nagyon benne vagyok épp a motor keresésbe és egy ilyenre bukkantam:
Yamaha R1 Replica, 2005-ös, 50cm3 és olyan mint a tied Z3! és 385ezer
Sztem ez egy TZR lehet csak az aki feltette nem tudta mi is az....kicsit sántít a dolog mondjuk, de írtam neki egy mailt meg hívtam is de nem vette fel....
mit gondoltok róla? az lehet?
Sziasztok. A segitségeteket szeretném kérni: Használt motort szeretnék venni,most pont egy Yamaha TZR 50 néztem ki. Szeretném megtudni,hogy milyen tulajdonságai vannak ennek a motornak és ,hogy mennyi a vége? És érdemes-e egyáltalán ilyen motort megvenni,mert elég sokan lehúzzák az 50ccm-s motorokat?
Help
HELO!
Van egy tzr 50 enem eladó!2006 augausztusi karcmentes állapot minden tökéletes rajta minden folytás ki van szedve +egy vadonat új giannelli rendszer ami 20 km-ert ment csak!ára 700.000Ft a 2 együtt! a kipufogó magában 50.000Ft
HA ÉRDEKEL VKIT TEL:06302808114
10,000év mulva..."az ősemberek ilyen nyakpántot hordtak nyakukban hogy megmutassák hovatartozásuk ez a nyakpánt nyilván a yamaha tzr családé lehetett gazdagságukra utal diszített motívumokkal teli felület"
Na mondom a lehetőségeket srácok!
1, csuklópánt?(első kép)
2, vonalkódos rendszerű?(második kép)
3, RFID rendszerű?(harmadik kép)
4, nyakpánt?(negyedik kép)
Kérni kell egy árajánlatot, meg stb..!
na voltunk a kakucsringen kurv@ jó volt! volt ott egy 7-8éves kislány honda rs 125ttel úgy elvert mindenkit mint a picsa kegyetlenül ment kanyar hupp ült ki...mint egy gép . 60sec-et mentem a kistüzérrel még lett volna benne de nem mertem úgy húzni kanyarban mert az egyik srác az első 10perc után esett aztán eszembe jutott hogy egy oldal 120,000... . de rohadt jó volt szerintem megéri lenézni
Yamaha R1 Replica, 2005-ös, 50cm3 és olyan mint a tied Z3! és 385ezer
Sztem ez egy TZR lehet csak az aki feltette nem tudta mi is az....kicsit sántít a dolog mondjuk, de írtam neki egy mailt meg hívtam is de nem vette fel....
mit gondoltok róla? az lehet?