Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon benne vagyok épp a motor keresésbe és egy ilyenre bukkantam:
Yamaha R1 Replica, 2005-ös, 50cm3 és olyan mint a tied Z3! és 385ezer
Sztem ez egy TZR lehet csak az aki feltette nem tudta mi is az....kicsit sántít a dolog mondjuk, de írtam neki egy mailt meg hívtam is de nem vette fel....
mit gondoltok róla? az lehet?
fel maszlik1@msn.com
Z3 Felvehetlek MSN-re? mert érdekelne a sportkipufogó és te már jártas vagy benne.
hmmm... az meglehet Tudtam h van vmi fekete is...
hello! Engem érdekelne a kipufogó! képet tudsz küldeni?
helló hát nagyon teccik ez a kép szépen mentél gratula! majd máskor is öszefutunk remélem!
Jah van KAnizsán fekete TZR.
Lehet h az enyém?!
jobb,mint egy CBR 125ös
Sziasztok. A segitségeteket szeretném kérni: Használt motort szeretnék venni,most pont egy Yamaha TZR 50 néztem ki. Szeretném megtudni,hogy milyen tulajdonságai vannak ennek a motornak és ,hogy mennyi a vége? És érdemes-e egyáltalán ilyen motort megvenni,mert elég sokan lehúzzák az 50ccm-s motorokat?
Help
Akkor ezt elnéztem csak mert felénk is van vmi hasonló tzr
Békés megye.Nem tudtok vkit akinek kéne a giannelli kipufó vagy tzr vagy egyben mindkettő?
Ha bármi kérdésetek van írjatok vagy hívjatok!

Hova valósi vagy?
HELO!
Van egy tzr 50 enem eladó!2006 augausztusi karcmentes állapot minden tökéletes rajta minden folytás ki van szedve +egy vadonat új giannelli rendszer ami 20 km-ert ment csak!ára 700.000Ft a 2 együtt! a kipufogó magában 50.000Ft
HA ÉRDEKEL VKIT TEL:06302808114
ja lehet valami motoGP kupa volt "fémroncs"-buzuzott r1 előd
Hy!

És így kerültek elő az értékes kincsek, amiket a Mayákra fognak, miközben kupák!:P
10,000év mulva..."az ősemberek ilyen nyakpántot hordtak nyakukban hogy megmutassák hovatartozásuk ez a nyakpánt nyilván a yamaha tzr családé lehetett gazdagságukra utal diszített motívumokkal teli felület"
Hy!

Ja, a csuklópánt hamar elkopik! A nyakpánt viszont nem! Elássuk haálunk előtt s ajövőévezredben megtalálják, és elmékeznek!xD
eza csuklópánt mégse!nyakpánt 4ever
nekem kellene csukló és nyakpánt is
Hello!

Na mondom a lehetőségeket srácok!
1, csuklópánt?(első kép)
2, vonalkódos rendszerű?(második kép)
3, RFID rendszerű?(harmadik kép)
4, nyakpánt?(negyedik kép)
Kérni kell egy árajánlatot, meg stb..!
ok ok gyere mert írtó jóó volt
Hello!

Legközelebb megyek én is! Na, de szerintem nem lesz egy egetverő összeg, csak összekéne számolni, hogy hány TZR-s van itt a fórumon!-.-"
támogatom az ötletet még fizetnék is a pántért
na voltunk a kakucsringen kurv@ jó volt! volt ott egy 7-8éves kislány honda rs 125ttel úgy elvert mindenkit mint a picsa kegyetlenül ment kanyar hupp ült ki...mint egy gép . 60sec-et mentem a kistüzérrel még lett volna benne de nem mertem úgy húzni kanyarban mert az egyik srác az első 10perc után esett aztán eszembe jutott hogy egy oldal 120,000... . de rohadt jó volt szerintem megéri lenézni