Tzr50re slickek,vágva,vagy nyersen eladók,előlre 90--95ös,,17es méret,hátra 120-125 ,17es,igény szerint
itt egy kép egy vágott garnitúráról.
ha valakit érdekel,email,msn,telefon....
Igen, mostmár aránylag jó idő van!Hétvégén reggelente mondjuk, azért még egy kicsit hűvös van, de délután 1 és 2 óra tájában már egész jó az idő!Mondjuk, nekem még úgysincsen jogsim, magyarul nekem tök mindegy milyen idő van! Márciusban megyek a tanfolyamnra, már be irattak a szüleim!
csináltam videot csak az a gond hogy 60mega , és elég zsenge mert nem volt meleg a motor, majd hétvégén amikor megyek motroozni utána csinálok egy jót, akkor már rendesen meleg lesz
Hy all.
Nemtom mennyire szerettek zenét töltögetni de itt 1 jó oldal haverokkal csináljuk.Van itt progi + minden.
Ha van valami jó számotok v valami jó progitok v akár mi töltögessétek fel.
spwsite.try.hu Reg aztán go fel Jó szorakozást..........
Nekem bevált!Főleg a szaga!Nagyon jóóóóóó!
Miért hamisitják a Castrolt?
Holnap viszem szervizbe a mocit!
6000-res helyett 7700-asra!
Most pihenhet egy kicsit!
Hetente kell takaritani!
Várom már a tartósabb 15 fokot
itt egy kép egy vágott garnitúráról.
ha valakit érdekel,email,msn,telefon....
Igen, mostmár aránylag jó idő van!Hétvégén reggelente mondjuk, azért még egy kicsit hűvös van, de délután 1 és 2 óra tájában már egész jó az idő!Mondjuk, nekem még úgysincsen jogsim, magyarul nekem tök mindegy milyen idő van! Márciusban megyek a tanfolyamnra, már be irattak a szüleim!
Nemtom mennyire szerettek zenét töltögetni de itt 1 jó oldal haverokkal csináljuk.Van itt progi + minden.
Ha van valami jó számotok v valami jó progitok v akár mi töltögessétek fel.
spwsite.try.hu Reg aztán go fel Jó szorakozást..........
Na, mivan srácok Eddig én nem voltam, most meg ti nem vagytok itt
Akkor meg mire vársz még?? Zolin kívül kijön még innen a TZR-50 topicból a motorkiállításra?
na már itt sem vagyok......................