Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a terepjárót vittem el (Ford Rang er), és véletlen meghúztuk az oldalát egy pöppet!!!!ciki!! De kidumáltam!!! Elég nagy szám van hozzá!!!
fót (?) elött basszus gyere már fel msnre
Hol van nekd SHELL kút????
ismerősünk bukott le mikor elvitte a szülei egyik autóját mikor a szülei elmentek...mondani se kell egyszerre értek haza
dehogy megyek csak úgy kérdeztem... naná hogy megyek!!! ha kijössz elém a SHELL kúthoz me onnan nem tudom az utat
ha nem engednek itthon, akkor ellógok. nem tom a KRESZT meg a táblákat sem, aés addig nem engedtek eddig, míg fel nem mondom, tegnap azért ellógtam, mert nem voltak itthon, de lebuktam, és tényleg meg kellett tanulnom!!! LOL
de már tom!!!!!!!!!
Én bringáról szoktam látni őket, de mocitól sem félnek
Még szép hogy megyek!
Te jössz?
én is úgy értettem hogy a saját motoroddal gyere
Hozzám vonzódnak, de miért pont akkor, amikor motorozok!!!??? Lehet, h engem ne szeretnek!!!
Felénk is jó sok van, de csak az erdőben, és általában elbújnak, de én szoktam őket látni mert engem szeretnek
Köszi!! Egyébként nekem is van mocim ám!!!!!!!!! Tudok a saját kerekeimen is menni, vagyis gurulni!!
Hehe..Persze majd felpattan ide mögém az 50-es mocira aztán autópályán 120szal
Na nekem mennem kell.Halika.Érted mindent Ramy!! Love U
Hungaroringen Csak akkor jöhetsz ha durcit is hozod
Igen.Csak érted felkelek. és nem kell korán kelnem sem Z3 mikor és hol is lesz a Yamaha nyílt nap?
Jösz a YAMAHA nyíltnapra?juni 8-10
Akkor jó, ha elkísérsz a suliba!! De csak azért bejösz, h engem bekísérj?
Milyen korán akarsz kelni?
szerintem vegyél olyan kis fülecskét a sityakodra...attól lehet hogy megijednek
halika. Alig várom már a jó időt, na meg persze a pénteket. A jóidőt azért mert az lesz az 1. dolgom h elmegyek Kistelekre, a pénteket meg azért mert Ramyval megyek suliba
ebben az évben ez a 3. bambi, naon sok van erre!!! Már kezdek félni!! Őzike invázió, biztos a kiselőadás miatt van, amit veléed írtam Z3!!!!!
Én tegnap motoroztam!!!!!!!!!!!!!! De még jó, h bejáratós, és nem mentem olyan gyorsan, mert majdnem fogtam egy őzikét, mégpedig szép nagyot!!! anyám örült volna, ha hazaviszem!!
hát szerinted mikor motoroztam én utoljára?már azt se tudom hogy kell beindítani (najó azé nem...)
Hogy hogy?Elég kevés km van benne!!!
3147...és nem is lesz benne több egy jó darabig