Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más, meghülyült a fordulatszámmérőm:
Alapjáraton 0, fordulaton kb 2000-el kevesebbet mutat.
Mi lehet a baj?
Borítást leszedtem, csatik rendben.
Hogy az a jó........... Jó nagy cifrákat mondtam most.
Most néztem a meterológiai előrejelzést. Hát ez már nem igaz, még az egész jövő hétre is telet jósolnak. Hát elmehetne a tél a jó ku........ oda, na.

Tavaly ilyenkor már egy hónapja javában motoroztam. Most meg még alig mentem vagy 400 km-et. No most már tényleg panasz fogok tenni szent Péterre. Hogy az a...........
S ráadásul meg április közepén Sopronba készülünk vagy 3-4 napra motorral. Lehet, hogy hóláncot is vinnem kell?
Mondjuk valószínű, hogy a mi 10-20 éves motorjainkat nem a profik akarják ellopni, hanem csak megtetszik a csillogása egy fémgyűjtőnek aki épp futóval jár arra. Ilyen esetre viszont hasznos lehet egy helymeghatározó.
Szia
Gratulálok a fotóidhoz. A Párommal most néztük végig. Hát nem semmi életutat járhattál be te is.
Gratulálunk a családhoz is.
Ez nagyon sok és nem is bizti, hogy megéri az árát.Ha profik viszik furgonnal alkatrésznek akkor első dolga lekeapni az ülést tankot és megnézik a jeladót. Amúgy 535 van aránylag olcsón alkatrész az ebay-on és emiatt nem érdemes lopni csak legfeljebb egy körre vagy a benzin tank erejéig.
A másik dolog meg az,hogy ha profi lopja el akkor egy olcsó kütyüvel körbevizsgálja van e rajta jeladó és megkeresi és letépi mint a szart. Na meg 427$ , azért már motort veszek.
A régi mobil tel a legolcsóbb, csak ott meg a szolgáltató kiadja e a cella információkat neked vagy csak a zsaruknak se ?
Basszus, most nézem, hogy 69 700 Ft az ára.
1-2 hónapja kaptam hírlevélben, és akkor még csak 40 körül volt az ára (ezek szerint tényleg akciós volt). Gondoltam ráérek vele
Mondjuk nem hiszem, hogy nálunk is ilyen jó szatelit képet mutatna a helyszínről (bár egy pontos cím is elég lehet).
A rádióban hallottam valami olyasmit, hogy a nettről lelehet tölteni egy olyan alkalmazást, amit rátöltesz a telefonjaidra, és bármikor megnézheted, hogy ép hol van a másik készülék. A gyerekek ellenőrzéséről volt szó. De az ellopott járművek meg keresésére is alkalmas lehet.
Hali. Kis segítség. Megtudja valaki mondani hogy a gyári indexnek ami a sárvédőre vagy előre a lámpához csatlakozok mi a mérete? M8?
M8x1? M10, M10x1?
Köszönöm előre is
Az a baj, ezekkel a csodakütyükkel, hogy detektálni lehet a kiadott jelet...

Bármi ami jelet bocsát ki, zavarható, blokkolható ráadásul nem is drága eszközökkel...

Ennél jelentősen olcsóbb egy régi mobiltelefon, komoly akkumulátorral, és autóstöltővel kombinálva. Ha bejelented az ellopását, vagy van ismerősöd, a helyzetét is meg tudod határozni...

Olvastam egyszer egy BMW-ről amit megtaláltak, de mily meglepő, hogy épp a rendőrség volt a legnagyobb akadály a helymeghatározásnál...

ez ugye 10-20 eurós kategória... ugyanúgy bemérhető, vagy blokkolható, de sokkal olcsóbb.
Littlerock!

Kéne a számod, a kormánykiemelóvel kapcsolatban hívnálak, és viszonylag sürgős.
Kérlek küldd el a számodat a kalmi1979 kukac gmail.com-ra!

Köszi!
Meg merték mondani az árát mert ami az Ebay-on van az "heroin" kategória Blackiex után szabadon.

