Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

újjonnan már nem lehet kapni én úgy tudom 850ért van a fehér piros... és 800ért a sima...és 820 az új cbr 125
Hy!

Meg ahogy azt te elképzeled!Nem 2kg kenyérről van szó bazd+!Egy kurva sárga csík a seggére 7000FT!Meg minek fujassam most le?!Jó ez így, majd télen megcsináltatom!Tudod milyn drága a a replicához a matrica!?
ha van vkinek egy kis esze inkább még hozzáad egy 50-est és vesz egy vadiúj Rossi Replicát, nem?
én azt tenném és épp bejáratod, mész még vele egy kicsit, veszel rá sportkipufogót és már váltasz is nagyobbra....hát furcsa....
...Nem vok okostojás...
sztem csak nem szereti az "okostojásokat"
Hy!

Neked is valami olyan stílusod lehet, mint Xzlxnek vagy Chrissboynak!
Hello!^^

Sland, tudom, hogy mi az előzmény gomb, és tudom azt is, hogy BACKHEM07, nem is nekem írta, azt, hanem Zolinak!Kicsit új vagy itt úgyhogy...
na jo 40-60 :D
reszesedes? 50-50? :D
Helo!
Van egy 2006os tzr ELADÓ!HIBÁTLAN ÁLLAPOTÚ 3900KM-REL.Ha vakit érdekel vagy tud olyat akinek kéne kérlek szóljatok!Vagy esetleg segítsetek eladni aki el tudja adni az RÉSZESEDÉST KAP!
Az apróban benne van a motor!
Köszi előre is!
vale gyere majd msnre holnap,olyan képet csináltam hogy
"hogy meglehessen találni" . .hát ez jó
Nem akarlak baszogatni, de már MÁSOK is mondták neked:

Van ez a titokzatos "VÁLASZ ERRE" gomb. Ha azt megnyomod, és úgy írod meg a commentet, akkor utána ha valaki rákattint az "ELŐZMÉNY" gombra a commented végén, akkor látni is fogja hogy kinek írtad az a nyavalyás commentedet.
Tényleg ne vedd baszogatásképpen, de jó lenne tudni hogy kinek válaszolsz...

Képen is bejelöltem, hogy meg lehessen találni!
Hello!

A részletek a legfontosabb dolgok!Ezt jegyezd meg!Nagyon sokminden múlhat a részleteken ám! Olykor az életed is!
részletkérdés
nem halad rajta,mellette áll .
engem nem érdekel....ez csak egy út! gyerekek.....nem kell itt vitatkozni, a lényeg h egy TZR-es halad rajta
Hy!

Hát ez lol
l"f"szt...mondom hogy Rómába vezet
M3asra vezető szakasz erről szoktunk veresegyházáról M3on a hungáriára menni
akkora hülyék vagytok ...M3as meg hungaroring...mindenki tudja hogy minden út Rómába vezet . .
Bocs,hogy nem mentem cipőt mentünk el venni!
Itt van!Ez az út vezet át Mogyoródra!
Ki vitatkozott itt?
Végülis az az út is amit te mondtál az is vezethet az M3ashoz, de nem közvetlenül...
De olymindegy