Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mien Cagivát? Egy mito?
Igen, szerintem az lesz a végső megoldás!
De végülis tökmindegy, csak menjek.. aztán kitudja ...
Azt a Cagivát is elfogadnám.. rendberaknám szép lasssan..
Hello!
Sima mezei lánc van a TZR-en!
Sem X,sem O gyűrűs!
De van hozzá D.I.D. O gyűrűs!
vagy csórd el a GSR-t
álomszép az a motor egyik kedvencem ha lesz 600-as akkor az az lesz
akkor már inkább várj egy 125-ösre!
vagy kérj helyette CBR125-öt!
Nem hiszem.. bár most örülnék neki! Sőt bármilyen motornak..
Apuval megértekezem..
Megint TZR lesz? Am valaki asszem itt keresett hátsó lábtartókat, eladnám őket, de csak normális árban!
Hali!
Ez MSN cím vagy e - mail? Vagy esetleg mind a kettő?!
tico, jól nézel ki
Sziasztok!
Eladó a TZR-em, 2007-es fehér- piros, 4500 km van benne. Nagyon imádom és fájó szívvel válok meg tőle de szeretnék már vmi nagyobbat. 490e FT az ára. Ha valakit érdekel írjon-- tagtim@freemail.hu
nézd meg, milyen a lánc!
kenésre pedig láncspray, én spec repsol-t használok
a tzr 50 esen O vagy X gyűrűs lánc van? fontoss! ti mivel kenitek-fújjátok a láncot?
jaja, bocsi de jól esett
akkor meg írnod is kár ovlt
enyémet elvihetnéd 180-ért (full blokk felújítás, + minden kopó alkatrész cserélve lett), de nem adom el mert kell
Hay mindenkinek nem tud valaki elado Yamaha TZR 50-et olyan max 230-ért eladót?
na a lámpa.... hát igen! az látványelem! nekem amúgy tetszik, semmi bajom vele! és a legjobb benne, h mind2 világít! ez általában egyik mocin sincs így, mindig csak az egyik ég... pl RS, GPR stb...
Ebben igazad van, nem éri meg rátenni sztem semmi tuningot, max egy kipuffot aztán ennyi..
Olyan zenét találtam gyerekek! Akit érdekel az vegyen fel az adam.buti@citromail.hu MSN címen! Befogtok rajta szarni!
hát ja,de pl egy ledes lámpa azé jól mutatna rajta
részemről abszolúte semmi
de sztem teljesen felesleges! így is jól megy, nem kell neki semmi.... most minek? hogy 5-tel többet menjen? ehh és úgy hogy majd meg szakad.... nem éri meg!
Nekem most a házi újfejlesztésű eladtam a mocimat szóval semmim nincsen tuning van rajta!
kinek milyen tuning van most a mocijában?
én 1 tesztet olvastam az yzf-r125ről, és akkor találtam rá
köszönöm az információt! ezt megjegyzem!
például kopik a gumi menet közben, esetleg kifogyhat a benzin is, aztán tolhatod haza. Ja kiéghet az izzó, de ha 12 óránál többet mész el is aludhatsz rajta, az pedig komoly bajhoz vezethet.
Komolyra fordítva ha sokat megy nagyon alacson fordulaton akkor eltömődhet a kipu, mert nem tudja kinyomni az olajat, de az bőven 5500 alatt van. Mondjuk ez régi használt 2t-nél szokott előfordulni, ahol rosszul van belőve a karbi és sok anyagot kap, nem tud kiégni. Ilyenkor szokták kiégetni a kiput vagy kompresszorral és gázégővel, vagy pedig menet közbe is lehet, akkor menni kell egyhuzamban egy adott magasabb fordulaton mondjuk 2 órát.