Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ömmm kaptam egy kis füzetszerűséget, de sztem az nem a használati útmutató.... az a szervizkönyv, átnéztem már párszor és nincs benne semmmia motorról
miért kérded?

egybk kimentünk a ringre, megnéztük mi a pálya arra, most menni fogok sokszor arra pont az F1-es felhajtás miatt 3-4-5.én biztos meek, előtte is délután....2-3-4 óra tájban, meg sztem a versenynapokon sztem estefele is
865km :P
Bekem Bence! Ákos RS-e gyorsabb mint a TZR-ed?
Odaadták hozzá a kezelési útmutatót mikor megvetted?
Merre voltatok motorozni?
éjjen!
most ahogy voltunk mocizni, elég érdekes dolog történt velem!
megyünk, szép hosszú egyenes, Ákos gyorsít, na mondom megyek én is! 80, ok, 6-os, motor fordulat egekben gép hőőőőőőőőőőőő mondom wtf? Petiii----- 6.ban jártam!
megállok, le egyesig aztán elindul ismét....hát nem értem.....
és nem egyszer csináűlta hanem 3x, és nem csak a 6.nál, volt egy 3.ba, meg 1x véletlen egyesből üresbe raktam és húztam a gázt... az véletlen volt, túl finoman váltottam
és ezek az autósok is.... egy busz mejdnem kijött elém, én satu....meg egy másik személyautó is....veresen meg rámhúzta a kormyánt egy audis- ha szabad lett volna a kezem mutogattam volna -
mindenki csak menni akar, senki nem figyel a másikra

új képek bikepics.com-on!
Hello! bocs ,hogy ilyet irok de nem tudtok egy jó aerox-os forumot?
Egyébként már 812km van a vasban. Nemsoká szervíz :P 3-4nap és meglesz...
Honda CG
125-ös
Kalap szar
nah meek én is mocizni Irány a ring! megnézzük mi van arra most
Hajrá Petiii! Drukkolunk
télleg, mien mocival vizsgázol?
sok sikert, nekem holnap lesz rutin óra
25fok, napsütés, enyhe szellő, ideális idő a motorozáshoz!
megyek is :P
jah és voltam ma rutinon is. csütörtökön megyek még fél 7re és 10re, aztán szombat 11 vizsga
Hello!
Igen, itt is tök szemét idő van!Illetve ma már nem!
nálatok is ilyen rossz idő van? Nálunk itt hideg van, óránként esik,meg minden
Hi!
Én is akarok majd venni mocit, lehet ,hogy pont tzr50et , hogyha lesz rá pénzem xD.
igazad van mi a sznak,egy év mva ugy is eladnám...
a másik meghogy 700ér naon sztnek a másikra dumálni használt mocit,amikor ujonan most 675 a 2006os
de akkor is fölös az uj, mire bejáratnám,eladnám,áhhhhhhhhh......
az enyimnek a csengőhangja szokott elillanni, ekkor a "nokia tune" vagy mi szólal meg. ilykor a ki kell kapcsolni majd vissza és vissza állitani a csengőhangot.
hát ez közel áll a szívemhez
mert nálam is ezt csinálja a b*zija nokia 7610esen van és van mikor az is ezt csinálja
honnan tudtad? mostanában kezdte ezt csinálni...nemtom mi a baja....megkap mindent, fogom, zenét hallgatok, fényképezek, töltöm
nokia ?
vettem észre le is fagyott a telefonom
0630547.... meg vagy csörgetve
06/20 581-0615
na most kiadtam magam
2 óra kb mire ott vagyunk mert kerülni kell a sok köcsög miatt mert ki vannak tiltva szóval előtte tudok szólni annyival