Nem volt bukta vele. Semmi baja amúgy a másik hirdetést a bátyám rakta fel sé azóta tény leg mentünk vele és most 2200km-től párkm-rel van benne több. Nem értem mire érted hogy milyen matrica. De azóta vissza van téve a gyári kipufogó mert amikor megvettük akkor lefényképeztem és akitől vettem az tette rá ezt a kipufogót.
áh ne is mondd yamahaaron. nekem a simson most lett ismét tökéletes addig fojton vacakolt és én is mindig attól féltem motorozás közbe hogy a következő km-t már tolva teszem meg. most új karbival, belőtt gyújtással és alapjárattal valamint kitisztított kipufogóval megint jól megy (kop kop)
amúgy a gyári henger igaz nem hajlamos gyakori megragadásokra?
és a tzr-be hol vannam a folytások?
Nekem mondták h el fog romlani az olajpumpám(am nem is romlik el mint később kiderült) és ezért tettünk a benzinbe egy kis olajat, na ezért eldugult a kipufogómban lévő fojtás! nem emnt, alig pörgött, kiszették, és nagyonmegy
én nem gondoltam volna h még volt benne fojtás
Nem igaz,mert a nicasil nem sérült meg csak a dugattyú olvadéka került rá,visszaküldtük a hebohoz és lepolírozták nekünk ingyen az aluolvadékot a nicasilról és azt mondték hogy teljesen jó(amúgy nem lehet látni semmi sérülést a hengerfalon.Az első Manston Replika az kuka(de lehet venni bele öntöttvasperselyt és azzal ugyan olyan jó)
a 2. Hebo henger megúszta mert csak a dugattyú olvadt rá a nicasilra az már le lett polírozva és az már jó csak nincs benne dugattyú,A Top hengert meg most fúrjuk mert múlt héten ragadt meg
nem értem mikor nem volt motorfék!
Am az olajpumpát nem használom a tankba keverem az olajat(olyan olajat ami oldódik benzinbe)és 30-as keverékkel jártam
35L benzinbe 1L olajat tettem(+ mindig 0,5 decivel többet)
Szóval a kenésem biztos(Hidegen sose pörgettem)
Üdv
Amúgy nem tudom hogy a kipufugón kívül hol van folytás benne
Itt meg szinte szalon állapotú a motor!
Csak az a felháborító hogy szinte új!!
Mióta van a TZR-en ilyen kipuffogó?
amúgy a gyári henger igaz nem hajlamos gyakori megragadásokra?
és a tzr-be hol vannam a folytások?
én nem gondoltam volna h még volt benne fojtás
akkor
hajrá!
Sok sikert!
Ha egyszer megszorul egy nicasilso henger az kuka!
2. Hebo henger megúszta mert csak a dugattyú olvadt rá a nicasilra az már le lett polírozva és az már jó
Am az olajpumpát nem használom a tankba keverem az olajat(olyan olajat ami oldódik benzinbe)és 30-as keverékkel jártam
35L benzinbe 1L olajat tettem(+ mindig 0,5 decivel többet)
Szóval a kenésem biztos(Hidegen sose pörgettem)
A Topot miért nem fúrattátok meg?