Igen! Eléggé borsos ára van! Főleg ennek a replicának, anno amikor mi vettük 100. 000 HUF - fal volt drágább csak a matricák miatt. Szerintem nagyon kopik! ( mint a legtöbb 2T ), igaz ebben én is hibás vagyok valamennyire! De amúgy nagyon szép motor meg minden!
sőt... képzeld, mikor mi vettük akkor rögtön utána való nap -komolyan- jött egy új hirdetés amiben ugyanilyen motor volt mint az enyém, csak fele annyi kmrel, 240ezerért! mimeg 400k.ért vettük
na megcsinálták végre a motorom... és jóóóó
szétszedték és kiderült h eldugult a kipuff.... kibelezték, srác aszonta h szerinte olyan 50%al (nem hülyülök, ő mondta) jopbban fog menni, na mondom oké hogyne....persze
hát ha nem 50%al de jól megy, szépen húz, nemtom, de sokkkal gyorsabbnak tűnt, mint előtte, de mondjuk lehet elszoktam már tőle, de most jó....
szétszedték és kiderült h eldugult a kipuff.... kibelezték, srác aszonta h szerinte olyan 50%al (nem hülyülök, ő mondta) jopbban fog menni, na mondom oké hogyne....persze
hát ha nem 50%al de jól megy, szépen húz, nemtom, de sokkkal gyorsabbnak tűnt, mint előtte, de mondjuk lehet elszoktam már tőle, de most jó....
nekem a simo-mba férne a szerszámos dobozba csak nincs
Az újabb típusoknak, amiket nyúztok mennyi kábé a vége? És meddig pöröghet ki a motor?