Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te nem sajnálod h eladtátok?
Igen! Eléggé borsos ára van! Főleg ennek a replicának, anno amikor mi vettük 100. 000 HUF - fal volt drágább csak a matricák miatt. Szerintem nagyon kopik! ( mint a legtöbb 2T ), igaz ebben én is hibás vagyok valamennyire! De amúgy nagyon szép motor meg minden!
sőt... képzeld, mikor mi vettük akkor rögtön utána való nap -komolyan- jött egy új hirdetés amiben ugyanilyen motor volt mint az enyém, csak fele annyi kmrel, 240ezerért! mimeg 400k.ért vettük
ha nem lényeg a festés meg az idomok akkor már van 300ezer körül
nem vmikor. bármikor! ... jah jó lenne 1 de sajna nagyon drágák ezek a vasak, szal nagyon jó ár vagy 1 lottó ötös kéne
T. Laci, te is TZR -t szeretnél vmikor?
Nekem is ugyanez a szituáció volt a motorommal, miután elhoztuk a szerelőtől! Am., tényleg jobban megy kicsivel..
grat aztán dobjad belefele a km-eket!
na megcsinálták végre a motorom... és jóóóó
szétszedték és kiderült h eldugult a kipuff.... kibelezték, srác aszonta h szerinte olyan 50%al (nem hülyülök, ő mondta) jopbban fog menni, na mondom oké hogyne....persze
hát ha nem 50%al de jól megy, szépen húz, nemtom, de sokkkal gyorsabbnak tűnt, mint előtte, de mondjuk lehet elszoktam már tőle, de most jó....
miért adod el? nagyon motor esetleg, vagy más miatt?
nekem van benne szerszámkészlet, de más nemigen fér el....
most olvasom r125 topicot: TZR-be fér elsősegélycsomag meg ilyenek?
nekem a simo-mba férne a szerszámos dobozba csak nincs
Eladtam.... 500 000
mennyiért?
te meg told fel a segged msn-re
vagyis ott
ne siránkozzatok! itt az YZF-R125 nektek
a jóöreg TZR...csodás motor
netán eladtad vagy szerelő?
Holnap viszik el a TZR-em
szia!Boncterem-TZR50-2004- azt én írtam.olvasd el ha van egyébb kérdés szolj
Szevasztok!

Az újabb típusoknak, amiket nyúztok mennyi kábé a vége? És meddig pöröghet ki a motor?
hát ha arrajárok benézek most nem igazán tok járkálni mert szar a moci és csak itt falun belül megyegetek vele