Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értek a motorokhoz.ezért nem veszek olaszt
akkor is, az rsnek legaláb iszonyat jó futóműve van. gondolom te meg szerpentinezni szeretsz meg kanyarogni mint én
a lényegen asszem nem változtat ez az apróság hogyhogy nem jöttél?
Ja majd valamikor
RSek? kit érdekelnek?én csak Attiláékkal motorozom a bandájukban nincs rs őket meg 400assal se tudnám megfogni szóval nekem8...
de az lesz!
Attila nem motorszerelő
majd nem ezt fogod mondani mikor nem bírsz az rsek után menni
majd meglátjuk!Miton gondolkodtam de aztán mentem vele...ááá az AF1 ami Attilának van az elég kényelmes meg minden ok vele csak olasz...és én Attilával ellentétben nem vagyok motorszerelő...amíg én leszedem az egyik oldalról az idomot ő kicseréli a blokkot
bazz ne rontsd már a piacot dobj rá még egy 100ast
bauu ne rontsd a piacot donjál rá még egy 100ast
én meg 1,5év múlva SV650s-t akkarok venni Beci mentem vele meg minden áhh eszméletlen motor szóval addig még az SV-vel gyakorolhattok aztán majd akkor egy sajátott
tzr utan szar lesz zoli neked az nsr :P
en rst akaro inkabb majd ... jovore :P
addig apat rabeszelem :P
az nsr sokkal alacsonyabb es szokatlan lesz a tzr sokkal kenyelmesebb :P
hello!

Szeretnék venni a tzr 80-asomra kipufogórendszert...mi a véleményetek?mit vegyek?és hol találkok a neten puffokat rá?ha van valakinek eladó szóljon!

E-mail:pajti0912@freemail.hu
MSN:pusszancs91@hot
mail.com
Hali!
TzR 50ről kellene még mindig infó..olyan 94-es évjárat körül ha tud valaki. Ilyet szeretnék venni. Itt egy kép az említett gépről! Ő lenne az!
hát az itteni nsrek nem a megbízhatóságról híresek meg nem is mennek vmi fényesen
Hello.Eladó a TZR-m.
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Akit érdekel írjon v hívjon!
kevésbé hülye mailcímet nem tudtál volna csinálni?
hungarobrill@freemail.hu-re írj ha részletessben érdekel,(tzr@freemail.hu téves volt) 2005ös évjárat, rossi replikás
állítólag teljesen olyan mint a TZR csak jobban megy egy picit..nem sokkal nekem jó lesz az jápán--megbízható,szép és ez a lényeg
jó az falura!
mibajodaznsrrel?
az hogy nsr-t akarsz
mibajodvan?