stopi má megint buta vagy itt a végsebességről volt szó,nem a gyorsulásról keresel egy lejtőt és hipp rögtön megvan amit az áttétel enged egyébbként tényleg aszonták a yamahánál hogy kilehet hozni 130-140et (pilóta súllyától függ-/tömegétől,bocsánat /)
140????????????????????????????????????????? ez már tiszta vicc amit itt műveltek. mit akartok ti egy 50-es motortól
a fazon meg csak szivatott mert látta h valaki hajlik a témára....
140-et max Boeing mögött szélárnyékban menne.
ezt sztem szívd vissza
Igen Márk, arra a kiállításra gondoltam!!De egyébként nekem a Yamaha Gordininél az egyik ember azt mondta, hogy ha elvágunk egy vezetéket a TZR-ben akkor megy 140-et simán...
Adom el a Tuono-t
Veszek egy TZR-t
Rakok rá hosszú áttételt (amilyen hosszút csak lehet---- lehetőleg úgy hogy menjen 200-at)
130-140-es uatzóval elvagyok
közbe kb úgy gyorsul mint egy Babetta (de az nemgond) )
mert 130-as utazó mellett eszik 3 lityó benzint
jó egy mértékig növelheted az áttételt de sokat nem. haverom volt MXén hátul volt 3 foggal kissebb lánckerék a tuninghoz ( henger,rezó) mikor levettük a hengert és gyárit tettük rá a motor egyszerűen olyan szar volt, alig bírta el a fokozatokat meg nem is nagyon pörgött ki. aztán visszakerült rá a gyári lánckerék, vissza a 75ös henger, rá egy 21es karbi enyhén ment a gyári áttéttel 2be lazán fellehetett venni
Helló!
Most készülök motort vásárolni és a véleményetekre lennék kiváncsi.
mivel én a sebesség megszállottja vagyok melyik a legnagyobb végsebességgel rendelkező 50 speed moci?És még arra lennék kiváncsi hogy melyik nagyobb méreteiban, a TZR vagy az RS?
Előre is köszi!
a fazon meg csak szivatott mert látta h valaki hajlik a témára....
140-et max Boeing mögött szélárnyékban menne.
ezt sztem szívd vissza
skacok ne akarjatok már 50-es motortól 140eket.....sztem a 100 is nagyon szép eredmény tőlük...
Igen Márk, arra a kiállításra gondoltam!!De egyébként nekem a Yamaha Gordininél az egyik ember azt mondta, hogy ha elvágunk egy vezetéket a TZR-ben akkor megy 140-et simán...
Veszek egy TZR-t
Rakok rá hosszú áttételt (amilyen hosszút csak lehet---- lehetőleg úgy hogy menjen 200-at)
130-140-es uatzóval elvagyok
közbe kb úgy gyorsul mint egy Babetta (de az nemgond) )
mert 130-as utazó mellett eszik 3 lityó benzint
ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY
ez jó vicc de csak vicc.... az enyém se pörög teljesen végig talán nagy lejtőn... és ebben gpr szív dobog...
Most készülök motort vásárolni és a véleményetekre lennék kiváncsi.
mivel én a sebesség megszállottja vagyok melyik a legnagyobb végsebességgel rendelkező 50 speed moci?És még arra lennék kiváncsi hogy melyik nagyobb méreteiban, a TZR vagy az RS?
Előre is köszi!
Hú, hát Zoli ezek nagyon királyak!!!!! Ki jön a Nemzetközi Motokiállításra ?