Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mhr hengerbe kb 2500 kmként kell dugócsere. az egy dolog h nem 140re van kitalálva de amúgy biztos nem lenne semmi gond 140nél, a váz gondolom nem repedne szét van a motornak elég súlya, kerekek se virslik
megha ki is hozol mhr blokkal meg midnennel 140-et a motorbol akkor a motor mar nem 50es es nem hiszem hogy 5000 kmtol tobbet birna ...
baromsag ... ja es egy 50es motor nem 140-re van kitalalva ...
Jos88!van msned?
Nekem?
fatal5ty@freemail.hu
msned van?
jovannajovanna... hülye naív vagyok
dehogyis.csak hülye a szerelő ott
.................
úristen nem gondoltam vna h vannak akik be is veszik
Ilyen sokat változtattak volna a 06-os modellen...
Z3, ez komoly?? Gyári állapotban 140?? Akkor 1értelmű hogy mit veszek....
Hajrá!!
Sok sikert!!!!
köszi
11?info óra...remélem eszembe fog jutni anagy unalom közt hajrá
én ahova vittem ott megcsodálták lejött az igazgató is(vagy ki) (Peugeot-Yamaha Kovács szervizben... )
hnap 11kor kresz vizsgám lesz A1böl szurkoljatok majd
és még megvannak sértődve ha nem viszed hozzájuk szervizbe a motort..
megy az 220at is csak szerénykedett
Jos88!!!látom dunakeszin laksz!!!!!éljen!!!
meg egy jó hosszú áttétellel! igaz Z3?
attila!A gordinnál ilyen barom társaság dolgozik ,warovexnek aszonták hogy a 07es TZR 140et megy,23pacis és power szelepes
80ig van "órázva" annyi az egész hogy a szerelővel elnyisszantasz egy vezetéket (ő tudni fogja melyiket) gyárilag 95öt megy,110et soha a büdös életbe nem fog menni gyári állapotban(najó lejtőn de hát akkor ennyierővel mondhatnám hogy az enyém is ment annyit )
SZiasztok!

Most készülök venni egy 2005ös TZR-t 2 nap múlva... már voltam is megnézni, csak lenne pár kérdésem, segithetnétek:

Kérdéseim:
1. A csávó azt mondta 80ig van órázva, már másik is mondta... csak addig mutatják ezek (vagy annyit megy az a motor)?
2. gyári fojtással mennyit kéne mennie?... a fojtás hol van amúgy?... nem a kipuffban ugye? Van rajta sportdob, erősnek tűnt de nem tudtam végig húzni neki és a csávó azt magyarázta h ezek nagyon vissza vannak folytva... mennyit kéne mennie sportdobbal fojtással/nélkül? Láttam h itt ilyen 100-110ekröl beszéltetek csak azért kérdezem...

Előre is köszi az infókat....