Hello 12000-ret pörgött ki is lehet számolni 6.-ban 5000-nél 50-et megy 10000-nél pedig 100-at!
12000-nél pedig 120!!!Már kipróbáltam!Elhiheted!És nem szoktam nagyot mondani!
Na te aprilia rs 80 el lehet menni... Nekem a 70-es TZR viszi a 110kb... és semmi tunincs nincs kivéve a henger, és ha kicserélem a fogaskerekeket + a kipuffot akkor már mindjár 150 vagyok
Halika. Akinek nem alap kipufogója van az mondja már meg nekem plz h hol nézegette a képeket mert nekem adtak ien címet h italmondo.hu meg mittom én mi és shol nem találtam, de amit motogp mutatott az faxa csak nem tom mejik honlapról lehet rendelni...
nem akarok beleszólni, meg sértegetni, stb...de hogy menne már 120-at 13/47 -tel?????????
ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket(táblázatot)!!(Igaz ez RS-hez van de ugytudom ugyanaz a blokk van benne!) http://www.af1racing.com/store...
13/47 - 67 Mph 67*1,6=107 Kmh 12000-es fordulaton!!!!!!!!!
Ez elmélet, de gyakorlatban még nehezebb leforgatni 12000-ig!
Ha 120-at mentél hányezret pörgött? 14500-at kb?(persze terhelés alatt ugye?)
- EZT CSAK ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍRTAM, MERT SOKAN SZERETNEK NAGYOKAT MONDANI -
Nem vmi olcsó, de nem vmi drága, ja és megköszönnem ha fel tudnál egy oan videót tölteni a profilodba mikor otthon beindítod és ugy túráztatod egy kicsit mert igy h a kép nem volt, amugy a hangja naon faxa
Hello mindenki!
Eladó a robogóm, akit érdekel az nézze meg itt !!! 50es gyorsasági csere érdekel, ráfizetnék!!! Az ár alkuképes, írj és megegyezünk!! msn: maf_fia_@hotmail.com
Hi. Atolo meg tudod nekem mondani léccike hogy az Akrapovic kipufogó mennyibe van kb., mien hangja van és ugy kb. mennyit dobott a motor végjén és a gyorsulásán?? Kössz. Madee
DE a váltó az sztm nem!!!
na pá
12000-nél pedig 120!!!Már kipróbáltam!Elhiheted!És nem szoktam nagyot mondani!
Nem kell mindjárt felkapni rajt a vizet!
Jah és kifelejtettem hogy az órák is csalnak ám!
ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket(táblázatot)!!(Igaz ez RS-hez van de ugytudom ugyanaz a blokk van benne!)
http://www.af1racing.com/store...
13/47 - 67 Mph 67*1,6=107 Kmh 12000-es fordulaton!!!!!!!!!
Ez elmélet, de gyakorlatban még nehezebb leforgatni 12000-ig!
Ha 120-at mentél hányezret pörgött? 14500-at kb?(persze terhelés alatt ugye?)
- EZT CSAK ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍRTAM, MERT SOKAN SZERETNEK NAGYOKAT MONDANI -
puff=puff
asupuff=kipuff
Most van rajta nagyobb fogsakerék 11/47 helyett 13/47 van és a auspuffom!
Így 120 a vége!
Eladó a robogóm, akit érdekel az nézze meg itt !!! 50es gyorsasági csere érdekel, ráfizetnék!!! Az ár alkuképes, írj és megegyezünk!! msn: maf_fia_@hotmail.com