Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem járunk... Még egyelőre... De remélem h az lesz belőlle... Mert ha nem nem tudom mit csinálok magammal...Megvan...felülök egy 250-es mocira és 190-nel frontálisan egy busznak megyek...Ő az életem értelme
Hello!

Ezt rám és Madire értetted?Mert ha igen akkor csak hülyéskedtem!!!LOL
ti most jártok vagy csak te álmodozol???
Hello!

LoL, az tuti lesz!Majd rakd fel képnek a sportmotorra!
Na majd csináltatok magamnak egy oan bikinit amin az áll :
Aprilia RS 50 + Yamaha TZR 50
Ramy Baby + Madi
Hello!

Zoli, elmondanád nekem, hogy mivel akarsz a pályán menni?MErt 50-sel nem lehet remélem azt tudod..Egyébként ezt most nem cikizésből mondom, meg nem azért mondom, hogy bénák vagytok, mert nem vagytok bénák, sőt!De szerintem, ha a pályán mentek (kivéve ha nem száguldoztok)akkor valameikőtök tuti el fog esni.Mondjuk azért én is kipórbálnám!Az XT-vel, csak úgy szép kezdő tempoval..
*nálunk , *nálatok látom az L betűket is szereted
Téll van Apriliás bikini??? ÚÚÚ de jó, holnap megyek és veszek egyet magamnak is Egyszer nagyon megnéznélek én abba a bikiniben baby
jó, csak egy fogalmazást kéne megírni, de túl lusta vok!! Soha nem szoktam házit csinálni semmiből!!Inkább elhúzok motorozni!! Na atöbbit meg megdumáljuk holnap
úúúú képzeld, kapok APRILIAS BIKINIT!!!!! Abban fogok motorozni!!!!!!!!
A franciázás az téll nem lehet rossz ötlet, sztem tök zsír lehet...Hát én nállunk 4-es vagyok...az elég jó...De nem tudom h nállatok mennyire tanítják keményen az angolt...puszika Ja és a franciázásba benne vok ha ketten vunk Szeretlek Ramyy
vicces!!!!! De nem rosz ötlet!! Jössz besegíteni???
franciázzatok az jobb
Jó vagy angolból? Ha igen akkor segíthetsz reggel a leckémben!! Lécccccii, léccccii, léccccii!!!!!
Ja. Nem is kell hozni, majd én leszek a tancuccod
Hát pedig gondolkoztam rajta, h nem viszem!!!
iskolatatyót azé vigyél
Persze. Nem kell hoznod semmit majd meghívlak

Van kedved reggel Burgerbe menni??? Én tuti kajás leszek!!!(MIndig az vok)
dehogyis Bencével rögtön a pályára megyünk és aztán megyek haza... Logikus hogy te is jösz,nem de?
Halika. ÁÁ zsír volt ez a mai nap Angoo, Fizika, Informatika, Nyelvtan tz De holnap nincs sulee Holnap sietek hozzád Ramy szerelmem Amugy mennyibe lesz kb a nyílt napra a belépő??
Hello!

LEsz Yamaha nyíltnap a Hungaroringen!? Zoli, remélem találkozunK!
Na így már tudom!!!!
Csak el ne olvassa ezt valaki