A lájkoli az angol like -ból lett, mostani szleng jelentése annyit tesz hogy tetszik valami. A facebook elterjedése óta használják sokan, a felfelé mutató hüvelykujj a jele. Ennél többet nem tudok róla, mert bojkottálom az egész facebook-ot meg amit magával hozott.
Tavaly az arc kiállításon volt egy ilyen szöveg: "Isten lájkold a magyart" ,na az sok(k) volt nekem.
Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megsértettem a kifejezéssel, ígérem többé nem teszem! RC51 nek köszi a választ, Kalminak köszi a remélem mindenkinek kielégítő választ a bűvös szó fórumbeli használatával kapcsolatban!
igen legyünk büszkék arra hogy magyarok vagyunk. Van olyan vélemény, hogy mi vagyunk európa ős lakosai. Honfoglaláskor csak hét törzs jött. De a szkíták, már évezredek óta itt voltak.
Én utálom ezt a nemzeti mindent ,de itt azért szeretem ha nem használunk idegen angol ,német szavakat. Magyarok vagyunk és írjunk magyarul! Írják oda ,hogy más téma , vagy nem ide kapcsolódik.... A magyar nyelv annyira változatos,mindenre van külön több szavunk is , nem úgy mint az angolban, használjuk is.
Ugy latszik most jo nagy hulyeseget irtam. Ebbol latszik is hogy mennyire nincs fogalmam errel a dologrol. Megy ugye eloszor tajekozodni a neten aztan irni. De tanulni mindig jo. Itt elek es nem tudtam rola. Basszus.
Offtopik hozzászólás: nem a fórum témájához kapcsolódó bejegyzés.
Ha valaki "offol", akkor nem a fő témához (virago) szól hozzá.
Mikor szidod orbánviktort, te is offolsz! Speciel engem ez nem zavar, mert én is utálom. Ettől függetlenül a politizálás egy motoros fórumon offolásnak számít!
Tenyleg nem tudom. Az biztos hogy itt remek a gyujtas mert folyton szikrazik. Es jo nagy tavolsagrol is atut. Azt mondjak itt a legtobb a vilagon. Szerintem a google tobbet tud errol. Azt hallottam hogy a tornadokat is keresik, kovetik.
Légyszi mond már meg mit jelent az offolnám mert nem ismerem ezt a magyar szót, olvasom és nem értem a hozzászólásod. Magyarra fordítva az kikapcsolnámot jelent?
Bizony.. Én pl. kormányt cseréltem. Ehhez le kellett venni a tankot. A tankhoz a benzin gyors-csatlakozóval megy. Ebben viszont sz idő vas foga megette a gumikarikát.. De ugye emiatt nem cseréltem komplett gyors-csatlakozót, ezt a gumikarikát viszont kicserélni... Kiszedni sem volt egyszerű, belevaló méretet találni meg meg lehetetlen. Aztán találtunk egy majdnem jó méretet, csak az anyaga volt vastag. Befogtunk egy csavart a fúrógépbe, amire felhúztuk a gumikarikát, és addig smirgliztük, míg jó lett.
(Persze közben 50x belepróbáltuk. Minden próbánál folyt a benzin, takarítgathattam a krómot...)
Kellemes emlék, na... És HD...
KI
Kicsit offolnám a fórumot ha nem baj!
Tisztelt RC 51!
Egyik ismerősömet érdekelné ez az óceán parti villámvadászat ez a fulgurit gyűjtés.
Tudnál esetleg erről valami tájékoztatást adni?Nagyon megköszönném...
A kiemelők, már a csomagtartómban vannak, még nem tudom mikor végzek, remélem fél kettőkor, de legkésőbb du négykor. Dél után bármikor csöröghetsz, megbeszéljük a továbbiakat
Tavaly az arc kiállításon volt egy ilyen szöveg: "Isten lájkold a magyart" ,na az sok(k) volt nekem.