Én is így voltam a Derbivel ...
Ha tuningoltam volna akkor csak valami faszát, mert egy fos 70-es hengernek nincs értelme ...
És akkor már kell fötengely is meg kipuff meg karbi ...
Bár hogy baszná meg az Isten nem volt ilyen gondom
Hello midnenkinek újra itt vagyok!!!!!! Gondolom nagyon hiányoztam...
Faterral dumáltam a tuningról...
Azt mondta h tök fölösleg... ő nem látja értelmét....
A Gyárba nnem hülyék! nem véletlen iylenre csinálták a főtengelyt is! Ezt bírja ,ezt kapja! kész...
Aszt mondta ha nagyobb kell veszünk egy 25öset és kész!
Csá Madi.
Nekem is 2005ös tzr-em van én is +vok vele elégedve de azért 1 125ös motor mégis más mint 1 50-es.
Gondolkodtam tuningba én is de elég sokba jönni ki mhr henger 65e főtengely 30e oda kellene 1jó karburátor + 1 kipufogo h normális legyen akkor már.Ugyhogy nagyon sokba jönni annyit + majd nem ér a motor. :S
Halika. Adrenalin, megnéztem a képeket a 2007-es Yamaha TZR 50 R1-ről...Hát h mi a véleményem...?
Szerintem semmivel nem jobb mint a 2005-ös, gyorsaságra, tank kapacitása, kipuff-ra szinte ugyan az max a matricák, festés na ép persze az ár...
Én nekem 2005-ös van, nagyon meg vagyok vele elégedve, és azt hiszem ha egyszer majd eljutok oda h lerakjam 250-esre a jogsit akkor is ez a mocim lesz, mármint ami most van csak nagyobb henger+minden átalakiítva...mert azt mondják h az 50-es, 125-sö meg a 250-esnek a kasznia ugyan akkora, de ha nem lesz jó a dolog akkor is a TZR marad, persze ha majd 1000-resre akkor meg maga a Yamaha...
lécc mérd már le nekem pontosan hosszra meg magasságra az akrás matricát mert lehet nekem is kéne. ja és hőálló amúgy, postán eltudod küldeni úgy hogy a postásnak kelljen fizetnem ha elfér a motoron ? ?
az a fekete fejidom... sárga féknyereg?sárga hátsó rugó?fekete "műanyag betét" az idomon? A többi széép csak ezek nagyon csunyán belekevernek az öszképbe
Ha tuningoltam volna akkor csak valami faszát, mert egy fos 70-es hengernek nincs értelme ...
És akkor már kell fötengely is meg kipuff meg karbi ...
Bár hogy baszná meg az Isten nem volt ilyen gondom