Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megy annyit ha lejtőn, hátszéllel + rakétával hasítasz.
?
nah akkor sok sikert hozzá szólj ha felkészültél és valaki beméri radarral de a hengert ne babráld meg
stopi má megint buta vagy itt a végsebességről volt szó,nem a gyorsulásról keresel egy lejtőt és hipp rögtön megvan amit az áttétel enged egyébbként tényleg aszonták a yamahánál hogy kilehet hozni 130-140et (pilóta súllyától függ-/tömegétől,bocsánat /)
140????????????????????????????????????????? ez már tiszta vicc amit itt műveltek. mit akartok ti egy 50-es motortól
a fazon meg csak szivatott mert látta h valaki hajlik a témára....
140-et max Boeing mögött szélárnyékban menne.
ezt sztem szívd vissza
ne!inkább vágd el a lámpának a vezetékét vagy dobd ki az akksit és csodálkozz hogy nem indul a motor.
sztem a benzincsőre gondolt.....

skacok ne akarjatok már 50-es motortól 140eket.....sztem a 100 is nagyon szép eredmény tőlük...
Hello!

Igen Márk, arra a kiállításra gondoltam!!De egyébként nekem a Yamaha Gordininél az egyik ember azt mondta, hogy ha elvágunk egy vezetéket a TZR-ben akkor megy 140-et simán...
Adom el a Tuono-t
Veszek egy TZR-t
Rakok rá hosszú áttételt (amilyen hosszút csak lehet---- lehetőleg úgy hogy menjen 200-at)
130-140-es uatzóval elvagyok
közbe kb úgy gyorsul mint egy Babetta (de az nemgond) )
mert 130-as utazó mellett eszik 3 lityó benzint

ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY
nagyobb hengerrel meg karburátorral meg akár légszürővel, meg ugye az áttételel is lehet hülyülni
50-es 140-et???:D
ez jó vicc de csak vicc.... az enyém se pörög teljesen végig talán nagy lejtőn... és ebben gpr szív dobog...
jó egy mértékig növelheted az áttételt de sokat nem. haverom volt MXén hátul volt 3 foggal kissebb lánckerék a tuninghoz ( henger,rezó) mikor levettük a hengert és gyárit tettük rá a motor egyszerűen olyan szar volt, alig bírta el a fokozatokat meg nem is nagyon pörgött ki. aztán visszakerült rá a gyári lánckerék, vissza a 75ös henger, rá egy 21es karbi enyhén ment a gyári áttéttel 2be lazán fellehetett venni
van erő épphogy de szerintem lenne
nem, hiába teszel hosszabb áttétet ha nincs erőd, leesne minden sebbességbe a fordulat nem bírna kipörögni.
ne légy butább a kelleténél! Bencéjé így is 120atmegy kicsit más áttéttel menne 140et és gyorsulna úgy mint egy széria nem?
jah 400-500ezerből kilehet
hello!akkora mint egy 600as cibere méretre akár 140et is kilehet belőle csikarni állítólag (yamaha szalonba mondották )
Helló!
Most készülök motort vásárolni és a véleményetekre lennék kiváncsi.
mivel én a sebesség megszállottja vagyok melyik a legnagyobb végsebességgel rendelkező 50 speed moci?És még arra lennék kiváncsi hogy melyik nagyobb méreteiban, a TZR vagy az RS?
Előre is köszi!
nem tudom mert 1 csonkot a kipipuffnál de a végén beismerték h ugyanúgy megy így is majd... de nem ártott neki
Mert arra én igen. Minden képpen.
Arra ami február végén kezdődik?
LOL
véletlenül nem a hangtompító furulyát vették ki neked a végből???
ha kiveszel még egyet 220at fog menni pff
Hello!

Hú, hát Zoli ezek nagyon királyak!!!!! Ki jön a Nemzetközi Motokiállításra ?