Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah akk biztos nem én mert nekem nincs konzolom csak pc
nem az haveromnak van nekem kék simson van de vele szoktam sokat gurulni (bár az utóbbi idő az időjárás...:S)
Hát, szerintem bőven az, apu meg anyu a Suzuki GSX - R 125 - t várja nagyon, azt mondták, hogy esetleg azt, ha minden összejön.. ( árban biztos veri majd a többit, bár most a Honda a legolcsóbb )! Addig egyszer - kétszer kint a Hungaroring parkolóban meg a szöllősben próbálgatom apu GSR - ét...
csak azért mert ott régebben volt egy Vinsanity nevű ürge, és sok Vince Carteres cucca volt meg értett a pshez, rock zené hallgatott....
mikor megnéztem az adatlapod myvipen elég hasonlóak vagytok, ha nem te voltál az!
T.Laci neked narancs sr-ed van?
dohogy baj már vissza is jelöltelek!
am nem hiszem hogy ott találkoztunk volna. oda nem járok. vagy lehet régebben voltam csak már nem emlékszem
Semmi motor? ájj... és lesz egyáltalán? vagy ez még a jövő zenéje?
Hát, megvagyok köszi járok konditerembe, meg bicózok sokat... ( ez legalább kitölti az időmet.. )
Jogsim nem nagy áll sehogy a motor témáról meg ne is beszéljünk...
Én a TZR replicámmal Gödöllő - Kerepes közötti sík egyenes úton 11 , 500 körül... mentem 107 km / h - t! Dehát csak egyszer mert nem szabad kínozni...! Mert ugye 2T meg kopik is nagyon...
Abba sztem sincs folytás de am elég jó az a 100 nem i kell megölni.
Bejelöltelek Myvipen ha nem baj
amúgy én sztem már találkoztam veled MP3Portálon nem?
Hátha 97et mentél vele akk abba a motorba semmi folytás nincs......
Nekem 2tzr-em volt az 1ikkel sikerült mennem sik egyenes uton 104-et, a másikkal meg 98at azt hiszem, és ezek folytatlanok voltak.A 97 az nemrossz de sztem a te motorodba semmi folytás nincs már...
eddig csak 97 ig mentem vele, de akkor már a vége is volt, tudom-tudom hogy ez nem is olyan sok az rs-ekhez képest és ezért szidhattok is nyugodtan hogy eléggé égbekiáltott dolgokat írtam pár kommenttel lejjebb. de miven még benne vannak a folytások,ezért még egy esetleges kivétellel sztem több km/h-t is kilehet hozni belőle...
hát végül is jah.
Lupo mit jelent az az ilyen nagy teljesítmény? km/h-ba?
te vagy a kéki srác myvip-ről igaz?
És veled mi van mostanság?
Jogsid megvan már? esetleg új moci?
Szép ez is, csak az a két fekete csík furcsa egy kicsit... ( tiszta paint feeling + kicsit olyan, mintha valamilyen feliratot akarnál elrejteni vele... )
Szevasztok!
Húh ez a TZR a tied?! Nagyon szép! Nem eladó?!
Bence, majd hívj fel légyszíves, mert nagyon fontos, gondolom tudod a számomat ( 06 20 217 8238 ) De rossz az időjárás..
tessék a kép a tzr ről
most igy néz ki!
Hello!

Első kerék 1,9Bar (190 kPa) hátsó kerék 2,3Bar (230 kPa)
Elől 100/80-17-es hátul 130/70-17-es gumiabroncshoz!
Nagy sebességű motorozáshoz!
hy mindenki! valaki megmondaná h mennyi levegőnek kell lenni a gumikba(TZR)? neten sehol se találom. e köszi
messzi vagytok
Gratulálok!
Üdv itt.... írtál már ide? nem emlékszem rád
rakj képet a mocidról és töltsd ki az adatlapod!