Csaásztok Yamahások, fiuyu már, engem nagyon érdekelne 1 pár hátsó lábtámasz! Ha tudtok akk léci írjatok, ha meg tudunk 1ezni akk elkelt! Vagy ha v mi oldalt tudtok ahol van ienféle cucc az is érdekel! Előre is kössz!
Vigyázzatok magatokra, egy balfasz autós a multkor ment egyenesen,egyszer csak semmi index és bevágott jobbra
egyből én fék, a gumi ugatott is mint egy kutya... de semmi nem történt hál istennek.
hja városban van para, én meg ráadásul csak ott megyek. Amúgy nem arra a kifordulásra gondoltam hogy kijön mert azt hiszi lassan megyek és befér, hanem arra amikor kijön mert nem látja hogy jövök, vagy nem néz körül (? ilyen balfasznak elvenném a jogsiját) Egyik esetemben is: hála istennek nem jött szembe senki, tudtam balra korrigálni de épphogy. Így utólag az volt a mázli hogy nem álltam bele a fékbe, mert túl kicsi volt a táv.
-----------------------------------------------------
amúgy nincs valakinek otthon elfekvőbe gyári használt hengerfejtömítése, dt 50 blokkba('92), 3 rétegű alu ? Tegnap este szétkaptuk haver tzr-jét, lesz vele meló, de úgy számoltuk 150-160 ból kijön blokkfelújítással együtt hálisten a komplett gép. De képzeljétek milyen érzés volt kiszedni a berohadt alumínium(!) csavarokat, esküszöm eltörném a kezét annak aki csinálta, ráadásul kínai dugattyú volt benne, persze megszorulva, de inkább nem is írom le a többi érdekességet mer felidegelem magam
ha érdekel vkit, teszek fel képeket
ricsi
Értem
am ez a fordulás dolog elég érdekes! nemrég felelevenítettem h mien pályák vannak rutin viszgán! )találtam egy helyet ahol fel van festve csak azért ) és van az a nyolcas az egyik pályán amikor 8őt is kell csinálni, na az TZR-rel elég érdekesen ment, le kellett tegyem a lábam, mert majdnem eldőltem
még jó h nem voltak bólyák....
TZR ről R-125re átülni? kellemes
Annyi a külömbség... h jobban fordul a R-125 mármint kisebb ívben meglehet vele fordulni...
Jobb a hangja, jobb a fogyasztása...Szerintem kurva jó az autómata szivató rajta
Akkor annyi h az R-125 mivel 4T ezért alul is húz.. tehát te 2000es fordulaton úgy eltudsz indulni mint egy madááár
Mert TZR-en gyorsan 6000 fordulat feltt tudtál elindulni...
a R-125el akárhanas fordulaton ellehet gyorsan, és lassan is indulni
jah.. meg sokkal erősebb a motorfék (mivel 4T
meg szélesebb az ülés ami kényelmes is
hát kb ilyen érzés
Ez a kifordulnak eléd dolog is pesti betegség sztem előtte robogóztam és állandó volt a megelőz és utána nem megy gyorsabban mint én, meg kifordul aztán meg villog h kösz, mikor szar se akarta beengedni....
de most, mivel a motor nagyobb testű, nagynak is néz ki, az is ebből adódóan nem tudja senki h 50-es, így nem fordulnak ki elém, nem is előznek meg annyiszor, mert hát azért a tempót tudom tartani...
sokkal jobb a helyzet! kár h az autósok azt hiszik h a robogósok csak egy "probléma", mert lassú és ezért meg kell előzni! a mai robeszek is símán mennek 80 körül ami bőven elég mindenhol!
volt pár eset mikor robogóval nyélgázon 80 körül előznének, beelőz azt ott lassul előttem, meg volt olyan is h nem birt megelőzni és ottmaradt mellettem mert jöttek szembe.... sok normálatlan....
