Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis tuning persze hogy belefér,én is arra a megváltó 1000km-re várok, folytás ki láckerék csere azt GÓÓ.Azt mondják az okosok, hogy 30km dob ha a kipufból kiveszik a folytást hmm..
Majd a tapasztalat...
papírkutyahadsereg
jóvanna... épp azért kerestem fel ezt a fórumot, mer tudom, hogy itt sok segítőkész ember van! de egy apró tuning belefér! ugye? kipufogó, meg egy kis optikai, iesmi!
ja és jogsi nélkül fogsz flangálni ha meglesz? mert a 125-östől még messze vagy....
arra elcsesztek 850.000Ft-ot h meglegyen a kinézet? hát ez igen....én örülnék ha vehetnék egy vadiújat, nem hű átfestem,szarrátuningolom
nemhogy vennél egy 2003-ast, rosszabb állapotút, azt is át lehet festeni, meg szarrátuningolni

ja és mindenki tudni fogja h 125-ös, mert lesz egy olyan papírod amit forgalminak neveznek és sztem azt nem csak úgy rá fogják írni h 50-es, biztos a vizsgáztatásnál kiderül a dolog!
Jó-jó, de nem kell mindenkinek tudnia, hogy 125-ös! Am, a nagypapám motorszerelő, ő berakja a motort... Amúgy, mindegy a szín, át fogom festetni inoxra, vagy ezüstre... Szerintem fekete!
jah értem nem vezetheted.....de ha rendszámoztatni kell majd a TZR-t akkor szívod majd meg, mert ha M-es jogsid lesz nem vezethetet majd, vagy ha elkapnak a rend őrei.... akkor lesz szép!
melyik mocit kapod? a piroskát vagy a fekát?
mért nem veszel akkor inkább RS125-öst? jól megy, szép és nem is kell tuningolni
nem rád értettem te is tudod! és oda is írtam h bocs RS-esek
azért írtam így mert olvastam sok RS-es emberke hsz-ét és bunkók...meg minden, de nem írok többet
akiket ismerek Rs-esek jófejek
Átalakítom:D 30 LE-re, 120 km/h-ra, és pár kiló plusz:D... leghet 125-ös motort kap... akkor viszont 40-45 LE:D Annyi nekem elég:D
Eléggé lefolytották 2007-esben, bár viszonyítási alapom sok nincs az ezelőtti kiadásokhoz.
50km/h 6.-ban 6-7E fordulaton igaz még bejáratos nincs 300km sem a motorban.Útfekvése jó könnyen kezelhető.
De ha Te igy áttalakítod ...kitartás
Amúgy, nekem csak azért kéne tzr, mert szép a váz... a többit cserélem, full tuning... ( kezdve a motorral, a kipufogóval, meg a főtengellyel! ) Kellene nekem egy alap motor, ami jól megy betonon, de a földutat is bírja ( nem mocsaras, semmi iesmi, sima,de akkoris föld ), és szép, ja, és megbízható! Nekem s TZR tetszik! Ezért várom a véleményt! Mert amíg nincs meg, még válthatok másra...
Előre is Köszönöm!
ui.: A folytás mien erős a 2007-esen?
hát nem rossz a tzr biztos.nekem semmilyen motorom nincs.de megnézed az adatlapom látod is.
Köszi! És vélemény? Neked tetszik? Neked is TZR van?
a folytás a kipufogóban van azt elviszed a márkaszervízbe bejáratás után, és kiveszik neked.szerintem semmi változtatás nincs. csak annyi hogy lehet piros-fehérben is venni.
HAlI!
Hogy vagytok? Mennek a mocik? Én még új vagyok, de most fogok kapni TZR... Érdekelne vélemény, tapasztalat, tippek, trükkök, minden iesmi! Remélem abban is tudtok segíteni, hogy a folytás hol van, mien, és hol lehet kiszedetni, ha itthon nem vagyok rá képes?!? Érdekelne még, hogy a 2007-esen mien váltztatások vannak az előzőkhöz képest?!?
Előre is Köszönöm!
Kisely Tamás
Simson s51 volt
Nekem is RS-em van, mégsem szaroztam a mocidat...
RASSZISTAAA!
:D
nézted a másik 2 TZR véleményt? mind2 naggyonjónak találta, 100%ban meg vannak/voltak elégedve vele! és leszólták ezt a parasztot aki ócsárolta a gépét, de ha nem tetszett neki minek írt?
sztem ez vagy egy RS-es aki le akarta járatni a TZR-t (bocs RS-esek)
vagy még nem volt motorja, vagy volt de, "kinyomta a szemét a motornak"
hát jó hát ha ez van!
meg egybk is nagyon leült a topik, gondoltam kellene vami új....
Micsoda bajaitok vannak...
De de nekem is nagyon rezeg!
Lehet kéne venni vmi mási, rezgéscsillapító markolatot!
el is felejtettem kérdezni....nektek nem rázza szét a kezetek a kormány?
múltkor jöttem vele haza Mogyoródról, és mikor fordultam volna be az utcánkba annyira elzsibbadt a kezem h alig tudtam indexelni