Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek az neked? úgysem vihetsz utast, rendőr meg problémázik ha van....
sziasztok tüzéresek!
Jön valaki Sirokra a motorostalálkozóra?
Biztos metál lesz!
Csaásztok Yamahások, fiuyu már, engem nagyon érdekelne 1 pár hátsó lábtámasz! Ha tudtok akk léci írjatok, ha meg tudunk 1ezni akk elkelt! Vagy ha v mi oldalt tudtok ahol van ienféle cucc az is érdekel! Előre is kössz!
hi zso! megvolt az elsősegély?
am hogy állsz az ősökkel lesz tzr?
kösz! KÉK azt se tom merre van!
Am haklik, tetszik a mocid, jól ál neki a piros!
Én KÉK-en Lakom
hát néztema a prófilodad haklik(bocs hogyha rosszul irolm le ) igen messze vagy te naményi vagy én meg Nyírbogdányi(közel nyiregyhez)
én is az vok!lupo merre laksz?
erősített kuplungrugószett eladó, még nem volt használva, 5e ft. (DR racing)
jelen meg t.laci is az
aki szabolcs megyei az jelezze!
ok
ok, grat all
péntek vagy szombat bagy vasárnap
ahha mindenki átment ma már forgalomba is mentünk am mikor jösz haza
hi zso!
nah grat a vizsgához! mindenki átment?

am oroszlányba vok nyaralni ahogy mondtam, ezé nem vagyok
bye
Vigyázzatok magatokra, egy balfasz autós a multkor ment egyenesen,egyszer csak semmi index és bevágott jobbra
egyből én fék, a gumi ugatott is mint egy kutya... de semmi nem történt hál istennek.
hja városban van para, én meg ráadásul csak ott megyek. Amúgy nem arra a kifordulásra gondoltam hogy kijön mert azt hiszi lassan megyek és befér, hanem arra amikor kijön mert nem látja hogy jövök, vagy nem néz körül (? ilyen balfasznak elvenném a jogsiját) Egyik esetemben is: hála istennek nem jött szembe senki, tudtam balra korrigálni de épphogy. Így utólag az volt a mázli hogy nem álltam bele a fékbe, mert túl kicsi volt a táv.
-----------------------------------------------------

amúgy nincs valakinek otthon elfekvőbe gyári használt hengerfejtömítése, dt 50 blokkba('92), 3 rétegű alu ? Tegnap este szétkaptuk haver tzr-jét, lesz vele meló, de úgy számoltuk 150-160 ból kijön blokkfelújítással együtt hálisten a komplett gép. De képzeljétek milyen érzés volt kiszedni a berohadt alumínium(!) csavarokat, esküszöm eltörném a kezét annak aki csinálta, ráadásul kínai dugattyú volt benne, persze megszorulva, de inkább nem is írom le a többi érdekességet mer felidegelem magam
ha érdekel vkit, teszek fel képeket
ricsi
én éppen ma vizsgáztam rutinből robival könnyeb a fordulás
Értem
am ez a fordulás dolog elég érdekes! nemrég felelevenítettem h mien pályák vannak rutin viszgán! )találtam egy helyet ahol fel van festve csak azért ) és van az a nyolcas az egyik pályán amikor 8őt is kell csinálni, na az TZR-rel elég érdekesen ment, le kellett tegyem a lábam, mert majdnem eldőltem
még jó h nem voltak bólyák....
TZR ről R-125re átülni? kellemes
Annyi a külömbség... h jobban fordul a R-125 mármint kisebb ívben meglehet vele fordulni...
Jobb a hangja, jobb a fogyasztása...Szerintem kurva jó az autómata szivató rajta
Akkor annyi h az R-125 mivel 4T ezért alul is húz.. tehát te 2000es fordulaton úgy eltudsz indulni mint egy madááár
Mert TZR-en gyorsan 6000 fordulat feltt tudtál elindulni...
a R-125el akárhanas fordulaton ellehet gyorsan, és lassan is indulni
jah.. meg sokkal erősebb a motorfék (mivel 4T
meg szélesebb az ülés ami kényelmes is
hát kb ilyen érzés
Ez a kifordulnak eléd dolog is pesti betegség sztem előtte robogóztam és állandó volt a megelőz és utána nem megy gyorsabban mint én, meg kifordul aztán meg villog h kösz, mikor szar se akarta beengedni....
de most, mivel a motor nagyobb testű, nagynak is néz ki, az is ebből adódóan nem tudja senki h 50-es, így nem fordulnak ki elém, nem is előznek meg annyiszor, mert hát azért a tempót tudom tartani...
sokkal jobb a helyzet! kár h az autósok azt hiszik h a robogósok csak egy "probléma", mert lassú és ezért meg kell előzni! a mai robeszek is símán mennek 80 körül ami bőven elég mindenhol!
volt pár eset mikor robogóval nyélgázon 80 körül előznének, beelőz azt ott lassul előttem, meg volt olyan is h nem birt megelőzni és ottmaradt mellettem mert jöttek szembe.... sok normálatlan....
értem én mit mondtok, csak az a gáz hogy városban nem nagyon merek meni 60 fölött, mert eddig a megtett kb 1000 km!(ami ugye rohadt kevés) alatt 3x jöttek ki elém, abból 2 nél épphogy megálltam/kikerültem. Vazze még dudálni se volt időm...
Szal lényeg hogy vigyázzatok magatokra!
Télleg... ez R125nél nem jelentkezik?
és milyen átülni TZR-ről? mert sztem nem lehet olyan sok újdonság...elég hasonlóak
hú... én mikor megvettük és megtanultam vele váltani meg minden jól ment, kihúzattam simán 10e-ig is!
mostmár lenyugodtam csak ha nagyon kell akkor húzatom ki addig....
de mondjuk én a 8ezer környékén 70 körül szoktam menni....
dehát mit tehet az ember ha igazán 7e fölött érzi jól magát a motor