azt nem tudom még h várjak-e, hátha megint lesz/találok egy hasonlót mint amit az előbb leírtam-2006-os RR- de már itthon nagggggyon unom magam és motorozni akaroooook
vélemény róla?
nagyon szeretnék egy olyasvmit de sajna most nincs 540-em....max 400.000Ft-om lenne rá, mert most elég sok a család/én kiadásom is, nem is jöttem ki jól a robogóm eladásából- 320-ra hirdettem, 290-ért vitték el- most nálunk nagy autó-adás-vétel folyik, úgyhogy jelenleg nem naon took költekezni ilyen magasságban....egybk ezt nézem meg ha midnen igaz kedden: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Hellósztok!
Újra itt vagyok Már eléggé sűrűn nézegetek neten TZR-eket, és tegnap találtam egy marhajót!
Nézem, Yamaha TZR 50 R, 2006-os, Rossi Replica (amit nagyon szeretnék) , enyhe sérüléssel-hát sérülés ugye javítható, 395.000FT mondom aztaqrva....ez kell nekem.....nézem a hirdetés dátumát, hát január végei....kezdtem elszomorodni, áhh mondom hívjuk fel, abból nem lehet baj háta még megvan....hát persze h nem volt.....ájj túl szép volt hogy igaz legyen...
Nem tudtok véletlenül eladó, olcsóbb TZR-t?
jó utvonal?még jogsid sincs már rögtön pályára akarsz menni multkor is mért estél el?mert megakartad mutatni hogy te faxa gyerek vagy . .egyébbként ez a "Zoli olyan lenéző velem" ez csak a te rögeszméd
Nem vagyok irigy egyikőtökre sem!Csak tudod Beci, Zoli msn-ben állandóan lekezel, meg mindenért kicigiz!Meg, ha mondok valamit, pl. feajánlok, egy jó útvonalat, akkor azzal jön, hogy el fogok, esni, esetleg más motorját tönkreteszem, és mindenkiben kárt teszek, és ez eléggé idegesítő...
azóta vagyok lekezelő mióta megakarod mondani mit csináljak pályázni az életbe nem fogsz megtanulni ha nem kezded el 50es mocitól?multkor még úgy oda voltál hogy megyünk ilyen ringre olyan ringre meg nem tudom hova akartál még menni mennyé csak ki a hringre és bámuld a pályát ugyse mehetsz rajta akkro meg mi értelme?
Én nem tudom, de én úgyérzem, hogy egyesek csodát akarnak csinálni egy 50 ccm-s mocival...A tzr nem pályázásra való!Meg itt egyikünk sem tud pályázni! És nem mondtam, hogy el kell jönni, hanem csak megkérdeztem, hogy ki jön vasárnap!Te meg itt hisztizel, hogy jaj Kakucsring, jaj pinám van! Olyan lekezelő vagy amióta a visegrádi parkolóban sikerült egyszer mélyen bedönteni...
vélemény róla?
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Bocs, én nem tudok jelenleg egy eladásra szánt TZR-t sem!
Újra itt vagyok Már eléggé sűrűn nézegetek neten TZR-eket, és tegnap találtam egy marhajót!
Nézem, Yamaha TZR 50 R, 2006-os, Rossi Replica (amit nagyon szeretnék) , enyhe sérüléssel-hát sérülés ugye javítható, 395.000FT mondom aztaqrva....ez kell nekem.....nézem a hirdetés dátumát, hát január végei....kezdtem elszomorodni, áhh mondom hívjuk fel, abból nem lehet baj háta még megvan....hát persze h nem volt.....ájj túl szép volt hogy igaz legyen...
Nem tudtok véletlenül eladó, olcsóbb TZR-t?
Nekem meg tökmindegy, hogy mi lesz...!
Nem fogok veled vitatkozni veled Zoli, mert "úgyis mindig neked van igazad"!Egyáltalán nem a rögeszmém!Ez az igazság!
Nem vagyok irigy egyikőtökre sem!Csak tudod Beci, Zoli msn-ben állandóan lekezel, meg mindenért kicigiz!Meg, ha mondok valamit, pl. feajánlok, egy jó útvonalat, akkor azzal jön, hogy el fogok, esni, esetleg más motorját tönkreteszem, és mindenkiben kárt teszek, és ez eléggé idegesítő...
no comment, csak annyi hogy irigy vagy adam v mivan? :D
Én nem tudom, de én úgyérzem, hogy egyesek csodát akarnak csinálni egy 50 ccm-s mocival...A tzr nem pályázásra való!Meg itt egyikünk sem tud pályázni! És nem mondtam, hogy el kell jönni, hanem csak megkérdeztem, hogy ki jön vasárnap!Te meg itt hisztizel, hogy jaj Kakucsring, jaj pinám van! Olyan lekezelő vagy amióta a visegrádi parkolóban sikerült egyszer mélyen bedönteni...