Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en ?
xD
gyökér
hello, kozuton megnezem hogy rakod le a labtartodat xD kivancsi vok ra, ja es ha karcolasok vannak a labtartodon nem biztos hogy attol van
nah szal azert irok amugy, mert van egy csabi nevu gyerek, akinek uj rs50 e van
termeszetesen power szelepe van, 4500 nal indul es meg ha csontolja egykerekre is kiall a motorja!
14es fogaskerek van elol neki hogy jobban gyorsuljon xD
nah szal o allitja hogy ez mind igyvan es hulye vok mert mind ket dolgot cafolom amit allit :) o is olvassa a topicot valaszoljatok mar neki hogy kinek van igaza ...
Míg a kormány le nem ér a földig
Hello !

az lene a kérdésem hogy a tzr-t medig lehet dönteni ? a sendámnak már leér a lábtartoja
+ megnyit eszeik egy ijen gépezet ?

üdv.: Tomy
ok, majd most goo lacházára a bányába kocsiba hozzuk haza aput majd este re csácsá
maj jól leszóljuk azt az emberkét ha rosszallkodik
vagy msn is jó csak találj meg
bencee7@msn.com
nem nem ienről szó sincs majd elmondom egyszer mért nem mert kicsit megfenyegettek vannak mókás emberkék
Fel hogy hulyeseget fog mondani es kirohogik xD
akkor majd holnap felhívlak ...én meg nem szerettek írkálni nagyon részletesen mert van egy pár emberke aki nem csíp
az a rohadt karbi lenne a bűnös? ejj....megnézzük
tuning ! nem tudod leírni? me nincs sok píz a telómon...meg útálok telefonálni
beck hívj fel lehet tudok egy megoldást
vagy víz került bele vagy piszok.
karbit talán puculd ki.
új fejlemények!
ma átnéztük a mocit, gyertya tiszta, benzint kap, na beindít, jár pár mp-ig, és az első gázadásra lefullad
próbáltam újraindtani de nem sikerült...
hívjuk a szerelőt-aki a régi robogómat szerelte- azt mondja nem foglalkozik már motorokkal.... na mondom szép
Múltkor Tigernek amikor találkoztunk és mentünk volna el szintén nem forgott semmit, meg sem moccant
nekem is volt ilye, csak nekem sikerult :)
amugy probaltam az elso kereken gurulast nagyjabol ment is de megadta magat e-miatt a fordulatszam merom szal nem forgott sehova ... :S fel oraval ra mar jo lett vajon mi baja lehetett?
benzincsövet még nem néztem meg, furi hangja nincs....
most nem állok neki átnézni amjd holnap....
délre hazaérek, megnézem amiket mondtok és majd írok ha nem megy fater haverjához és majd ő mondd vmi okosat

kössz srácok a segítséget
betolni nem próbáltuk, nemtom nemhiszem h úgy beindulna....
hát miután leáll ált nem indul újra be.... csak egyszer sikerült újra bindítani
utána ha beindul jár olyan 5 mp-ig....aztán kész
Benzin cső nincs megtörve, karbi tiszta? Vagy nincs vmi fura hangja?
A motor miután le állt mennyi idő múlva indul be?
És mennyi ideig jár a motor?
Cs!betolni próbáltátok?meghajtja az önindító?ha nem próbáljátok meg betolni!
hát....
semmi különös, indítanám.....
kulcs elfordít, üresbe van, piros kapcs nincs bekapcsolva, gomb megnyom, önindító mittoménmien hangot ad, semmi különleges és nem indul be
tartalékon van, el kellene menjek tankolni...... de ha nyitva van akkor se csinál semmit...
tettünk bele egy kis plusz benzint ami még volt itthon 1-2 l max.... és aksi feltöltve
indítom, és beindul, normál fordulatszám, örülök, pár mp és leáll, újraindít, haragszom, semmi....
nemértem....
párszor sikerül beindítani néha, de akkor is leáll pár mp múlva....
hogy hogy nem indul?