sziasztok
volna egy kérdésem ma vettünk egy tzr 50 mocit és nemtudom levenni a világitást amikor a kulccsal rárakom a gyujtást egyből kapcsol a tompitott és a helyzetjelző én már csak a távolságit tudom kapcsolni mit tegyek? lécci sugjatok és széles utat
Sajnalom Zoli :(
az ar annyira nem rossz erte mert az evjarat is regebbi volt mint a legtobb tzrnek itt, es masodik tulaj is voltal, de sajnalom hogy meg kellett valnod tole
en meg most csinalom a kressz 125osbol, csutortokon vizsgazok
csá azt nem értem hogy a tzr vadonat újan 800ezer az aprilia rs 50 meg 700 ezer és nézem a motor hirdetéseket és 1 használt rs amiben van 11000km és az 630ezer a yamaha meg 500körul van használtan
szal nem értem miért drággáb az rs használtan mint a tzr?
Tegnap elvitték azt a motort ami megtanított motorozni,megmutatta hogy nem olyan nagy cink ha mind a két kerék csúszik és hogy nem a köbcenti számít hanem a lélek 445ért vitték el,nem sok,de nem érdekel nincs az a pénz ami potolni tudná hiányát nagyon hiányozni fog,rengeteg emlék fűzz hozzá, mikor ránéztem a garázsba,túrán,akárhol hülyén hangzik de mindig lelehett venni hogy milyen kedve van "hogy néz"...mikor hoztam el a yamaha cityből (bent volt,ott többen látják) állt kint a szerelő műhely elött 5-6ember körülötte beindították elvoltak hülve de szép hangja van meg milyen állapotba van,ránéztem a motorra és azt láttam hogy "IGEN,MEGYEK HAZA:P".mikor fölkerült az utánfutra ránéztem és azt láttam hogy "meghaltam " Az a motor egy darabka én voltam haj na de sok már a siránkozásból...rakok föl a galériába képeket
TZR-re vannak tatyók amit 1 hosszabb útnál fel lehet tenni? Z3 motorjának a hátsó ülésén láttam vmi olyasmit, de az csak 1 sima vmilyen tatyó volt amin megcsináltátok, hogy fel lehessen rakni, vagy direkt ilyen célra volt kifejlesztve?
Hello.
Nekem volt tzr-em újonnan vettük(2005-ben) összesen 12ekm-t tettem bele gond nélkül, mindösszesen 1hőpatron romlott el benne meg az olaj pumpa amit garanciába kicseréltek.A sima és a rossi közt nincs semmi különbség csak a szine.Nagyon jó választás, sztem megérte, jó kis motor.
Sziasztok szeretnék venni egy Yamaha Tzr 50cm motort szeretném tudni milyen tapasztalatok vannak a mocirol? ill mi a külömbség a sima ill Valentino rossi között müszaki megoldásra gondoltam köszi 2005 évj lenne kb 6000km
Szia! Fateroddal beszéltem..........nem egy komunikátor! Nem ingyen akartam a motort, nem is tudom miről beszélt. Azt kérdeztem irány ár vagy nem, de mindegy. Akkor majd ott áll a motorod még egy évet és buksz rajta még egy kicsit. Szerintem az senkit nem érdekel, hogy Ti mennyiért vettétek. Nem kötözködésből írom ezeket, csak veled sajnos nem tudtam beszélni.
semmi, a nicasil kurva kemény anyag, a hónológép is éppen hogy viszi... az alumínium meg csak a felületére olvad rá. elég sok ilyen hengert csináltunk már.
mit röhögsz ezen? egyátalán nem beszélt hülyeséget a srác. amikor melegedés miatt ragad meg egy motor, azaz olaj vagy vízhiány miatt akkor 95%ban csak felkenődik az alumínium a henger falára amit hónolással lehet leszedni.
volna egy kérdésem ma vettünk egy tzr 50 mocit és nemtudom levenni a világitást amikor a kulccsal rárakom a gyujtást egyből kapcsol a tompitott és a helyzetjelző én már csak a távolságit tudom kapcsolni mit tegyek? lécci sugjatok és széles utat
az ar annyira nem rossz erte mert az evjarat is regebbi volt mint a legtobb tzrnek itt, es masodik tulaj is voltal, de sajnalom hogy meg kellett valnod tole
en meg most csinalom a kressz 125osbol, csutortokon vizsgazok
szal nem értem miért drággáb az rs használtan mint a tzr?
Nekem volt tzr-em újonnan vettük(2005-ben) összesen 12ekm-t tettem bele gond nélkül, mindösszesen 1hőpatron romlott el benne meg az olaj pumpa amit garanciába kicseréltek.A sima és a rossi közt nincs semmi különbség csak a szine.Nagyon jó választás, sztem megérte, jó kis motor.
Üdv.
Nemhiszem,hogy olyan vastag a nicasil réteg!
Na de nem akarok vitatkozni ezen!