Szia!Ha nem mélyek a karcok akkor a szarvasbőr kendő is csodákra képes!Nekem az R125ből a lakkkarcokat olyan szépen kiszedte (tank,tanktáska,kéz miatt..)
Hát szerintem ha valaki már esik, azon minden törik (vagyis a családban így van) . Nekem nagyon mélyen meghorzsolodott az egész idom, megrepedt, elhajlott... lábtartó meg a kipufogó kissé elhajlott, de azóta orvosolva lett...
Csak már ez lesz a második láncom aztán még csak most lesz benne 13ezer km. Nekem a gyári kb 5.000 km bírt (megcsavarodott és el is szakadt), a mostani meg nagyon megnyúlt, mellé is dobta... Szoktam fújni kb. 300-400 km-t és ekkor is lett meghúzva. Csak az idegesít, hogy ilyen motorra nem leeht normális láncot kapni, ami legalább 10ezret elmenne... Egyébként grat az új mocihoz, havernak is ilyen van (2006) SM szettel.
igen szivta, valoszinuleg rajta hagytad a szivatot a gepen
ha ugyesen jatszol az oninditoval akkor ugy is betudod inditani, de inkabb told be aztan mesz vele par kmet es nem lesz gond
Nekem a gyari 12ezret birt, de ez attol is fugg mennyira foglalkozol a motorral
masnak 4 ezret
mert sose fujja le a lancot, meg meghuzni se tudja mert ahoz mar nagy iq kell ...
haverom tzren 4k kilometer utan hatso gumi csere kellett, nekem 14 ezernel se volt szukseg ra ....
Én leszedné ma tükröket és nemis tennék másikat