Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Nem tudnátok küldeni egy linket ahol vannak tzr50 tuningalkatrészek?
Ha igen akkor küldjétek erre az e-mail címre: nemeth_roly555@citromail.hu
VALE!MSN!
Hali!
Nem Tud valaki 94-es évjáratú 50es TZR-hez kuplung lamellákat és szerkezet rugókat jó áron? esetleg teljes kuplung is érdekel.
ok
Pannonia-ringen van supermoto pálya! Asszem 30 Euro egész napra
Hello!
Én biztos, hogy nem, mert nem sűrűn szoktam arra járni!
hello.lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok gocart pályát vagy valami hasonlót veszprém megye vagy fejér megye felé?
Hello!
Oké benne vagyok!Mostmár elenged apukám szerintem!Csak a lényeg az legyen, hogy gólyatábor, illetve sulikezdés előtt legyen! Amúgy ti meddig maradtatok még? Add meg kérlek annak a srácnak az msn címem, aki ott volt!
jah Még lesz egy marha nagy kukucskálás a ringen szal arra majd gyertek ti is kifogás nem érdekel
Üdv!
Látom, azért még megvan a régi csapat!Nagyon köszönöm, hogy engem is felraktál a képre!
Kár, hogy ma nem tudtam tovább maradni, pedig jó lett volna! Amúgy, jó lett a kép!
Hogy néztek minket a "nagyok"!
Jó lett nagyon!
Legközelebb már TZR Challange Hungaroring lesz!
2.része
hmmm jó kis gém lehet
ez a 2. része a játéknak vagy ez egy kiegészítő?
bocsi csak az egerem annyira érzéketlen mint egy darab fa de azé"
jönn ma vki a soroksári út felé gurulni ?
odabasz
Hát igaz ez nem egy TZR, de a nitró ott figyel
hojjajjaj :s Azt hiszem ez majd csak télen lesz megvalósítva...

Mindenesetre csináltatok egy új dobot majd szeptember elején, az 1000-es szervíz után. Hátha fél pacival több lesz a ménesben
Ilyesmire gondoltam, de nekem szebb lesz
a rezó közepén kell kettényesni és onnan mindent szépen kiszedni.
Apropo! Kipufogó mely részei rejti a jurószabályzásokat? Csak a dob, vagy a rezónál is van valami?
tudom , euro 3as fos rendszer... vágjad ketté
Mindenkinek lehet rossz napja :P

De mondom, #9402 komment uccsú két sora. Ennyi :)
pilótával nincs gond ugyanis a streetfighter kolegám vezette
Alap

Egyébként, lehet hogy azért fogtad bőven a "06-os RS-t, mert nem tudott kilőni a tag rendesen...
De egyébként kurvára mindegy hogy 6.5 vagy 6.7...

Teljesen nyílvánvaló, hogy az új RS gyengébb a régebbieknél - kisebb végsebesség, kicsit rosszab gyorsulás ("hála" a köcsög Euro-akárhányas korlátozásoknak)
fullfull