Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratu hozzá
Én leszedné ma tükröket és nemis tennék másikat
borultam igen, de nekem semmit nem segitett, inkab ba biztosito kifizette mert nem egy ket karc lett rajta
Szia!Ha nem mélyek a karcok akkor a szarvasbőr kendő is csodákra képes!Nekem az R125ből a lakkkarcokat olyan szépen kiszedte (tank,tanktáska,kéz miatt..)
Hát szerintem ha valaki már esik, azon minden törik (vagyis a családban így van) . Nekem nagyon mélyen meghorzsolodott az egész idom, megrepedt, elhajlott... lábtartó meg a kipufogó kissé elhajlott, de azóta orvosolva lett...
öcsém, hogy neked mennyi kérdésed van

ehhez sajnos nem tudok hozzászólni
ti borultatok már fel a tzr el? a polírozó paszta mennyit tud rajta segíteni?
írjatok
és mi lesz?

én RS-be meg R125-be gondolkodom, de majd meglátom mire lesz zsém
nektek mennyi szokott lenni az alapjárat?
nem dehogy .nem aladó csak kivi voltam hogy mennyit érhet vajon most
azé kösz
jövőre én is
hát persze 600-as úgyis messze van még még neki....

jut eszembe lehet váltok 125re
ja tartsa meg örökre,vagy min amíg oldtimernem lesz .
most nagyon alacsony az áruk... el ne add!
haat, 500 sztem
szerintetek mennyit érhet most a tzr em ,ha 2700 km van benne 06-os kiadású. és hibátlan, karmentes?
lehet rá DID-t kapni nekem 14volt assszem a láncszett (lánckerekek+lánc+szerelés) ha érdekel megadom a szerelő számát
Csak már ez lesz a második láncom aztán még csak most lesz benne 13ezer km. Nekem a gyári kb 5.000 km bírt (megcsavarodott és el is szakadt), a mostani meg nagyon megnyúlt, mellé is dobta... Szoktam fújni kb. 300-400 km-t és ekkor is lett meghúzva. Csak az idegesít, hogy ilyen motorra nem leeht normális láncot kapni, ami legalább 10ezret elmenne... Egyébként grat az új mocihoz, havernak is ilyen van (2006) SM szettel.
igen szivta, valoszinuleg rajta hagytad a szivatot a gepen
ha ugyesen jatszol az oninditoval akkor ugy is betudod inditani, de inkabb told be aztan mesz vele par kmet es nem lesz gond
Nekem a gyari 12ezret birt, de ez attol is fugg mennyira foglalkozol a motorral
masnak 4 ezret
mert sose fujja le a lancot, meg meghuzni se tudja mert ahoz mar nagy iq kell ...
haverom tzren 4k kilometer utan hatso gumi csere kellett, nekem 14 ezernel se volt szukseg ra ....
nektek szívta már meg a motor magát? és mitől volt ez? és csak betolással tudtákot orvosolni?
Valaki nem tud olyan láncot, ami nem 5-7.000 km-t bír?
Yamaha TZR-50 gyári kipufogó ELADÓ!
15e HUF
eladó 2008-as tzr. 5000km-el
320 000 ft, balos idom hiányzik
e-mail: gyuti_af1@citromail.hu
motogp_46-nak volt full tuning gépe, sztem őt kell kérdezni!
am sztem fölösleges, inkább válts 25-ösre! így 80-asan lepörgi az agyát, előbb döglik ki
közületek ki rakott már nagyobb hengert a mocijába? én 85 ccmest néztem
és ha igen akkor mennyibe került az egész? gondolom uj karbi is kellett