Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom én se hogy jönn ki mert sok mindentől függ .... bányától hogy honnan kell, rakodó gépestől, forgalom, rendelés szóval nem tudom adsz egy számot aztán dobok egy smst ha megyünk arra
Hello!

Őszintén megmondva, nem hiszem, hogy eljönne velünk! Vannak új képek az adatlapomon!
csak egy időpont
gyere msnre nem offolok mert sokan szóltak már
mikor?
beck holnap megyek veresre meg bottyánba apuval ha ien idő marad akkor holnap
mehetünk persze! Z3 nem jön?
ma nem jóóóó, szar az idő
holnap kapja vissza haver a mociját! akkor talán....de nemtom pontosan mikor....
Hello!

Hú, most jöttem meg Hajdúszoboszlóról!Nagyon yo volt!Köszi "Vale", hogy felraktál! Vannak elég vicces képek is! Bekem Bence, majd elmehetnénk mocizni, ha van kedved!(Te & Én & Bence & haverod)!Zoli ez alap dolog, hogy nem a Triumph-s fajtából!
no majrécsík :D

gyertek kecsóra gokart pályára, elseéig ingyenes a motorozás, képeket majd rakok fel, ha jöttök, egy piros tzres egész nap ott lesz
de azt is meg kell hagyni hogy újonnan 1 robesz is 6-7százezer és ezt tekintve már nem is olyan drágák az 50es sportmocik. a yamaha meg az összes kategóriában picit drágább mint vetélytársai(50ccm, 250ccm, 600ccm, 1000ccm)de ezért minőséget kap a vásárló.
ez biztos azért van, mert nincs motorja és elvonási tünetek jelentkeznek rajta
hát most erre nem tudok mit mondani
Elég sok hozzászólásodat olvastam és a poénjaid köhm "poénjaid" annyira szarok, hogy sírok rajtuk...akkora sületlenségeket hordasz össze, hogy az hihetetlen

a gazdag hülyegyerek mindent visz először másodszor harmadszor!a motor a gazdag hülyegyereké
Ha a gazdag hülyegyerek nem veszi meg 700ért az újat ti nem vesztek 3-4ért használtat^^
jaja, most gondolj bele! nem mindenkinek van rá 700ezre ha úgy veszed egy rosszabb használtautó ára....meg egybk is nem kis pénz, és sztem az RS nem is ér annyit-nem +sértődni- sztem!
igaz h a TZR még drágább...nemtom mire az a 800e
meg sztem minek újat venni mikor 3-4 százé van 2002-2004ig kb!rs tzr!
amúgy tényleg hülyeség 700-at adni egy 50-esért.már elvből is.ha még futná rá akkor se adnák érte annyit.
mifélék unatkozó milliomosok hülyegyerekei
am meg nem tom mifélék vagytok (akinek nem inge ne vegye magára)nekem az a véleményem h én 50es motort újonnan biztos h nem vennék 700ezeré!mi a szarnak!mi az az 50cc?(ennyi pénzé)
az biztos! nekem volt egy 2003-asom.....jó is volt
Azért runnernél jobb robogót nem találsz
neem! ilyen lesz!
Gilera Moto SC lesz a neve!
sőt már olaszoknál van is! Gilera Moto SC 125

és a másik szánalmas húzása az olaszoknak--- lesz Gilerából is MP3! csak más névvel