értem én mit mondtok, csak az a gáz hogy városban nem nagyon merek meni 60 fölött, mert eddig a megtett kb 1000 km!(ami ugye rohadt kevés) alatt 3x jöttek ki elém, abból 2 nél épphogy megálltam/kikerültem. Vazze még dudálni se volt időm...
Szal lényeg hogy vigyázzatok magatokra!
hú... én mikor megvettük és megtanultam vele váltani meg minden jól ment, kihúzattam simán 10e-ig is!
mostmár lenyugodtam csak ha nagyon kell akkor húzatom ki addig....
de mondjuk én a 8ezer környékén 70 körül szoktam menni....
dehát mit tehet az ember ha igazán 7e fölött érzi jól magát a motor
Jön valaki Sirokra a motorostalálkozóra?
Biztos metál lesz!
am hogy állsz az ősökkel lesz tzr?
péntek vagy szombat bagy vasárnap
nah grat a vizsgához! mindenki átment?
am oroszlányba vok nyaralni ahogy mondtam, ezé nem vagyok
bye
egyből én fék, a gumi ugatott is mint egy kutya... de semmi nem történt hál istennek.
-----------------------------------------------------
amúgy nincs valakinek otthon elfekvőbe gyári használt hengerfejtömítése, dt 50 blokkba('92), 3 rétegű alu ? Tegnap este szétkaptuk haver tzr-jét, lesz vele meló, de úgy számoltuk 150-160 ból kijön blokkfelújítással együtt hálisten a komplett gép. De képzeljétek milyen érzés volt kiszedni a berohadt alumínium(!) csavarokat, esküszöm eltörném a kezét annak aki csinálta, ráadásul kínai dugattyú volt benne, persze megszorulva, de inkább nem is írom le a többi érdekességet mer felidegelem magam
ha érdekel vkit, teszek fel képeket
ricsi
am ez a fordulás dolog elég érdekes! nemrég felelevenítettem h mien pályák vannak rutin viszgán! )találtam egy helyet ahol fel van festve csak azért ) és van az a nyolcas az egyik pályán amikor 8őt is kell csinálni, na az TZR-rel elég érdekesen ment, le kellett tegyem a lábam, mert majdnem eldőltem
még jó h nem voltak bólyák....
Annyi a külömbség... h jobban fordul a R-125 mármint kisebb ívben meglehet vele fordulni...
Jobb a hangja, jobb a fogyasztása...Szerintem kurva jó az autómata szivató rajta
Akkor annyi h az R-125 mivel 4T ezért alul is húz.. tehát te 2000es fordulaton úgy eltudsz indulni mint egy madááár
Mert TZR-en gyorsan 6000 fordulat feltt tudtál elindulni...
a R-125el akárhanas fordulaton ellehet gyorsan, és lassan is indulni
jah.. meg sokkal erősebb a motorfék (mivel 4T
meg szélesebb az ülés ami kényelmes is
hát kb ilyen érzés
de most, mivel a motor nagyobb testű, nagynak is néz ki, az is ebből adódóan nem tudja senki h 50-es, így nem fordulnak ki elém, nem is előznek meg annyiszor, mert hát azért a tempót tudom tartani...
sokkal jobb a helyzet! kár h az autósok azt hiszik h a robogósok csak egy "probléma", mert lassú és ezért meg kell előzni! a mai robeszek is símán mennek 80 körül ami bőven elég mindenhol!
volt pár eset mikor robogóval nyélgázon 80 körül előznének, beelőz azt ott lassul előttem, meg volt olyan is h nem birt megelőzni és ottmaradt mellettem mert jöttek szembe.... sok normálatlan....
Szal lényeg hogy vigyázzatok magatokra!
és milyen átülni TZR-ről? mert sztem nem lehet olyan sok újdonság...elég hasonlóak
mostmár lenyugodtam csak ha nagyon kell akkor húzatom ki addig....
de mondjuk én a 8ezer környékén 70 körül szoktam menni....
dehát mit tehet az ember ha igazán 7e fölött érzi jól magát a motor