Igen, szerintem az lesz a végső megoldás!
De végülis tökmindegy, csak menjek.. aztán kitudja ...
Azt a Cagivát is elfogadnám.. rendberaknám szép lasssan..
Sziasztok!
Eladó a TZR-em, 2007-es fehér- piros, 4500 km van benne. Nagyon imádom és fájó szívvel válok meg tőle de szeretnék már vmi nagyobbat. 490e FT az ára. Ha valakit érdekel írjon-- tagtim@freemail.hu
na a lámpa.... hát igen! az látványelem! nekem amúgy tetszik, semmi bajom vele! és a legjobb benne, h mind2 világít! ez általában egyik mocin sincs így, mindig csak az egyik ég... pl RS, GPR stb...
Ebben igazad van, nem éri meg rátenni sztem semmi tuningot, max egy kipuffot aztán ennyi..
Olyan zenét találtam gyerekek! Akit érdekel az vegyen fel az adam.buti@citromail.hu MSN címen! Befogtok rajta szarni!
részemről abszolúte semmi
de sztem teljesen felesleges! így is jól megy, nem kell neki semmi.... most minek? hogy 5-tel többet menjen? ehh és úgy hogy majd meg szakad.... nem éri meg!
például kopik a gumi menet közben, esetleg kifogyhat a benzin is, aztán tolhatod haza. Ja kiéghet az izzó, de ha 12 óránál többet mész el is aludhatsz rajta, az pedig komoly bajhoz vezethet.
Komolyra fordítva ha sokat megy nagyon alacson fordulaton akkor eltömődhet a kipu, mert nem tudja kinyomni az olajat, de az bőven 5500 alatt van. Mondjuk ez régi használt 2t-nél szokott előfordulni, ahol rosszul van belőve a karbi és sok anyagot kap, nem tud kiégni. Ilyenkor szokták kiégetni a kiput vagy kompresszorral és gázégővel, vagy pedig menet közbe is lehet, akkor menni kell egyhuzamban egy adott magasabb fordulaton mondjuk 2 órát.
De végülis tökmindegy, csak menjek.. aztán kitudja ...
Azt a Cagivát is elfogadnám.. rendberaknám szép lasssan..
Sima mezei lánc van a TZR-en!
Sem X,sem O gyűrűs!
De van hozzá D.I.D. O gyűrűs!
álomszép az a motor egyik kedvencem ha lesz 600-as akkor az az lesz
vagy kérj helyette CBR125-öt!
Apuval megértekezem..
Ez MSN cím vagy e - mail? Vagy esetleg mind a kettő?!
Eladó a TZR-em, 2007-es fehér- piros, 4500 km van benne. Nagyon imádom és fájó szívvel válok meg tőle de szeretnék már vmi nagyobbat. 490e FT az ára. Ha valakit érdekel írjon-- tagtim@freemail.hu
kenésre pedig láncspray, én spec repsol-t használok
Olyan zenét találtam gyerekek! Akit érdekel az vegyen fel az adam.buti@citromail.hu MSN címen! Befogtok rajta szarni!
de sztem teljesen felesleges! így is jól megy, nem kell neki semmi.... most minek? hogy 5-tel többet menjen? ehh és úgy hogy majd meg szakad.... nem éri meg!
Komolyra fordítva ha sokat megy nagyon alacson fordulaton akkor eltömődhet a kipu, mert nem tudja kinyomni az olajat, de az bőven 5500 alatt van. Mondjuk ez régi használt 2t-nél szokott előfordulni, ahol rosszul van belőve a karbi és sok anyagot kap, nem tud kiégni. Ilyenkor szokták kiégetni a kiput vagy kompresszorral és gázégővel, vagy pedig menet közbe is lehet, akkor menni kell egyhuzamban egy adott magasabb fordulaton mondjuk 2 órát.