következő hétvége utáni hétvégén elméletileg kakucsringezünk (Attila,Dongódingó esetleg Gabo bár neki még nem szoltam nektek meg most szólok...még semmi sem biztos jövőhéten tábor aztán hazajövök és elkezdek szervezkedni széles utat
bocs Peti, h nem tudtam menni....Ákos azért elment?
délután viszont elmentem ringhez..... micsoda felhajtás van ott....tyű
rohadtsok autó, még több robogós, még több rendőr....
és még mindig a Schumacheres sapikat árulják nyalonzósat nem is láttam, nem is vettek volna
és egy picit gurultunk is motogp_46-tal és Tigerrel
képet elfelejtettem csinálni
Kérdésem lenne, hogy nem tudtok e nekem ajánlani motorosboltokat (Budapest környékén) a típusomhoz: YAMAHA TZR 80 RR-hez?
Amire szükségem lenne: matricaszett, km-mérő a felninél (nem a spirál szakadt el), kuplung lamella stb...
Előre is köszi,
Peti
nemhiszem....mer a srác amikor feltette vagy amit megjegyzett kmóraállás az 11500 volt, nem elmítette amikor vettük h volt szervizbe, előtte ment le vele balatonra
fél paci de figyelj meg alatta 85-öt vagy mennyit szal....sztem végbe jobb lennék de nemtom....most láttad mi történt, nem akartam megint úgy járni, nemtom mi lesz...furcsak volt...80...jó mondom végre megnézzük mennyit megy...válltok....hőőőőőő, fordulat fel....aztán megálltam....lehet h nem húztam fel eléggé a lábam, és nem váltott?
én holnap megyek gyere msnre
Forgalomban Aug 25-én vizsgázom...
ezzel hasonlítds össze
970km van a vasban, 24én viszem 1000-es szervízre
Rossi Replica
délután viszont elmentem ringhez..... micsoda felhajtás van ott....tyű
rohadtsok autó, még több robogós, még több rendőr....
és még mindig a Schumacheres sapikat árulják nyalonzósat nem is láttam, nem is vettek volna
és egy picit gurultunk is motogp_46-tal és Tigerrel
képet elfelejtettem csinálni
Kérdésem lenne, hogy nem tudtok e nekem ajánlani motorosboltokat (Budapest környékén) a típusomhoz: YAMAHA TZR 80 RR-hez?
Amire szükségem lenne: matricaszett, km-mérő a felninél (nem a spirál szakadt el), kuplung lamella stb...
Előre is köszi,
Peti
Volt nagy szervizen azaz 12e-resen?