Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen tüneteket nem tapasztaltam, az igazság az hogy kíváncsi voltam hogy néz ki.
hali
az a gondom,h itt nem ismerek olyan embert aki legyártaná...
nekem pedig nincsenek hozzá eszközeim...
de ha megoldható vevő lennék 1 ilyen táskatartóra....
és lehet,h még csomagtartóra is
üdv Gabi
A karbit ki kell venni hozzá, mert a szívócsonk tartja tulajdonképpen.
Ne szereld szét, hacsak nincs baja a motornak, ami arra utal, hogy falsot szív (ingadozó lapjárat, visszadörgés a karburátorba, szívató problémák, nehéz indulás)
Sziasztok!
Egy kérdés. A gumi szívócsonkot szeretném levenni, simán lejön, vagy a karbit is le kell bontani? Repedések vannak a gumin, kíváncsi vagyok mennyire mélyreható.xv400.
Üdv
Egyszerű ellenálás nem segit.
Ellenálás és egy 12 V os Z- dióda kell hozzá.
Vagy egy fix feszültségű 3 lábu stabilizátor.
Árba kb egyforma a 2 megoldás kb 1-2 száz forint.
Ha érdekel teszek fel valami skiccet

végyé
Sziasztok!

A következőben kérném a segítségeteket. A motorra még tavalyelőtt télen szereltem (eldugott helyre) egy piezo-s szirénát. Egy olyanfajta lakásriasztós, fekete, kistölcséres szerkezetet. (6 - 12V hatszólamú) Ez egy biztosítékkal közvetlenül az akkusarokra van kötve, ill. földként a váz szolgál. A kürt alatti külön nyomógombról üzemel. Alapjáraton és gyújtás nélkül is kifogástalanul szól (iszonyat hangos), azonban menet közben ha magasabb a fordulatszám, csak pittyen egyet és semmi tovább. Gondolom magasabb lehet a töltőfeszültség amit már nem bír? Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni, pl. mekkora ellenállással? Segítenétek? Sajnos nem vagyok egy Tesla.

Köszi
Fábesz
Peace,gyarirol volt utanozva,csak sehol se leltem pontos meretet es csak szemre van lemasolva,de lenyegileg ugyan olyan...peace
Ez gyárinak néz ki, de nembonyolult szerintem.A csomagtartót viszont úgy csináljuk majd felrakom ha kész.
először gyárin gondolkodtam....
de ez amit feltett 1 kolléga tetszik....
de azért köszi
Szevasz en igy oldotam meg a taskatartot...hazikeszitesu,kb 5000 forintba jott ki...peace
hali
végre valami ami nekem is tetszik
saját gyártás?
vevő lennék én is ilyenre ha megoldható....
Sajns az első csavarom rozsdásodik de majd cserélem
Szia nekem így van megoldva a tartó, csomagtartómat 1 hét múlva tudom mutatni akkor van kész
Táskatartót, vagy csomagtartót szeretnél gyárit?
Mert táskatartóm van, Highway hawk :)
hali
nagy kérdés... ide hogy tudom megoldani a táskatartót (ha gyárit akarok) illetve csomagtartót
Sziasztok! A köszörűlésnél ezredeket lehet csak leszedni, és a felfogás a mágnes asztalra is körülményes. Utoljára dugó gyürüt készítettünk de órákatvett igénybe igaz 6db volt. Nos ezért idegenkednek tőle.
Köszi
Még rákáérdezek az esztergályosra, mert csináltatok vele egy agyat hogy otthon fel tudjam köszörülni.
Már jó ideje halogatja, de ha még mindig nincs kész visszamondom és nem kinlódom vele.

végyé
Felhívtam, hisztizik a posta miatt. Nem válallja úgy, de adott egy telszámot. Halász garázs nevű cég, pestiek, postáznak is állítólag.
70/2959529
Üdv
Akkor ha megkérhetlek, hogy összehoznál vele valahogy.
Még postaköltséggel sem lenne olyan horribilis az ára...

végyé
Én is így tudom. Mi is esztergályoshoz vittük, 1500-ért fel is szabályozta korrektül (drága koma, monopolhelyzetben van a kisvárosunkban).
Nem vagyok szakember, de nem látom át, miért nem vállalták.
Nos utána kérdezgettem.
A szakkifejezés, szabályozni.
Azt mondja egyik ismerősöm, egy jó esztergályos meg tudja csinálni.
Konkrét helyet nem tudok...de szegeden biztosan van valaki, aki elvállalná.
Üdv

Hol lehet köszörültetni?
Körbejártam Szegeden a témát de senki nem vállalta.
Az autókét esztergálni szokták, azt vállalták volna de amikor elmondtam hogy motor.............
Ha tudsz valami konkrétat ne titkold, akkor nem kinlódok itthon vele.

végyé
Én úgy tudom, hogy a tárcsára rá van írva, a méret
Pl: hogy milyen vastagságig lehet felköszörülni...ezeknek az adatoknak az alapján, megméred a te tárcsádat, és ha belefér a tűréshatárba, akkor el lehet vinni köszörültetni.
Legalább is én úgy tudom :)
Üdv
Ha valóban hajlott akkor kuka.
Ha csak kicsit üt és köszörülni kell az talán megoldható.
Tudni kéne a tárcsa méretét, mert már Blackiex el körbejártuk a témát amikor az enyémhez kerestünt.
Nem volt köztudodd de többfajt tárcsamérettel is van virago.
Én egy xt 400 as bontott tárcsáját vettem, az eredetit pedig megpróbálom felköszörülni.

végyé
125-s virago tárcsafékjének a tárcsája egy helyen meghajlott. Ennek következtében fékezéskor rázkódik a motor.
Nem tudom, hogy más típuséval cserélhető a mérete miatt, vagy esetleg lehet javítani?

Köszönettel: Hunyap