Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyeljetek már, ha sokat megy a gép alacson fordulaton, pl 5 ösben 5500rpm, akkor milyen bajai lesznek?
és hogyan lehet orvosolni?
Ezt a cikket én találtam!
Egyből fel lett rakva a hírekhez..
szerintem is a lámpa nem bejövős. a big bang block viszont érdekes. lehet 1 mezei bikernek sok lesz
ocsmány
http://www.onroad.hu/motor/hirek/1183/
Jóreggelt!
Zoli és Bence ( RS ) , ezzel nehogy azt higgyétek, hogy arra gondoltam, hogy nem kell pörgetni! Mert kell, mivel 2T meg stb stb.. de azért ésszel mert kopnak ám ezek a kis szörnyetegek..
Hát ok.. ti tudjátok.. xD
hát de
egy ilyen motor ezt szereti.Há de nem?
50-es sokat bír nekem pl már 11000km-t és semmi baja pedig most is 200km alatt nem sokszor volt 10ezer alatt a fordulatszám
20-25ezret simán bír
Estét!
Végre jó a netem!
Am., Zoli nem lomha társaság szerintem egyáltalán... sőt ők legalább nem hajtják szét a TZR - eket, mint mi tettük vagy ti.. Am., ti is írtok egy - két érdekes dolgok az ' R 125 fórumba, faterom nézeget néha akkorákat, hogy öröm nézni!
Arra gondoltam,hogy ha Tigernek is van kedve hozzá meg ha nem zavarnánk akkor átmennénk hozzád autóval!
szivesen tőled a budaörsi út messze van?
nagyából 1,5gigányit.Vidi is van közte szal... rakok föl képet
nekem csak az eredeti szerszámkészlet van ott semmi más.... mondjuk nemigen férne el más
csomagot
amúgy csavarhúzó, villáskulcs, gyertyakulcs, gyertya, féktárcsazár, biztosítási papírok, az én mocimhoz ennyi szerszám alapfelszereltség
ti mit szoktatok rakni a csomagtartóba?
Így igaz!
Remélem csináltál "pár száz" fotót!
Hallom voltál Gyulán!
Pont elkerültük egymást mert én pont múlthét hétfőn jöttem haza Te pedig akkor mentél úgy hallotam!
Tééééényleg?

Istenkirályübervagy!

100000millió hálám üldözzön!
Neeeemááááááááááááááááááááááááááá
Elado a gyári kipuff rendszer tessék vigyék Am. olvastam mennyivel mentek utazóba stb...hát lomha egy társaság má bocsi motogp emléxel mikor mentünk tuningékhoz?lett baja?na ugye 90alatt nem hinném hogy volt az óránk.Ja és Bence...kértél vmit.megvan
330km.Meg a Tuningos ut de ott megálltunk leszáltunk az se volt kevés
Yamaha TZR-50-hez eladó gyári alkatrészek:kipufogó,henger,karburátor,membrán+Pirelli Sport Demon gumiabroncs!