Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ott van nekik a Golf- áramlat, nekünk meg LFS.
Szia, nekem van ilyen 1100 ason, jo ra atalakitas nelkul. Lampat barmilyet tudsz ra rakni, csak vizszintes legyen a felfogatas sikja.
Bocs az ekezetert, Skociaban vagyok epp. Vicces ahogy az anyosulesrol vezetnek Motorral meg csak-csak megszokhato. Mentunk ma egy kort. Itt egesz evben motoroznak pedig soha nincs igazi joido
Sziasztok! Kehesnek üzenem hogy a vaterán van két új lámpa, érdemes megnézni.
Termékkód: 1710665921
Most nézem, hogy a felsorolásban benne van az XV750 is, de azért felhívom őket előtte telefonon.
Bocs. Most nézem neked 750-es van,èn pedig 535
-ről beszèlek
Szia.
A kép alaján olyan mint az enyém.Az eredeti tartófülekkel nem lehet külön tartó kell neki.Az index is útban lesz.,De meg lehet oldani.
Üdv.
Srácok ezt a tartót fel lehet szerelni a mocira? Kompatibilis? Illetve milyen lámpát lehet venni rá? Tudnék egy párt 25 ezerért, de azt kicsit sokallom.
@thor535. Látom megelőztél az eseménynaptáron. A többieknek mondanám,hogy a tavalyi év legjobb(számomra)motorostalálkozóját az idén is megrendezik thor535otthonában. Na nem a lakásán,hanem a Dráva parti Barcson. Június 14-16. 8.án(Medárd) eldől milyen lesz a nyár,de ajánlom,hogy a tavalyihoz hasonló legyen. Jó lenne ha fejbe tartanátok,és sokan lejönnétek velem erre a hosszú útra. Jó duma,hogy a dél dunántúliakat is meg kéne személyesen ismerni! Egyébként meg a buli kedvéért. Marha korán van még,de 1-2héttel előtte újra feldobom a témát. Találkozási pont, tankolási helyek megvannak, csak jó idő legyen!
Nekem van egy, addig volt rajta míg rá probáltam. USA-ból vettem az Ebay-ról de szerintem a jobbik fajta kinai. Nekem 2500 Ft -ben van anniért+postáért a Tied lehet, én nem használom .
Igen a poén nagyon jó, csak az a baj, hogy igaz is.
valamelyik mai humorista szilveszteri előadásában volt:
1 millió új munkahely... (a régi 2 millió helyett)
Igen tudom, és leépítés is lesz!
Csak az kibaszott 1 milla munkahely nem jön össze sehogy!
Ja összejön, csak a kedves vezető nem mondta,hogy minuszba és nem pluszba lesz 1 millió!
Már elcseszte áprilistól csak a vezetés lesz MÁV a dolgozó réteg valami más nevű társaság lesz.
Köszi szépen.Azt nem tudom,h mennyire állja meg a helyét egy motorostalálkozón de majd meglátjuk :)
Tisztelt kaján fórumtársaim.
littlerock-kal kapcsolatban.
a félinformációkból következtetett konklúzió mire is alapul?
egyenlőre lebegtetve lett egy közeljövőben bekövetkező örömteli esemény... semmi konkrétum! jó azért sejthető: merthát nemrég házasodott előbb utóbb betoppan a gólya...
Majd tényként beállítva az, hogy ennek következtében hátat fordít az eddigi szenvedélyének örökre!
Nézzetek már magatokba, előfordulhat ilyen?
Talán lesz néhány hónap motortalanság, De fél-egy év múlva már sikítani fog a motor hiánytól annyira része már az életének. Legyünk vele türelmesek, a tékozló fiút vissza fogjuk kapni.
Én még mindig vasutas dolgozó vagyok ! Addig míg a kedves vezető ezt is el nem bassza.
Tudomásom szerint vasutas voltál. A vonatok pedig késni szoktak.
Humor akart lenni, de ezek szerint nem jött be.
Csak az én agyam ilyen nyakatekert.
A motorozás szeretete nem függ a gyerek nemétől.
A gének pedig adottak.
Klasz a zene. Igazi motoros találkozókra való.
Gratulálok!
Szerintem ne adj el, és fel mindent. Hamar felnőnek. Sőt őt is hamar fogja érdekelni a motorozás. Sőt az ő segítségével még a párodat is jobb belátásra bírhatjátok egyszer.
Nem értelek, részletesebben mert nem tudom miről van szó.
Sok sikert az asszonynál!
A Régi munkádból kiindulva nem csodálkozunk, ha késel!
Ez zsír új és akkor kell megvenni mikor olcsó, nem akkor mikor sűrgős mert az mindig drága. Mint írtam egy használt kerűl ennyibe.
Köszönöm, de kérek mindenkit, még ne gratuláljon (jólesik, de ilyenkor még nagyon rezeg a léc, hogy mit is hoz az elkövetkező pár hónap)

A motorozásról való lemondás - ideiglenesen - már decemberben megtörtént, amikor autót vettünk. Egyelőre nem lesz pénzem sárkányt venni, mert minden forintot az elkövetkező 2-évre teszünk félre. Komoly keresetkiesés lesz, ezért előre kell gondolkodnunk. Nincs hitelünk, de megtakarított pénzünkből csak akkor tudok realizálni valamennyit, ha eladom az Octaviánkat...

Ha kell valakinek egy szépséghibás, de nagyon jó autó (felújított motor, futómű, fékek...) olcsón, akkor szóljon nyugodtan...