Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én úgy tudom nem lehet lekapcsolni a lámpát.nekem úgy van hogy beindítom és világít a lámpa és nem lehet lekapcsolni csak ha leállítod.
Eu szabvány miatt nem is tudod levenni a világitást mindig rajt van az...
sziasztok
volna egy kérdésem ma vettünk egy tzr 50 mocit és nemtudom levenni a világitást amikor a kulccsal rárakom a gyujtást egyből kapcsol a tompitott és a helyzetjelző én már csak a távolságit tudom kapcsolni mit tegyek? lécci sugjatok és széles utat
sok sikert.. én tegnap vizsgáztam...
Sajnalom Zoli :(
az ar annyira nem rossz erte mert az evjarat is regebbi volt mint a legtobb tzrnek itt, es masodik tulaj is voltal, de sajnalom hogy meg kellett valnod tole
en meg most csinalom a kressz 125osbol, csutortokon vizsgazok
Igen.. ismerős érzés
csá azt nem értem hogy a tzr vadonat újan 800ezer az aprilia rs 50 meg 700 ezer és nézem a motor hirdetéseket és 1 használt rs amiben van 11000km és az 630ezer a yamaha meg 500körul van használtan
szal nem értem miért drággáb az rs használtan mint a tzr?
Tegnap elvitték azt a motort ami megtanított motorozni,megmutatta hogy nem olyan nagy cink ha mind a két kerék csúszik és hogy nem a köbcenti számít hanem a lélek 445ért vitték el,nem sok,de nem érdekel nincs az a pénz ami potolni tudná hiányát nagyon hiányozni fog,rengeteg emlék fűzz hozzá, mikor ránéztem a garázsba,túrán,akárhol hülyén hangzik de mindig lelehett venni hogy milyen kedve van "hogy néz"...mikor hoztam el a yamaha cityből (bent volt,ott többen látják) állt kint a szerelő műhely elött 5-6ember körülötte beindították elvoltak hülve de szép hangja van meg milyen állapotba van,ránéztem a motorra és azt láttam hogy "IGEN,MEGYEK HAZA:P".mikor fölkerült az utánfutra ránéztem és azt láttam hogy "meghaltam " Az a motor egy darabka én voltam haj na de sok már a siránkozásból...rakok föl a galériába képeket
tanktáska a lujizból, 3000ért
TZR-re vannak tatyók amit 1 hosszabb útnál fel lehet tenni? Z3 motorjának a hátsó ülésén láttam vmi olyasmit, de az csak 1 sima vmilyen tatyó volt amin megcsináltátok, hogy fel lehessen rakni, vagy direkt ilyen célra volt kifejlesztve?
Köszi tehát semmi külömbség gumi méret vagy bármi henger stb,
Hello.
Nekem volt tzr-em újonnan vettük(2005-ben) összesen 12ekm-t tettem bele gond nélkül, mindösszesen 1hőpatron romlott el benne meg az olaj pumpa amit garanciába kicseréltek.A sima és a rossi közt nincs semmi különbség csak a szine.Nagyon jó választás, sztem megérte, jó kis motor.
Sziasztok szeretnék venni egy Yamaha Tzr 50cm motort szeretném tudni milyen tapasztalatok vannak a mocirol? ill mi a külömbség a sima ill Valentino rossi között müszaki megoldásra gondoltam köszi 2005 évj lenne kb 6000km
Helló! Mindegy mert kedden jönnek érte és a motor azé aki hamarébb viszi.
Szia! Fateroddal beszéltem..........nem egy komunikátor! Nem ingyen akartam a motort, nem is tudom miről beszélt. Azt kérdeztem irány ár vagy nem, de mindegy. Akkor majd ott áll a motorod még egy évet és buksz rajta még egy kicsit. Szerintem az senkit nem érdekel, hogy Ti mennyiért vettétek. Nem kötözködésből írom ezeket, csak veled sajnos nem tudtam beszélni.

Üdv.
Jó ez várható volt, csak gondoltam megkérdezem
Helló! Simsont nem számolok be.
Simsont beszámolsz érte?
semmi, a nicasil kurva kemény anyag, a hónológép is éppen hogy viszi... az alumínium meg csak a felületére olvad rá. elég sok ilyen hengert csináltunk már.
Na de a nicasillal mi lesz?
Nemhiszem,hogy olyan vastag a nicasil réteg!
Na de nem akarok vitatkozni ezen!
ezen a kijelentésen még dolgozzál kicsit:)
mit röhögsz ezen? egyátalán nem beszélt hülyeséget a srác. amikor melegedés miatt ragad meg egy motor, azaz olaj vagy vízhiány miatt akkor 95%ban csak felkenődik az alumínium a henger falára amit hónolással lehet leszedni.
A telefonszámom:06302484909