Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Hú, szerintem nagyon szép ez a motor!!NAgyon nagyon!!!!!!!!!!!!
akkor valami istencsászár lehet mert a hasznaltmotoron 640*480as képek vannak ezek meg 1600*1200asok nem kell mindig rosszra gondolni Atti...
vagy csak lementette onnan a képeket olyat én is tudok várjatok mindjárt veszek egy gixert
hasznaltmotor.hu-n voltak ezek a képek gondolom nemrég vetted vagy még nem adtad el hová valósi vagy?képet a nevemre kattintva tálász szép gép
nem rosz
ezeket a képeket már láttam valahol
hova valósi vagy?
Itt az én TZR-em :D
Szerintetek milyen???
szép lett így matricával
nélküle se volt csúnya
Na itt van felrakva!
maszlik1@msn.com
nem tudnál egy msn cimet megadni megdumálhatnánk
Nem tudnál egy linket adni ahol megtudnám nézni az alkatrészek árát

Hát szerintem a festés elmegy esetleg egy fékkar kellene rá meg egy használt plexi
hy!hát jah.plexi 15,000,festés 50,000,fékkar 3000 meg még franc tudja mi tört el.ja megaz egész fejidom az 18,000.50+15+3+18=86ezer 140+80=220,000.meg még ugye plusz az ami még összetört.második megéri elsőt semmiképsem ajánlom
Helló

Azt szeretném kérdezni hogy egy Yamahatzr 80 as megéri e vagy nem
yamaha tzr 80

Azt mondta hogy 130-140 a vége.
Mennyi hozzá az alaktrész?

ez egy másik ugyan ilyen tipusu motor
2.

Ez 260 ért adja mig az elsőt csak 140 ért lehet hogy van valami baja?
Vgy csak azért adja ilyen olcson mert egy kicsit rozsdás meg csuszott meg a fék kar törött meg nincs plexi a tankja egy kicsit horpadt
HY!

De nézd meg a Yamaha honlapján!Ott milyen nyomoronc már az a gyerek!XD
hát nem tudom,én 182cm vagyok és szerintem nem nézek ki nagynak rajta
Szisztok!Nagy itt a pangás!Ma voltam venni a kipuffra matricát!
Akrapovic-ot!!! Jól néz ki nagyon!
Hello!

Egyébként Doberman meséltek rólad a Yamaha szalonban! Nem te voltál a Yamaha Gordiniben?Egyébként most nemakarlak megbántani, de szerintem a nagyon magas csáveszok szerintem elég hülyén néznek ki rajta..!Nézd meg a yamaha honlapján oda is beraktak egy rohatt magas csáveszt...És úgy ül rajta mint aki egy sámlin ül!
Hello!

Az én apukám egy csomószor elviszi!Neki nagyon tetszik!Gyakran szokott elmenni munkába vele!Szerintem nem néznél ki hülyén rajta! De komolyan!
én is olyan magas vagyok kb. mint te annyi hogy én 75kg vagyok , kényelmesen elférek rajta, mondjuk azt szem elött kell tartani hogy 50es ugy hogy, nem azt mondom hogy szarul megy csak néha többet néznek ki belőle, nem egyszer hívtak ki 125ösök meg nagyobbak.. , és kényelmes is, meg apa is elfér rajta és alatta is megy 100fölött pedig 110kg, alattam meg 110 vagy fölött, de ez sportkipuffal van meg elöl 12es fogaskerekem van, meg most raktam bele nagyobb fuvokát meg még erősebb ngk verseny gyertyát. ha kiszeded a folytást a kipufogobol és nagyobb fogsakereket raksz bele előre (12est érdemes) és még nagyobb fuvokát, akkor ment nelem 100körül, egyébként 85 az utazó sebbesége, (áttétel függő is persze a dolog). én személy szerint végülis megvagyok elégedve a motorral, nagyon szép, termetes motor.
6000km-enként kell menni (vagyis ajánlott) kötelező szervízbe. váltó olya csere, meg egyéb ellenőrzések,, már nem emléxem pontosan, álatlába 15000-20000kmt mennek el normálisan (függ az olaytol meg a használattol is). nos hirtelenjében ennyit tudtam írni, tudom hogy csak az volt a kérdés hogy elférsz e rajta... , de most nagyon irhatnékom volt. jah és még 1-2 dolgot bővebben megtudhatsz a www.yamaha-motor.hu-n.
Én is hasonló adatokkal vagyok ellátva (csak 15 évesen).
Elbírna (sííímán) ,és szerintem nem is néznél ki furán rajta.
(Fater se nézett ki rajta furán amikor ment vele,pedig ő 38 éves és 120 kiló[És őt is simán elbírta])
Sziasztok!
32 éves 182 cm-es és 85 kg-os vagyok. Nagymotorjogsim nincs. Hülyén néznék ki egy 50 TZR-en? Egyáltalán elbirna engem?
Bocs, a képeket nemakarja feltenni!
Na képeket mikro nyomod fel? kíváncsi vok!!! :D:D
OK!
Sok sikert a felvételihez ez elöbbi ok miatt megbocsájtjuk neked ha a képeket meg az ajándékok listáját csak holnap osztod meg velünk