Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt én is. aki néz ilyeneket az tuti látta
ihen én is azt láttam...
Sziasztok!
Enyém az a 08-as bal oldalán törött TZR.
Tud valaki esetleg hozzá oldalidomot?
motogp 46 mi lesz a következő moccod?
Egyébként használtautón én is láttam egy 08-as TZR-t ,bal oldala törtt volt és olaszból behozott ,szerintem még fent van.
én is láttam 1 olyan mocit(lehet ugyanaról beszélünk ) csak ez 08-as volt bordó-fehér színű hát talán 350ért és a bal oldalidom teljesen hiányzott lehet valaki nagyon elperecelt vele
Igen 450...
Csoda, hogy valaki kiad mamár ennyi pénzt egy 80 ccm s motorért, még az is csoda, hogy egy 50 ccm - ért kiadott anno nálam a vevő 480 e. HUF - t.. Ezt nem negatívságból mondom, de tényleg!
Igen vannak olyanok, amik megvannak törve és többért adják, azoknak az a sorsuk, hogy nem veszi meg senki.. én láttam olyan, hogy '07 és TZR 50 , és az egyik oldalán egy idom sem volt..
450? aztapcsa
akkor enyém emnnyit és? 350et? azért annál sokkal többre tartom....
vannak használtba elég gagyik is, meg töröttek, hiányosak, de 450ért 2005-ös...... ehh
450.000HUF

Eladó alkatrészek gyári: kipufogó,henger,karburátor,membrán!
jó de azért még érdekelhet nem?! neten 550.000ért láttam kiírva (asszem). kiváncsi vok mennyié ment le vagy maradt
jaja
Na hali!
Wáá, rohadék Fibernet, k*csögösködik velünk..
Faterom jobban megcsinálta a netet, mint a szerelők, ez nagyon gáz szerintem...
Bence, neked gratula, hogy eltudtad passzolni a TZR - edet!
Laci, szerintem tökmindegy mennyiért adta el a motorját, ha akarta volna úgyis leírta volna szerintem
mennyiért ment el?
kövi moci?
Hi All!

Elvitték a TüZéR-t!
enyémen nem enduró gumi van. enyémen csak a kipus enduro. am az igaz, köztudott hogy a simo elég stabil gép meg minden. én száraz úton lábtartóig döntöm de persze teljesen más hisz a tzr 6 sebességges, így más a csúszós utón valóvezetés
jó de a szimó az teljesen más tészta, am még sáros dagonyában is olyan vígan elmegy hogy öröm nézni,
egy ilyen sík gumis gépet ne vessetek össze egy enduróval!
én eddig csak vizes úton mentem, esőbe még nem, de 1 kis odafigyeléssel akármilyen körülmény közt is hazaérsz
az esőben motorozással vigyázni kell mert élesebb kanyarban kicsit gyorsan mész meglesz az eredménye de majd ki bróbálom én is zuhéban a mocit...
wow az kemény ha nem tod mikor keveredsz haza majd ha hazakeveredsz leirom mert így hogy nem vagy fent így nehéz lesz...
hehe, tegnap én is eláztam kapart is a gumi 2 kanyarban
jah és per pillanat fogalmam sincs mikor kerülök haza
hát mondtam, én is nagyon sokat vártam mire sorra kerültem. mindenki ok? am írd le majd pls 1 üzibe hogy mik történtek otthol mert msn most csak annyi hogy bemegyek és meglesem ki van fent... te sose szal majd írd meg és megkapom ha bejelentkezekek.
a mocihoz meg sok szerebcsét
bb
Amúgy jöttetek már haza nagy esőben?
nekem tegnap sikerült! megyek, azt eccercsak elkezd esni, beálltam CBA-hoz hátha eláll, vártam fél órát, hát nem igen akart, na mondom szép.... el kellene már indulni, volt már vagy 8 óra, na rávettem magam.
Megyek szépen lassan haza, közben még mindig szakadt, plexit fel kellett hajtanom mert semmit nem láttam...
Veres-Bottyán között nem rossz az út annyira, csak a teherautók kijárták ezért szép nagy nyomvályú van arra, hát persze víz állt mindben, a középső kiálló részen mentem kb 50nel, erre jönnek szemből.
Na mondom itt baj lesz, köcsög Renault Trafficos ember nem hogy lelassítana, mert lefröcskölne, ááááá, és úgy telibekapott mint a filmekben.... időm se volt , hogy legalább a plexit lecsukjam, szal az arcomba is vágott, és még ez 2x megismétlődött!
Nemigaz, h nem tudnak ennyit megtenni h legalább lelassít vagy nem megy bele a vízbe... köcsögfsz

Végül hazaértem csurom vizesen.... még az alsógatyám is vizes volt
Na most eldöntöttem h ha esik, vagy nagyon borongós idő van soha többé nem megyek sehova motorral...
Nekem nincs, csak akkor ha motorral együtt veszed! 420e
Hát az tény hogy nem vihetek vele ütast, de azért szeretnék 1 párat. Neked van eladó iened? Vagy tudsz valakinek/valahol ient?
jah már lement istenem mennyit kellet állni ott a tzr-ről meg ha jó az amit néztünk akkor nagy esély van reá ha meg nem akkor veszünk 1 bármilyen kezdőmotort vagy robit és lesem folyamatosan a netet hogyha van-e valami jó moci de majd részletesebben elmagyarázom msn-en mert furcsa dolgok történetek mióta nem voltál itthun...