Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+t
Cső!egy gyári tzrnek milyen az átétele?
majd írok ha megvan a kicsike
jaja....azért mondom
ja és ha az lesz akkor vmikor csak találkozunk a Hungaroringnél
Most néztem csak 20 KM-re lax tőlem!
1et értek! Én is féltem tőle kicsit de sokkal jobb mint az autóómataaa
huh...hát remélem igazad lesz! kössz
De a szalonba a TZRhez 100at írtak végsebinek... ha 8000nél letilt akkor csak 80 nem 100.... szal elvielg ksizedik nem?
Hello!
Sztm nagyon egyszerű volt rajta megtanulni elejinte én is féltem tőle ,de utánna sokkal jobb lesz mint egy automata!
mivel h az történt
na neeeeeeeeeeeeeeeeee az a DNA egy akkora szar olyan mintha egy sportmotor vázába egy robogó blokkot raktak volna
ez a TZR olyan szép...meg miden...de a váltós motortól egy picit tartok hogy őszinte legyek...te nem tartottál tőle, de mondjuk hallottam egy másik TZR-es sráctól h 1hét alatt meg lehet tanulni...hát nemtom majd még keresgélek, asszem 7végén elmegyünk +nézni egyet, és remélem veszünk is egyet
a horoszkópom azt írta h péntek a szerencsenapom...hátha....
egybk ezekből mindenfélét nézek...szín mitttomén...de a legjobb a Rossi Replica lenne...
ja és még a DNA ami szóba jöhet....de az ebbe a topikba nem illik
Pomáz
te merre laksz? a képeiden ismerősek a helyek....
úgy igen ha meglesz a tüzér írj vagy vegyél fel msnre maszlik1@msn.com
Őrbottyáni...de úgy egyszerűbben behatárolható h BP-től 30km-re...mert?
hová valósi vagy?
Hellósztok!
Nincs vkinek egy eladó 2003 és az utáni TZR 50ese eladó? most olyat keresgélek...múltkor találtam egyet tök jó volt meg minden 2005-ös bordó, de 1 napra rá már le is vették
max 420e-ig....remélem találok majd egyet :D
Ha van akkor dobj egy ímélt
beckham0707@gmail.com
Na tolem oszlathatsz ,csak vard meg amig hazamgyek Londonbol!
Es az bizony ket honap mulva lesz!
De majd utana tolem mehetunk egy kort!
Te hol laksz!
Me en vesztotol nem olyan messze!
Nekem is volt vmi baj nem akart menni és fulladt akkor volt a karbival baj koszos volt!
2006-os a motor.
Most kezdte el ezt csinálni továbbforog 8000-nél csak néha el kezd ugrálni.Most 86-nél többet nem naon akar menni, pedig mentem már vele 97-et is.Szal nem az elektronikával van a baj, mer eddig jó volt a motor.
Adrenalin en tudom mi a baja es nem lehet nem tudjak meg megcsinalni ... elmondom miert
a tied fogadjunk 2007es .. annak masaz elektronikaja es ha leveszeda tankot van egy fekete kaber amibe bele megy egy fekete muanyag aminek 2 nyelve van ... na az folytja le 8000nel ... ha kihuzod akkor leall a motor ... nyiregyhazan mar erdeklodnek, es irtak levelet a malossinak hogy nem tudjak e majd megoldani
jo mar nekem hogy 2006os a tzrem :D
Kössz.Ma délután az lessz.Apámmal +nézzük a karburátort.
Meg maradt még 1 1000km-es gyertya a másik tzr-emből azt belerakom.