Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én segitenék, de mit? Mert sportmotort föld útra? hát elég felejtős...
Szerintem bőven elég, hogy a suliban colos a nevem
Ez szemétség! ahelyett hogy segítenétek a motorban, a magasságom basztatjátok... Hát kössz
Az derék Én 17 évesen vagyok vhogy 180 vmennyi
cula én vok 13 évesen és 11 hónaposan 174 cm körül.jó hát mondjuk lehet hogy nagyra nőtt az illető
oh....értem hát akkor sokat nőttél
és az életkorod stimmel?
12 évesen 183cm, cula lehetsz
Melyik oldalon, csak nem myvip? Ott 2005-ös a legújabb képem Bocsi, de erről nem nyitnék vitát, direkt a te kedvedért megmértem magam, 183 pontosan! amúgy, ha nemhiszed, majd küldök magamról új képet! Persze csak ha akarod izonyítéknak
04esbe tuti nincs
2005-2006-os TZR -en is van olyan,hogy a fordulatszám mérő órában van egy motor szimbólum ami mellett található kis piros lámpa,ami állítólag azt jelzi ,ha motorikussan hibát észlel kijelzi és megjegyzi vmi. chip?
Szervízben mondták csak vevőbarátok!
megtaláltalak az egyik "közösségi portálon" és hát te biztos h nem vagy 183 ceni magas! én nem vagyok annyi....
sztem te vagy az, az a név+becenév is szal, láttam a képeid, nem vagy te annyi!
én huzzak innen?hol láttál te 45lovas 25öst?motogpn?
183 centi magas vagyok, és koránérő!
Amúgy csak azért merek ilyen korán menni vele, mert van tapasztalatom, és kiskorom óta a kresszre tanítanak, és sztm feltalálnám magam a táblák között is
nem fog leérni a lábad majd ide-oda kell dőlöngélned! majd megnősz!
Ne aggódj ne te vagy az első ilyen... Ha figyelemsen vissza olvasol bizti találszilyeneket... de hát ez van nem egyformák az emberek azt kész!
mien 2 év? másfél se és nem most kapom meg, hanem félévkor!
és mi lesz megkapod most, aztán nézed 2 évig míg meglesz a jogsi?
Jó, csak épp lelkes vagyok, és egyesek elrontják dehát ez van... körülnéztem a réggi üzik között, ott még nem volt ilyen! azért furcsálom, és azért kaptam fel a vizet!
Hát nehezen hiszem mert kb 33Le egy 125ös motor... Szal 46 azt nehezen hiszem... Amúgy meg nem kell ennyire magadra venni, még jópár hasonló szólásba belefogsz futni
Persze folytás nélkül
De egyszer voltam egy mocin, ami 46 lovas kis 125-ös moci volt! ( mérettük, mert az egyik ismerősöm motoros újságnál dolgozott, tesztelt mocikat, és akkor lettem motorszerelmes, és ott motoroztam csak, és volt egy mérőpadja, ami a hátsó keréken mért 46-ot! ) De nekem nem az a bajom, hogy tévedek, mert ember vagyok, hanem, hogy szerintem lehetne egy kicsit kedvesebb is, nem kéne rögtön kinevetni!
Figyi de azért 40-45 Le nem lesz egy 125-öst ezt lásd be...
Igen, képzeld el, voltam már motoron elég sok falytán, de főképp robogón, egyszer volt szerencsém 50-es motorhoz, ami sebváltós... a többi vagy nagyobb volt, vagy robogó! ezért kérdem! és ha neked fáj, hogy nem vagyok egy nagyokos, vagyis, hogy nem úgy születtem, húzz innen
hát ha kiveszik a fojtást megfogsz lepődni én úgy szeretem járatni a motort tök jó mikor még hideg 6nál elváltogatsz aztán egykétháromnégy km után odahúzól neki és elindúúúúl
rotakapát vegyél inkább ne motorozz ha ilyeneket hordasz össze 40-45paci? hehe.ültél már motoron egyátalán?