóbban adja meg biztos hasznos is, de lassan gumicsere lesz úgyis, szóval ha petirunnernek bejön ez a 165/55ös megoldás akkor szerintem én is olyanra cserélek
Nekem 5"-os felni volt hátul 160-as gumival és giraffe féle vezetővel.
Hozzá sem ért a lánc a gumihoz...
160/60 majd csinálok óla képet! MOndták páran azt is h próbálka fele gy 165/55öst és az nem fog beleérni!
azt hogy? mekkora gumit raktál rá hogy eszi?
Nem azért mondtam h kell. Hanem h van rá megoldás ha eszi. Nekem is csipegeti, és 4,25ös a felnim hátul.
jaah ez az a 40-50ezres ktm gyári láncvezető? amit giraffe megcsinál 20ért nem? hát nemtom, ha tényleg annyira rágná hogy már zabálja a felnit le foltokba akkor oké vennék egy ilyet, de hogy csak épp hogy egy leheletnyit hozzáér, azért inkább nem. de azért köszi szépen, ha lesz ilyen ügyben bajom akkor lehet beruházok egyre de most még nem
Gondot nem okoz semmiképp! Van egy specko láncvezető, azzal orvosolható 1 oldal.
levágni nem fogom a szélét, de a hátrébb húzáson gondolkodtam már, mert legalább úgy feszül még egy kicsit a lánc, de csak a legeslegszéle ér bele egy 2-3 milis rész, de ez okozhat vmi nagy gondot? azon kívül hogy elkopik a guma széle?
Hátrébb nem tudod húzni? Nem kellene h beleérjen a lengőkarba.. A lánc meg h csipkedi az semmiség!
Valaki ezért levágja a gumi szélét!
amúgy miért?