Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy msn vagy e-mail cím kellene?
A telefonszámom: 06302484909 Hívj fel ha érdekel!
Szia! Igen érdekelne, kéne valami elérhetőség, hogy komunikáljunk.

Üdv
Helló!A gyári hengert lehetetlen megragasztani!Mindig megbízható volt és jól is ment.
Amúgy nem tudom hogy a kipufugón kívül hol van folytás benne
Meg nincs semmi baja a motornak és azt irtam akit érdekel eladó motor az irjon nem leszólni kell!
Nem volt bukta vele. Semmi baja amúgy a másik hirdetést a bátyám rakta fel sé azóta tény leg mentünk vele és most 2200km-től párkm-rel van benne több. Nem értem mire érted hogy milyen matrica. De azóta vissza van téve a gyári kipufogó mert amikor megvettük akkor lefényképeztem és akitől vettem az tette rá ezt a kipufogót.
zso, ez nincs is tőlunk olyan messze. am csak hogy 1 picit megvédjem a srácot: lehet a 2 hirdetés feltétele közt belerakott 1 100ast
ez a 2 motor ugyanaz érdekesség az amit írtatok meg az 1iknél 2200km-t ment a másiknál pedig már csak 2100km
jó hogy kiderít mindent csak senki se érti mit akar
Beni az oknyomozó riporter. Beni miről is van szó?
Matrica?
Itt van!
Csak az a felháborító hogy szinte új!!
Mióta van a TZR-en ilyen kipuffogó?
Helló! Valakit érdekel 1 yamaha TZr 50 2006-os eladó motor?
áh ne is mondd yamahaaron. nekem a simson most lett ismét tökéletes addig fojton vacakolt és én is mindig attól féltem motorozás közbe hogy a következő km-t már tolva teszem meg. most új karbival, belőtt gyújtással és alapjárattal valamint kitisztított kipufogóval megint jól megy (kop kop)
amúgy a gyári henger igaz nem hajlamos gyakori megragadásokra?
és a tzr-be hol vannam a folytások?
Nekem mondták h el fog romlani az olajpumpám(am nem is romlik el mint később kiderült) és ezért tettünk a benzinbe egy kis olajat, na ezért eldugult a kipufogómban lévő fojtás! nem emnt, alig pörgött, kiszették, és nagyonmegy
én nem gondoltam volna h még volt benne fojtás
Mindegy ezen ne vitázzunk mert a Top hengert fogom használni!
ok
akkor
hajrá!
Sok sikert!
Nem igaz,mert a nicasil nem sérült meg csak a dugattyú olvadéka került rá,visszaküldtük a hebohoz és lepolírozták nekünk ingyen az aluolvadékot a nicasilról és azt mondték hogy teljesen jó(amúgy nem lehet látni semmi sérülést a hengerfalon.Az első Manston Replika az kuka(de lehet venni bele öntöttvasperselyt és azzal ugyan olyan jó)
szvsz
Hebot már nem tudod visszarakni!
Ha egyszer megszorul egy nicasilso henger az kuka!

2. Hebo henger megúszta mert csak a dugattyú olvadt rá a nicasilra az már le lett polírozva és az már jó
a 2. Hebo henger megúszta mert csak a dugattyú olvadt rá a nicasilra az már le lett polírozva és az már jó csak nincs benne dugattyú,A Top hengert meg most fúrjuk mert múlt héten ragadt meg
nem értem mikor nem volt motorfék!
Am az olajpumpát nem használom a tankba keverem az olajat(olyan olajat ami oldódik benzinbe)és 30-as keverékkel jártam
35L benzinbe 1L olajat tettem(+ mindig 0,5 decivel többet)
Szóval a kenésem biztos(Hidegen sose pörgettem)
Hogy-hogy a 3. henger?
A Topot miért nem fúrattátok meg?