Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza lett a szine + minden de lehetne már 125öst csinálni:D:D:D
igen e50...
azt hittem ez cska egy honlap,, ok :D
A 2007-es Yamaha Tzr 50 R1 :D:D

http://bikepics.com/yamaha/tzr...
mondom! www.ownskin.com!!! Igen van!!!regisztárlj (nem kell valós email semmi,1perc az egész) E50ed van?
de most mivel csinálod? :D
9.1re van cucc?
szia!eddig a Nokiának a bonyolult nagy gépigényt igénylő és ahoz képest semmit nem tudó szoftverével csináltam de mostmár itt ez a drága honlap : www.ownskin.com (ha rákeresel a motorbike-ra kiadja a témáim /Zozo3/
z3 majdnem bekakkantottam amikro megláttam a nokiaprogramok.hu-n :DDD

YamahaTZR.sis
Leírás: Ez a kép teljes képernyőn jelenik meg.Én csináltam,ez az első témám!remélem tecceni fog majd nekek.
-- beküldte: Z3 --
Verzió: 1.00
Méret: 94.58 Kb
Felvétel napja: 2006. 02. 26. Számláló: 95
Osztályozás | Törött link bejelentése | Részletek | Félreteszem WAPos letöltésre

amugy mivel csinálod? keress msnen mert nem talállak :d
hello! Én Balástyai vok Szegedtől 25 km-re nekem is tzr-em van. A tzr-es túra szervezése Jó ötlet!
lehet. pedig segítségül hívtam ezt a régi képet is:
nem jól raktad össze olyan furin néz ki a motor rajta :)
TZRes játék
érdekes lemenő napfény van arra
művészet,bazz művészet!!!!hát nem látod milyen gyönyörű?a kép címe: TZR a lemenő nap fényében
ráborult az almalé???
Illetve holnap:Pmert ma bevan zárva a posta:P
Hello!

Húú, a képek nagyon jók!Zoli most megyek elvileg feladni a gameket:P!
mit szoltok hozzá?
Nekem a rekordom a visszapillanton egy szatyor tele csokival es a taskamba 20kilo so meg mittom meg mi disznovagasra ... :D
melyik suliba jársz?egyébbként hy.
Megint én. Akiknek itt tzr-jük van és szegediek, v szegedtől 100km-es körzetben elérhetőek össze kéne spanolni velük...és motoros túrát szervezni...
Hali. Nem tudja valaki h honnan lehet TZR 50esekhez tuningcuccokat, kipuffot, hátsólámőákat rendelni??persze képpel és árral ellátva...
mintha már láttam volna...