Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HellO!

Oké Sland, te jobban tod!Nem vitatkozok!
Nem ez az út megy az M3-hoz, hanem az, ami a ring bejáratánál van, a mol kút mellett.
És a képen is látszik a bejárat meg a kút, csakhát az kicsit messze^^
attól függ honnan nézzük
Hello!^^

Az nem ott van!A Hungaroring jobb oldalán van, az út mellett!Egy kis dombon!Az az út vezet az M3-s felé!
majdnem a kapu mögötti dombon van....tood ahol készült az a kép ami "Á" myvip képe!
nah végre nekem is elkészült a seggrakétám :)
MSNre gyerr
Zoli nem akarlak elszomoritani de a gimp EGY NAGY FOS!
PS FOR EVER!
az eredeti kép nappal készült,a holdat este fényképeztem és gimppel összehoztam a kettőt
Ringnél vagy azt látom. De hova mentél fel? :o
hát akkor nem tom kit láttam de ott a parkolóban volt egy piros tzr és hátul még 2 motor volt csak azt nem láttam jól. amúgy grat az rshez én asszem bukó nélkül láttam vkit
hmm....szép szép piros(ak)
Kis photoshop azért van rajta...
az nem baj
Csak valszeg még az AF1-gyel fogok menni, amíg nincs meg az A1 jogsi...
hát persz szivesen várunk téged is majd msnen vagy forumon írok ha sikerül vmit összehozni
tuning:

Nem is igaz, hogy nem voltam rajtam sisak, amikor a TZR-t kipróbáltam :o
Mondjuk az igaz, hogy mentem egy kört sisak nélkül, de az a sját mocimmal volt, és azt is csak azért mert legalább nem nyomja el a sisak a moci jó hangját :D
És nem szőkés-barna, hanem barna :P

Bence/"BEKEM" etc:

Ha esetleg, véletlenül mennél motorzni, vagy találkoznál az itteni TZR-esekkel, szóljatok már nekem is ha lehetséges :P

Egyébként Hétfőn veszem át az RS125-öt :P
Majd megkérdem hogy akkor el tud-e vinni magával!
Hy!^^

Bence, azt, hogy intéznéd el? Zoli, há nem moták mára h esőőő lesz! Huh, Yamaha bicycle offroad team! LoL, tegnap nagyon csapattam, elvertem bicóval a akrosszpályán 1 szimóst!Nagyon lol volt!
oké
látom nem fogod a lapot te sem na majd msnen elmondom
magyar paprikában gyárilag benne a méreg hát még egy kis bolond gombával
na húzzok aludni mert fáradt vagyok lassan 24órja nem aludtam hy
láttom jó volt az ebéd gomba paprikás ?
ja meg a sanya is mondta hogy a mariska néni paprikáját elverte a jégeső:(áj mán a paradicsom se az igazi .