Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha láttam, hogy ott vagytok mert a Böhmernél voltunk kifizette végre a fuvart szóval így már vmivel jobban állunk csak még az aszfaltot is kéne nekik ... na mind1 majd apu intézi
egybk osztálytársam....
igenigen ő az....meg akarta már naon nézni....és tőle kérdeztem egykét dolgot a váltásról meg ilyesmikről
én most ebédeltem
ilyenekre emléxel?én már azt se tudom mit ette délben
fekete-fehér-piros kabátba volt egy szőkés barna hajú gyerek az ment akkor vele
Sland aki az új rs-ére vár?
az nem én voltam az a haverom volt, /Sland/....kipróbálta....
láttam hogy mitattad de ha mész vele egy sisakot légyszíves vegyél, de kabát láttam volt rajtad
ott a parkolóba meg megmutattam új szerzeményemet 2 havernak
basszus ez egy forum nem kell bejelenteni ha elmész
persze.....azért még tanulom a gépet....azé robogó teljesen ás volt....azt csak húztad és ment itt meg 6 dologra kell egyszerre figyelni....szal lassan de biztosan
pill 20 min és vok
hátt... az úgy volt hogy.....
jaja fain volt mentünk a Sogri-ékhoz, gondolom tudod hol van, de elég necces volt mikor jöttél le a lejtőn :S láttam óvatosan jöttél de inkább okosan mint perec
sélma --- nem figyelt bambult és egyéb szavakat helyettesít
jaaaa....hupsz....de hát ilyenre nem emléxem....
és tetszett a gépem?
sélma?
adatlapon van kép
akkor az nem ő volt....
fehér 403as MAN rakodt oldalon voltunk az emelkedőnél te pedig gurultál le, utána jött nem messze egy aprilia robogós is. amúgy a veresi lámpánál töketlenkedtél szembe voltál sélma aztán nem is figyeltél pedig apu villantott
fehér a kamionjuk...
hmm....lámpánál lefulladtam egy naaagy sárga kamion előtt de türelmes volt és nem dudált...
kamijonnalvolt...szvsz
te mivel voltál?