Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmelegitetted a gumicsonkokat? Mert ugy konnyebben megy. Meg WD 40.
Mindjart.
Az a vicc, hogy ősszel már kb 3x leszedtem és felraktam.
Ha felhivsz elmagyarazom mit es hogyan.....
Nyugodj le kalmi. Menni fog az. A HD-n meg van mas amin behalnal.
A román szemét cigány kurva édesanyját annak a japán féreg szarházinak, aki az 535 karburátorait és a szívótorkokat így tervezte!
Akkorát szoptam vele, hogy majdnem földhöz b@sztam!
A karbik persze még mindig nincsenek a helyükön, mert bár a kezemen már nem sok bőr maradt, és a szívócsonk gumi O gyűrűje is sikeresen elnyíródott, majd beleesett a szívótorokba (úgy kellett csipesszel kiszednem) ez a tetü szerkezet nem akart a helyére menni, pedig nincs nagy kezem, és elég jó érzékem van a szereléshez, de ez most nem megy. Otthagytam a picsába az egészet, le kell nyugodnom!
Mindent olyan szűkre terveznek, centizgetnek a tetvek!
Na a HD-n ilyen biztos nincs. B@sszák meg a japók!
Bármelyik villanyszerelési boltban kapsz szigetelt , vagy csupasz kábelsarut, meghajtod derékszögben, és kész. A lukátmérő kell, az asszem 6 mm, a vezeték meg 10-16 mm2 körül lehet. Nincs előttem, kb-ra mondom csak, de ilyesmi.
Sziasztok
Hiába ment tegnap sokat a motor,hiába lett kitakarítva a karbi,hiába próbáltam a vákumos tisztítást, ma megint baszott beindulni, úgyhogy megy szervizbe...
Jó kis cucc az úgy ahogy van !
így van...megvan... mire kijártam az utat, aki lemunkálta volna, elment nyugdíjba, illetve eladtam a mocit...
Hali Blackiex !

Ha az 535 kormány sem elég magas még talán megvan Rockynak a magasító amit tőlem vett, mert nem tudtam feltenni az 535-re mivel 750-re való
Ha a motor nincs odaláncolva valamilyen komolyabb tereptárgyhoz, akkor az viszi, aki akarja.

- egy 200 kg-s tárgyat két erősebb ember megemel. Zárt furgonba 30 sec alatt bent is van...
- a kormányzár, féktárcsazár addig ér valamit, amíg alá nem raknak egy gördeszkát.
- az 535-ösöket, egy 10-es dugókulcs, szár, hajtó, és egy darab drót segítségével be lehet indítani. Innentől csak a kormányzár és a tankban lévő benzin mennyisége lehet akadály, de az utóbbi nagyon könnyen megoldható, ha valaki kicsit rákészül a feladatra

A riasztó elvileg segíthet, de tegyük fel, néhány színes-fém-tolvaj épp a szirénázó motort rángatja, te odamennél akár fényes nappal, hogy mit is csinálnak épen?

Ha a riasztó szépen csöndben teszi a dolgát, és a tulajdonos hamar odaérhet, ne adj isten ő kapcsolhatja a hangjelzést az már több a semminél, de a kint elhelyezett sziréna csak addig óbégat, amíg el nem tépik a vezetéket... mint ahogy az anyósom Mazdáján én is tettem - bár az a motortérben volt...
Itt van szemből is, nehogy ne az legyen amit szeretnél.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Ára: 5000 Ft + posta.
Ő az. Mondj egy árat.
Szia
Ami az akkumulátorra megy, amibe bele kell tekerni az akksi csavarját. A pozitív oldali,de a negatív is olyan, oldalról nézve "L" alakú.
Szia!
Te milyen sarura gondolsz?
üdv!
van két kormánymagasítóm. 14-es a csavarmérettel. fel akartam használni, de eladtam ugye a vasat...
Ebben a pillanatban jöttem ki a Homsaitából, fehér stp nem volt, helyette feketét vettem (petrol injector & carb cleaner) szerintem fehér nincs már. A gyártó webldalán sem láttam.
Viszont akksihoz nem volt saru :(
A fehér STP én sem találtam sehol ,az a másik ami az injektort is tisztija már tavaly is láttam,ennyire új.
Vélmény ,tapasztalat az megfelel?
Ja, és hogy miért lényeges... Az XV535S gyári kormánya laposabb, a mezei 535-é magasabb. A magasabbikra vadászom.
Kalmi: a kormányról tudsz képet mutatni? Ha nincs fotó, az is megfelel, ha Google-ban mutatsz képet, mégis hogy mutat vason.
Mibe fájna és milyen állapotú a króm?
Én is gondolkodom valamilyen riasztón.
Erről mi a véleményetek?
http://www.hooligansmotors.com...
Ismeri valaki az ilyen cuccokat?
Ok, akkor a hirdetett szélvéső és az indexek elkeltek, még van egy gyári 535 kormányom az eladó!

Motorriasztó:

http://www.autoriasztok.hu/ria...
Tisztelt Kalmi!
A tegnapit köszi, akkor legyen úgy, ahogy írtad!
Ezt a riasztót hol lehet beszerezni, mennyiért, esetleg linket tudsz hozzá?
Én pont ezért teszek a gépbe pageres riasztót. Magára a szirénázásra senki nem figyel, viszont a nálam lévő kis pageres távirányító jelez, hogy a motor riaszt, akkor kimegyek és egy baseball ütővel jól fejbeb@szom! 500 m-en belül működik nyílt terepen, nyilván falakon keresztül csökken a hatótáv, de a munkahelyemen is működik, és a házunk előtt itthon, ha fent vagyok a lakásban. Nyilván ki kell érnem, és az is idő, de a munkahelyemen pl a riasztás kezdetétől számítva 10 mp-en belül ott vagyok! Ennyi idő alatt nem tudja senki elvinni! Ezen kívül ott a gyári kormányzár, és használok még egy jobb fajta ABUS tárcsazárat. Nem egy LIDL-ös kategória.