ömmm kaptam egy kis füzetszerűséget, de sztem az nem a használati útmutató.... az a szervizkönyv, átnéztem már párszor és nincs benne semmmia motorról
miért kérded?
egybk kimentünk a ringre, megnéztük mi a pálya arra, most menni fogok sokszor arra pont az F1-es felhajtás miatt 3-4-5.én biztos meek, előtte is délután....2-3-4 óra tájban, meg sztem a versenynapokon sztem estefele is
éjjen!
most ahogy voltunk mocizni, elég érdekes dolog történt velem!
megyünk, szép hosszú egyenes, Ákos gyorsít, na mondom megyek én is! 80, ok, 6-os, motor fordulat egekben gép hőőőőőőőőőőőő mondom wtf? Petiii----- 6.ban jártam!
megállok, le egyesig aztán elindul ismét....hát nem értem.....
és nem egyszer csináűlta hanem 3x, és nem csak a 6.nál, volt egy 3.ba, meg 1x véletlen egyesből üresbe raktam és húztam a gázt... az véletlen volt, túl finoman váltottam
és ezek az autósok is.... egy busz mejdnem kijött elém, én satu....meg egy másik személyautó is....veresen meg rámhúzta a kormyánt egy audis- ha szabad lett volna a kezem mutogattam volna -
mindenki csak menni akar, senki nem figyel a másikra
25fok, napsütés, enyhe szellő, ideális idő a motorozáshoz!
megyek is :P
jah és voltam ma rutinon is. csütörtökön megyek még fél 7re és 10re, aztán szombat 11 vizsga
igazad van mi a sznak,egy év mva ugy is eladnám...
a másik meghogy 700ér naon sztnek a másikra dumálni használt mocit,amikor ujonan most 675 a 2006os
de akkor is fölös az uj, mire bejáratnám,eladnám,áhhhhhhhhh......
az enyimnek a csengőhangja szokott elillanni, ekkor a "nokia tune" vagy mi szólal meg. ilykor a ki kell kapcsolni majd vissza és vissza állitani a csengőhangot.
miért kérded?
egybk kimentünk a ringre, megnéztük mi a pálya arra, most menni fogok sokszor arra pont az F1-es felhajtás miatt 3-4-5.én biztos meek, előtte is délután....2-3-4 óra tájban, meg sztem a versenynapokon sztem estefele is