Gratulálok, de remélem nem egy érkező gyermek miatt mondasz le a motorozásról....
Én sem akarom elkiabálni, de várhatóan Június végén érkezik első gyermekünk, a párom az 5. hónapban van. Eszem ágában nincs ezért eladni a motorom. Szerintem ennek a két dolognak semmi köze nincs egymáshoz. Sőt, ha decemberben nem lopják el a kocsinkat, mára már a Sportster hirdetéseket bújom. Nagyon várom, hogy megszülessen a lányom, de sosem adnám föl ezért az életem hobbiját! Ez hülyeség. Azt el tudom fogadni, hogy valaki nem vesz motort, mert anyagilag nem biztos, hogy megteheti hogy épp egy másikat vagy újat vegyen, de azt, hogy azért ne vegyen valaki vagy adjon el, hogy mindenki nyugodt legyen, hogy az "Apa" biztonságban van, nincs motor.... ezt sosem értettem.
Tisztelt szaddi, hajrá!
köszönöm, hogy megosztottad velünk a műveket.
Tiszta metál, és minden benne van ami a sikerhez lényeges.
nekem bejön, könnyű ráhangolódni. Minden jót neked meg a többieknek Karmával
Tisztelt littlerock
Ha neked jó hír, annak mi is örülünk!
A kipuf licitbe beszállok: tartom az kikiáltott árt.
esetleg küldd a telszámodat erre 06 30 3582526 visszahívlak. köszönöm és üdv.
Köszönöm, de még nem akarok semmit elkiabálni, illetve eléggé babonás is vagyok.
Direkt azért tartottam meg a motoros cuccaimat, hogy lehetőleg mihamarabb valamilyen kétkerekű ott álljon a garázsban, de ebben a helyzetben erről egy darabig szó sem lehet.
Úgy néz ki, le kell mondjak a motoros álmaimról... Az indok, inkább örömteli, de egyelőre nem illene többet mondanom.
Lesz pár eladó cuccom :(((
Pl:
ha esetleg valakit érdekel egy B star bőrnaci, ami csak felpróbálva volt, viselve nem.
az Airoh sisakom is eladásra kerül, majd megnézem a méretét...
Ha minden jól megy egy-két hét és egy Virago 250-es kis városi cirkáló tulajdonosa leszek. A kérdésem az lenne, hogy a motoron "hajlított" kormány van (nem tudom hogy nevezik ezt pontosan) viszont láttam olyan képeket ahol "egyenes" kormánnyal voltak ezek a gépek szerelve. Hol és mennyiért lehet kb. ilyet beszerezni? Nehéz az átalakítás vagy csak régi kormány le, új kormány fel?
Ja igen, és mivel a hideg idő még tart, szeretnék takaróponyvát venni hozzá, a bázismotoron láttam Louis gyártmányúakat 8-12 ezer forint között, ezeket meg szabad venni?
Köszi!
helló Mócsing. hol találom a zsugorcsövet. ill, ha nem ott a baj van valami műszer amivel ki lehet merni h melyik kábel a bűnös? egyébként kösz a tippet!
Szia, most regisztráltam.Nekem van egy elfekvőm, bontott, de működik. Solenoidra gondolsz ugye? XV1100-hez vettem. Ha gondolod keress megegyezünk. Pilu
Nem a színnel lenne a baj, hanem, hogy decemberben kifizettem 2,4 millát egy Mazda 5-re, az Octavia még megvan, illetve szentül megfogadtam, hogy a félretett pénzünket amit beáldoztunk a kocsira, a leghamarabb visszapótoljuk. Én eladtam a motoromat, tehát az asszony jön nekem eggyel... Ejj be szép a házasélet... :)))
Én is szeretném, ha gyorsan elmenne... csak más okból. (ketyeg a hitel) Éppen ezért -Igazán nem akarom fájdítani a szíved de itt (nektek) elárulom, hogy- gyors döntés/vétel esetén tudok engedni az árból.
Én sem akarom elkiabálni, de várhatóan Június végén érkezik első gyermekünk, a párom az 5. hónapban van. Eszem ágában nincs ezért eladni a motorom. Szerintem ennek a két dolognak semmi köze nincs egymáshoz. Sőt, ha decemberben nem lopják el a kocsinkat, mára már a Sportster hirdetéseket bújom. Nagyon várom, hogy megszülessen a lányom, de sosem adnám föl ezért az életem hobbiját! Ez hülyeség. Azt el tudom fogadni, hogy valaki nem vesz motort, mert anyagilag nem biztos, hogy megteheti hogy épp egy másikat vagy újat vegyen, de azt, hogy azért ne vegyen valaki vagy adjon el, hogy mindenki nyugodt legyen, hogy az "Apa" biztonságban van, nincs motor.... ezt sosem értettem.