nem tudom én se hogy jönn ki mert sok mindentől függ .... bányától hogy honnan kell, rakodó gépestől, forgalom, rendelés szóval nem tudom adsz egy számot aztán dobok egy smst ha megyünk arra
Hú, most jöttem meg Hajdúszoboszlóról!Nagyon yo volt!Köszi "Vale", hogy felraktál! Vannak elég vicces képek is! Bekem Bence, majd elmehetnénk mocizni, ha van kedved!(Te & Én & Bence & haverod)!Zoli ez alap dolog, hogy nem a Triumph-s fajtából!
de azt is meg kell hagyni hogy újonnan 1 robesz is 6-7százezer és ezt tekintve már nem is olyan drágák az 50es sportmocik. a yamaha meg az összes kategóriában picit drágább mint vetélytársai(50ccm, 250ccm, 600ccm, 1000ccm)de ezért minőséget kap a vásárló.
Elég sok hozzászólásodat olvastam és a poénjaid köhm "poénjaid" annyira szarok, hogy sírok rajtuk...akkora sületlenségeket hordasz össze, hogy az hihetetlen
jaja, most gondolj bele! nem mindenkinek van rá 700ezre ha úgy veszed egy rosszabb használtautó ára....meg egybk is nem kis pénz, és sztem az RS nem is ér annyit-nem +sértődni- sztem!
igaz h a TZR még drágább...nemtom mire az a 800e
am meg nem tom mifélék vagytok (akinek nem inge ne vegye magára)nekem az a véleményem h én 50es motort újonnan biztos h nem vennék 700ezeré!mi a szarnak!mi az az 50cc?(ennyi pénzé)
Őszintén megmondva, nem hiszem, hogy eljönne velünk! Vannak új képek az adatlapomon!
ma nem jóóóó, szar az idő
holnap kapja vissza haver a mociját! akkor talán....de nemtom pontosan mikor....
Hú, most jöttem meg Hajdúszoboszlóról!Nagyon yo volt!Köszi "Vale", hogy felraktál! Vannak elég vicces képek is! Bekem Bence, majd elmehetnénk mocizni, ha van kedved!(Te & Én & Bence & haverod)!Zoli ez alap dolog, hogy nem a Triumph-s fajtából!
gyertek kecsóra gokart pályára, elseéig ingyenes a motorozás, képeket majd rakok fel, ha jöttök, egy piros tzres egész nap ott lesz
a gazdag hülyegyerek mindent visz először másodszor harmadszor!a motor a gazdag hülyegyereké
igaz h a TZR még drágább...nemtom mire az a 800e
Gilera Moto SC lesz a neve!
sőt már olaszoknál van is! Gilera Moto SC 125
és a másik szánalmas húzása az olaszoknak--- lesz Gilerából is MP3! csak más névvel