Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se, de ma röfentek, ha cigánygyerekek potyognak is az égből.
Nekem meg a tököm tele van már ezzel az idővel !
Vasárnap kint voltam a motoros börzén, megnéztem mind a hat árus portékáját.
Most szombaton meg motoros nap lesz a Tesco parkolóban, de ilyen időben oda sem jutok el.
Ebben a szezonban nem mentem egy métert sem !
Mondom: egyetértek. Senki nem lesz golyóálló a Schuberth sisaktól sem. 200-500% árkülönbözet sokszor csak 5-10% plusz védelemmel jár.
Emellett természetesen aki cserebogárnak öltözve motorozik full kitin páncélban, tegye bátran. Nekem a nyitható sisak már csak para ellen is kell (bár egy Jim Goose-féle lepattintható állvédős Bell-t se vetnék meg).
Senkit nem akarok lebeszélni a kompozit sisak, protektor, és egyebek használatáról.
Inkább az a bajom hogy túlzott jelentőséget tulajdonítanak neki, mintha használatukkal teljes biztonságban lennénk.
Sajnos szemtanúja voltam néhány olyan balesetnek, mikor mindegy volt hogy caberg sisak meg protektoros ruha, vagy svájci sapka meg póló van a motoroson.
Azt gondolom hogy sokunknak a motorozás egy hobby, méghozzá elég veszélyes hobby. Valamiért ezt választottuk ! Nekem a szabadság illúzióját adja, és ezért talán ésszerűtlen dolgokat is vállalok. "Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács"
Ugyanakkor attól félek, hogy a sok hightech meg hasznos felszerelés folyamatos sztárolásával egyszer csak oda jutunk, hogy kötelező lesz a zárt sisak, a tököm tudja milyen protektor meg ne adj isten a sárga mellény használata. (lásd Francia ország ) A fentiek használata a B-korlátolt tanfolyamon már most kötelező.

Hangsúlyoznám hogy ez magánvélemény, és tekintsétek úgy hogy én vagyok a negatív példa.
Tökéletesen igazad van. De... Aki nálam óvatosabban vezet, az vagy 80 éves, hazudik vagy festi magát. Ennek ellenére 2008-ban megfogtam azt a k_rva szarvast 60-as tempóval és csak egy hajszálon múlott, hogy van arcom.
Sajnos van, amit nem lehet óvatossággal se kikerülni. A Gatling rendszerű géppuskát motorra felszerelni pedig még illegális. Az ultrahangos elektronikus vadriasztót még nem próbáltam, de fogom.
Írtam privátban
Most jut eszembe,hogy fekkete ugyan,de van rajta halálfej,nekem tetszik. A sisak védelméről, jobblene nem meggyőződni,hála Istennek eddig bejött,remélem így is marad.
Az előző képeken látszanak az eladó irányjelzők és a kormány is!
Szia!Plexiről tudnál képet felrakni/motoron érdekelne főleg/?
A rohadt életbe! A fotók 7.oldalán keresett 19éves lány holttestét megtalálták a Sajóban.
Nagyon jó ez nekünk kis pénzüeknek, elvisz ahova kell, megbizható és mivel régi tipus és sokat adtak el belőle van alkatrész is bőven.
Valóban nagyon arányos,kacsú, kortalan a virago design-ja. Szerintem simán eladható lenne még mindig. Persze injektor,randa kipuf. euro3 gázkibocsátás miegymás. Lehet,hogy mégse lenne jó. Nem hülyék a japcsik. A drag. már nagyon lomhának,darabosnak tűnik utána. Bocs visszavonom. Amerikainak ez az érzésem,és nem akarom megbántani Robint vagy Dragjanót. A Midnight Star meg egyenesen használhatatlannak néz ki ránézésre. Akkora monstrum. Valószínű nem az EU. piacnak készülnek ezek az óriások,hanem a megalomán amcsiknak.
Hátha még látnák azt a paripát amin nyargalok.
A faszom tele van ezzel az egész időjárással!
Szia

Köszi az érdeklődést. Sajnos garázs és idő hiányában nem tudtam vele foglalkozni, mert tegnap az eső szakadt, most meg már sötét van (és hideg is). Holnapra megint hideg frontot mondanak, nem tudom mikor lesz szerelni való idő. Most le van takarva és várjuk a jobb időt.
Írjál valamit a kisvirgáccsal kapcsolatban is! Bejött a saját vákuumos karbitisztítás?
Sibra !

Az esés midig benne van a pakliban, de ilyen alapon legbiztonságosabb ha rá sem ül az ember a motorra.
Szerintem túldimenzionáltak ezek a szuper sisak dolgok és leginkább üzleti okokból.
Persze ez csak az én véleményem.
Király! Vilmos császár,Hindenburg,Ferenc József mind büszke lenne ,ha látná. A zsaruknak nem csodálom,ha kiesik a szeme.
Ebben a sharp tesztben azért vannak furcsaságok. Hogy kaphat egy noname 15ezer ft-s sisak 4 csillagot, míg egy 150 ezres schubert c3 meg 2 vagy 3 csillagot. Elég furcsa.
No most nem tudom hozzá olvasni a hozzá szólásokat.
Mivel színház bérletünk van és indulni kell.
(Vágy villamos) Az asszony meg itt toporzékol mögöttem, hogy öltözzek már. De holnap olvasom.
Addig is jó beszélgetést a motorozásról, a motorozásról!
Itt neten néz utána a bukó tesztjeinek.
Mondjuk egy AGV, vagy egy Nolan név jobban hangzik. Biztos, hogy drágább de nem biztos, hogy jobb.
Nem értelek.
Én még emlékszem arra a nyolc évre. Nem emlékszem, hogy jobb lett volna.
De én itt befejeztem a politikát. Még politikus szidást sem fogok ide írni.
Annak is meg van a maga honlapja.
Igen
Ez van nekem is csak szürkében. Ez a Crivit sisak. 4 csillagos a törés tesztje.
Csak kicsit hangos a menetszél. Én füldugóval oldom meg. Lehet, hogy a páromnak is veszünk ilyet. Az övé még nyitott, s ez sokkal biztonságosabb.