Hy!
Amikor csak itta környéken mek, akkor halásznadrág, póló, sisak, kesztyű azt jóvan!
Tegnap nagyon faszaa volt a ringen a nyíltnap!Asszem láttam David91 faterját a motorral, de nem biztos!Zoli, amikor farmerbe mek, nekem is beakad, tök szar érzés! Haverom ráült a motorra, majdnem eldőlt vele, a köcsög! Úgy tartotta meg a mocit, mint a supermotosok!Azé itt a yamaha odavág-- http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem ebben vanXD
Szia!ma elmentem felöltözve - csizmi-gatya...hazaérek megállok (nálunnk múrvás az ucca ) tenném le a lábam hopp a farmer beakad a lábtartóba...hát épphogy megfogtam vhogy,szerencsére semmi baja nem lett nem ért az idom a földhöz de huh...kicsit megijedtem meg a bokám 1óráig nem éreztem utána de amúgy minden ok jah a Budakalászi...csupa föld az épitkezés miatt én meg gondoltam 50az nem sok...:Dsok volt elment az elej aztán a segge de csodával határos mód megtapadt szal nem lett takony
Bizony bizony.
Holnap kicsit járatom a gépet, aztán megtépem az orcáját :F
Este ki akartam menni, de eszembe jutott, hogy már ittam, úgyhogy le kellett mondanom a mocizásról :(
Voltam ma forgalomban. Pénteki délutáni csúcs, 35-40fokkal, gondolhatod milyen volt. Szakadt a tökömről is a víz. Aszonta az oktató, hogy szépen, jól motorozok, de a szabályos közlekedés nem mindig megy... :D
15-én vizsgázom, szerintem megbukok, de remélem hogy átmegyek :D
Amúgy a nyelvvizsgán sem fogok szerintem átmenni :S Te is nyelvvvizsgázol?
Supermoto palya de gokartal is mennek ...
Amikor csak itta környéken mek, akkor halásznadrág, póló, sisak, kesztyű azt jóvan!
Tegnap nagyon faszaa volt a ringen a nyíltnap!Asszem láttam David91 faterját a motorral, de nem biztos!Zoli, amikor farmerbe mek, nekem is beakad, tök szar érzés! Haverom ráült a motorra, majdnem eldőlt vele, a köcsög! Úgy tartotta meg a mocit, mint a supermotosok!Azé itt a yamaha odavág-- http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem ebben vanXD
Zoli, nevedben láttam kiírva MSN-en, hogy Cora körforgalom csúszós. melyik Cora? Fóti? Én ott taknyoltam el :)
há hogyne viszgáznék mért? ki nem megy?
Holnap kicsit járatom a gépet, aztán megtépem az orcáját :F
Este ki akartam menni, de eszembe jutott, hogy már ittam, úgyhogy le kellett mondanom a mocizásról :(
Voltam ma forgalomban. Pénteki délutáni csúcs, 35-40fokkal, gondolhatod milyen volt. Szakadt a tökömről is a víz. Aszonta az oktató, hogy szépen, jól motorozok, de a szabályos közlekedés nem mindig megy... :D
15-én vizsgázom, szerintem megbukok, de remélem hogy átmegyek :D
Amúgy a nyelvvizsgán sem fogok szerintem átmenni :S Te is nyelvvvizsgázol?
veled? láttam h elmentél megint és ismét csúszik a jogsi... de legalább nincs többé folytás