Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Benne vok, de Debrecenben az automatából olyan dedikált érmét kapsz, hogy beszarsz!Tudjátok mit találtam ki?csináltatok csuklópántot a TZR-eknek!Tiszta buli lenne!Majd ha sikerül összehozni küldök mindenkinek 2 db-t!
jó még kapsz pluszba egy eredeti....egy hamisítatlan....egy igazi.....általam dedikált 5Ft-ost! de csak most, csak neked szól eza az ajánlat
Hello!

Tőlem cserélhetünk, ha még ráfizetsz!
ha gondolod majd cserélhetünk nemtom....nekem a Rossi-s jobban bejön...de TZR-ből nincsen csúnya
Hello!

Hihi, ez poén! Egyébként azok a piros TZR-k nagyon szépek!Jobban tetszik, mint a Rossi Replica!
oksa
nah meek, még keresgélek 1-2 tüzért
én is remélem
nah király!remélem megveszed aztán jössz mocizni
ezt akarom +nézni kedden vagy szerdán mien kicsi a világ
ő lesz az!ő ment le balcsira
de
te...nem Szilágyi Zoltán véletlenül?
na szal a kép
hát passz ha érdekelne a motor (képet mellékeltem) akkor írok neki myvipen!piros 2003as 11ezer valamennyi km
és hirdeti a motorját a srác?vhol fenn van?
akkor nem az....pont egy hasonló hirdetést láttam, piros, 420,2003-as.....
Zolinak
Nagy Antal nak hívják? mert én annak küldtem emailt és azt mondta h Tiszaújvároson lakik
hát a vagy 16 vagy 18
az az a motor amit belinkeltél én úgy tudtam 420ért teszi föl
akkor lehet h mégsem ugyanarról beszélünk BP 17 ker? biztos?
na igen..ezen gondolkodtam még... csak faterom nem akar a nagy hőségben autózni mert minden nap azt csinálja ezért akar korán menni de ma azért nem mentünk el mert klímát szereltek holnap meg nem akar korán kelni...szal....elfoglalt emberke az a másik meg Pesten van szal közel, meg alapból egy huszassal olcsóbb, de van benne 12e km, ja és a gyerek ma balcsin van vele
asszem bp 17ker körül
ez az!ebben a moccban nem fogsz csalódni!szerpentineztem a sráccal együtt nagyon jól megy a mocc és gondját viselte