http://www.ebay.com/itm/YAMAHA...
Szerintem a tankokat sem ártana kipucolni.
Köszi.
Lényeg az lesz, ha működik.
Ez nem semmi.
Ez tényleg működhet.
Egy jó tanács, ha már ott vagy a motor tolvaj háza előtt. És a rendőrség nem akar idejében kijönni. Mondván, hogy most nincs arra emberük, akkor elég telefonon, azt mondani, hogy most már nem is kell, mivel lelőtted az elkövetőt. Tutira pár perc múlva ott lesz vagy három járőr kocsi.
Én már hallottam ró la.
Egy Motoguzi california tulajdonosa használt ilyet. Mindaddig még egyszer elnem feledkezett és szét nem törte a tárcsáját.
Hú bammeg akkor találkozhattunk is akár.
Én a pol osztály sofőrje voltam. 88-90-ig. Esztergomba is jártak a főnökeim ellenőrzésre. Mondjuk én mindig a kocsiban, vagy a gk-s pihenőben voltam.
De 1 én nem értek a rakétákhoz. Nem volt közöm hozzá. Amit itt leírtam azt az egyik alestől hallottam. (Ha ő félre tájékoztatott akor most én is.)
S lehet, hogy rosszul írtam. valószínűleg az ales a légtér sértés észlelésétől számolta az időt, és nem a támaszpontról való felszállástól.
Település rombolás, gondolom találat esetére vonatkozott. Ugyan is szigorú parancs volt, hogy béke időben tilos volt elindítani. Tudtommal a sztrebára, a karakumba is ezért is, járt a dandár. Ellőni az elöregedett rakétákat. Egyébként 98-ba én is mentem volna, ha le nem fúják. Ott tutira találkoztunk volna.
Sajnos 89-ben Romániaba én is ki voltam jelölve az önkéntesek közé. Egy hűtős zillel. Csak az utolsó pillanatban vissza fordítottak minket. A nemzetközi incidens elkerülése véget.
Az akkori elhárítást, sajnos nem kell bemutatnod. Mivel egy eltávon, Tiszaszentimrén, véletlenül átlőttem a bal mutató ujjam, légpuskával. A következő hétfőn a KKK-ban műtötték meg az ujjam. Persze tudomás szerzet róla az elhárítás, és elég komoly vizsgálat indult. Azt feltételezhették, hogy kínzás alkalmával sérülhettem meg. S tartottak, attól, hogy kiszedhedték belőlem Bp körül lévő kilövő állomások helyét. Bár szerintem az úgy mond ellenség ezeket jobban tudta mint én.
Egyszerüen nem akarták elhinni az igazságot. Mármint, hogy, én magam úgy vizsgáltam meg a légpuska erejét hogy befogtam a csövét, és elsütöttem. A gazdája azt állította hogy nyúlra vadászik vele. Mivel az egy nagyon erős riga rúgós puska.
Hülyeségem mentségére szól, hogy én magam húztam fel a csúzlit, és rá is néztem a cső végére. Csak arra nem számítottam, hogy a puska gazdája úgy töltötte meg, hogy közben vissza engedte a csövet felhúzás nélkül.
O az, a laposabbon csak 2-3 cm magas az oldalso fuggoleges resz. Vedd ugy, hogy elkelt. Ha hazaertem a munkabol, lelevelezzuk a reszleteket. Koszontem!
Chopperfield kukacka gmail pont com
A Vásárolt riasztókat a tolvajok is ismerik.
De mit szólsz a következőhöz: Egy plusz gyújtó trafó eldugva. Áramot egy rejtett kapcsolón keresztül kap. S ha ez a kapcsoló nincs ki kapcsolva akkor a szikrát nem csak a gyertyáknak adja hanem az ülésnek is?
Köszi a tippet!
A vásártéren a Ralye autós boltra gondolsz?
A Tecsóban már vettem feketét. Amit úgy gondolom, hogy ugyan az csak új flakonban?
De meg fogom nézni a Fehéret is.
Két helyről is ugyanazt a tippet kaptam, a vázban lévő szívó gumi átvezetőt be kell nyomni a váz irányába, hogy átugorjon a vállon, így lesz annyi hely, hogy betehető a krbi és a szívócsonk. Holnap reggel veszek O gyűrüt, és kipróbálom! Köszi!
Gyere SKYPE-re és elmondom hogyan kell. Kétszer kivettem és visszaraktam és sikeresen megoldottuk a 750-esnél is a dolgot Fabesszel a garázsában.
Szedd szét a karbit teljesen, és minden alkatrészt tegyél 1-2 napra ecetbe. Állítólag az szépen lemarja a belső lerakódásokat is.
Egyszer szedtem le a karbikat ugyanez volt a véleményem csak kicsit cifrább!
Közben nem bírtam magammal és megint szétszedtem a karburátort és kivettem a fúvókákat. Az alapjárati vége megint el van dugulva, az oldalsó lukak tiszták illetve a másikban is látok egy kis lerakódást.
azon gondolkozom hogyan lehetne teljesen kitisztítani őket,mert ez a karburátor spray nem ér sokat. Vagy áztassam be őket és hagyjam benne egész éjszaka?