Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így voltam a Derbivel ...
Ha tuningoltam volna akkor csak valami faszát, mert egy fos 70-es hengernek nincs értelme ...
És akkor már kell fötengely is meg kipuff meg karbi ...

Bár hogy baszná meg az Isten nem volt ilyen gondom
Hát az aprilia ami még tetszik is + ami megy is.
Ma beleraktam a motorba 10ezredik km-t
TZR125 (újfajta) hiányában sajna vagy sok pénz+jó szerelő+cagiva (bár ezt kizártnak tartom)
Csá.
Én is vennék 125öst de még + kell gondolnom de azért jó lenne.125ösök közül + az apriliába gondolkodok.
és nem kell a 125ös vagy mi?
Hello midnenkinek újra itt vagyok!!!!!! Gondolom nagyon hiányoztam...

Faterral dumáltam a tuningról...
Azt mondta h tök fölösleg... ő nem látja értelmét....
A Gyárba nnem hülyék! nem véletlen iylenre csinálták a főtengelyt is! Ezt bírja ,ezt kapja! kész...
Aszt mondta ha nagyobb kell veszünk egy 25öset és kész!
akko" csinálj mán róla képet
Te jóég miket hallok Adrenalin ilyet még viccből se mondj ,hogy nem ér annyit (jó én is 125-öst vennék ) ,de ez a motor mindennél többet ér:).
Csá Madi.
Nekem is 2005ös tzr-em van én is +vok vele elégedve de azért 1 125ös motor mégis más mint 1 50-es.
Gondolkodtam tuningba én is de elég sokba jönni ki mhr henger 65e főtengely 30e oda kellene 1jó karburátor + 1 kipufogo h normális legyen akkor már.Ugyhogy nagyon sokba jönni annyit + majd nem ér a motor. :S
de nem megy sokkal jobban
Hehe szerintem is... R1 az néhány ccm-mel nagyobb mint az 50-es
"TZR 50 R1 " alaposan elírtakl valamit... (azon a pappíron a yamahások)
Halika. Adrenalin, megnéztem a képeket a 2007-es Yamaha TZR 50 R1-ről...Hát h mi a véleményem...?
Szerintem semmivel nem jobb mint a 2005-ös, gyorsaságra, tank kapacitása, kipuff-ra szinte ugyan az max a matricák, festés na ép persze az ár...
Én nekem 2005-ös van, nagyon meg vagyok vele elégedve, és azt hiszem ha egyszer majd eljutok oda h lerakjam 250-esre a jogsit akkor is ez a mocim lesz, mármint ami most van csak nagyobb henger+minden átalakiítva...mert azt mondják h az 50-es, 125-sö meg a 250-esnek a kasznia ugyan akkora, de ha nem lesz jó a dolog akkor is a TZR marad, persze ha majd 1000-resre akkor meg maga a Yamaha...
szia motogp_46!

lécc mérd már le nekem pontosan hosszra meg magasságra az akrás matricát mert lehet nekem is kéne. ja és hőálló amúgy, postán eltudod küldeni úgy hogy a postásnak kelljen fizetnem ha elfér a motoron ? ?
szép
www.bikepics.com-on vannak képek a motorral ha érdekel 2005be Adrenalin46 néven.
Zalába:D
hol laksz?
hát már bocs de ilyen apróságokkal el....szni... egyébbként szép
Nekem is TZR-em van kék 2005ös 9900km-rel elég fasza gép csak lehet h nagyobb kéne:D:P
hát igen ez a másik fele... az a fekete fejidom nem is olyan rossz.
Hú de sok bajod van vele?:D:D
az a fekete fejidom... sárga féknyereg?sárga hátsó rugó?fekete "műanyag betét" az idomon? A többi széép csak ezek nagyon csunyán belekevernek az öszképbe