Szia
50 ccm-es motorokra nem kell adot fizetni, csak a kotelezo biztositas a kotelezo :)
az uj 50ccmes motor arabol vissza tudod igenyelni az afat ha ceg nevere veszed, asszem :)
szal kb 2ezer fornt az uzembe helyezese ;)
az enyem elado lesz telen, nagyon jo allapot, sokat foglalkozok vele, csak nagyobbra akarok valtani
HY all!
Nagyon bírom a fórumot már nagyon régóta csak olvasgatom de most úgy néz ki h lehetőségem nyílt egy új tzr-re és lenn pár kérdésem.
Mennyibe kerűl a kötelező biztosítás meg súlyadó miket kell rá fizetni ha szalonból veszi az ember és ha használtan? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Hy!
Óó srácok tisztára elérzékenyültem! (lószart érzékenyültem el, csak mondomxDDDDDD )
Meg lesz, de azé elmondom, hogy " óóó szent hubiiii óóóó szent hubiiiiii" !Na 7:30 kor indulok a keletibe, addig elmek irtom a népet CoD2 ben! Öregharocosokon nem fognak ki! Na akko még1x bye és vigyázzatok magadtokra!Byeeee
Hy!
Fuh, azóta megint szereztem egyet! De a többi már gyógyul! Hát ez legfőképp netes módokban van, meg a sima SAban!e majd érdeklődök iránta ok? Én mindig játszok a netes gamekkel!Megvan neked valamlyik kiegészítő?4 napig nem leszek skacok, me mek gólyt.-be! Úgyhogy addig a lóerők legyenek veletek! Jóéjt & bye!
javíts ki ha tévedek