Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja bazz tennéd le a lbad azt nem megy még ennyire sose akadt be de azé kicsit megijedtem... ja halászgatya jó az legalább nem akad be
te hallod kurvára leszarom!
ez milyen kiegészitő? (hogy ilyen autok vannak benne) le szeretném én is szedni.
Te hulye a Mariapocsi palya nem gokart palya ... nezz utanna jobban :)
Supermoto palya de gokartal is mennek ...
Hy!
Amikor csak itta környéken mek, akkor halásznadrág, póló, sisak, kesztyű azt jóvan!
Tegnap nagyon faszaa volt a ringen a nyíltnap!Asszem láttam David91 faterját a motorral, de nem biztos!Zoli, amikor farmerbe mek, nekem is beakad, tök szar érzés! Haverom ráült a motorra, majdnem eldőlt vele, a köcsög! Úgy tartotta meg a mocit, mint a supermotosok!Azé itt a yamaha odavág-- http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem ebben vanXD
hát remélem ösztönözni fogja a TZRt hogy ott a "nagytesó"...egyébbként sajna úgytűnikegyedül leszek vagyis így 50esként egyedül de sebaj
nya, kiváncsi leszek mit mennek a kis jahahák pályán.. beztos nem szar
Szia!ma elmentem felöltözve - csizmi-gatya...hazaérek megállok (nálunnk múrvás az ucca ) tenném le a lábam hopp a farmer beakad a lábtartóba...hát épphogy megfogtam vhogy,szerencsére semmi baja nem lett nem ért az idom a földhöz de huh...kicsit megijedtem meg a bokám 1óráig nem éreztem utána de amúgy minden ok jah a Budakalászi...csupa föld az épitkezés miatt én meg gondoltam 50az nem sok...:Dsok volt elment az elej aztán a segge de csodával határos mód megtapadt szal nem lett takony
Nekem minden ruhám stimmel kivéve a farmer. Majd karácsonyra kapok egy kétrészes bőrszerkót... Addig meg vigyázok magamra.

Zoli, nevedben láttam kiírva MSN-en, hogy Cora körforgalom csúszós. melyik Cora? Fóti? Én ott taknyoltam el :)
ember minek menjünkegy szar gokart pályára mikor van kakucsring nagyon baba aszfalttal?
sziasztok!soha ne motorozzatok farmer+edzőcipellőben!soha!
Azt nem tudom :)
az szép lehetett
há hogyne viszgáznék mért? ki nem megy?
Bizony bizony.
Holnap kicsit járatom a gépet, aztán megtépem az orcáját :F
Este ki akartam menni, de eszembe jutott, hogy már ittam, úgyhogy le kellett mondanom a mocizásról :(

Voltam ma forgalomban. Pénteki délutáni csúcs, 35-40fokkal, gondolhatod milyen volt. Szakadt a tökömről is a víz. Aszonta az oktató, hogy szépen, jól motorozok, de a szabályos közlekedés nem mindig megy... :D

15-én vizsgázom, szerintem megbukok, de remélem hogy átmegyek :D
Amúgy a nyelvvizsgán sem fogok szerintem átmenni :S Te is nyelvvvizsgázol?
én itt vagyok és jól egybk semmi....most jöttem haza nyaralásból... mociból kifogyott ismét a benya igen! megcsináltam!

veled? láttam h elmentél megint és ismét csúszik a jogsi... de legalább nincs többé folytás
Bekem Bence, merre vagy, mi van veled?
simán azzal!
Gyertek inkabb ide :D Mariapocsra :) igaz meg nem mentem palyan de kikene probalni, es magamba nem fogom :(
kakucsringre:) www.kakucsring.hu
Z3: hova?
N akkor 26.án senkinem jön?
jaja!
és karbon idomokkal
rendben felvettelek
Akkor eddig egyedül vagyok